Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Coshida (κίτρινη συσκευασία) – οικονομική στη χρήση!!!
Είναι ένα προϊόν που θα βρείτε στα σουπερμάρκετ Lidl.
Περιγραφή
"Η άμμος Coshida κατασκευάζεται από 100% φυσική άργιλο και είναι απαλλαγμένη από βλαβερές ουσίες και ίνες. Ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις για την οικολογική υγιεινή των ζώων και μπορεί να πεταχτεί μαζί με τα οικιακά απορρίμματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ικανότητα μετατροπής της άμμου σε μικρούς σβόλους, μειώνει σημαντικά την απαιτούμενη ποσότητα προϊόντος. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να αντικαθιστάτε καθημερινά την άμμο, τώρα απλώς τη συμπληρώνετε. Η φυσική ικανότητα διόγκωσης και απορρόφησης των αποξηραμένων κόκκων κατακρατεί την υγρασία σε δευτερόλεπτα δημιουργώντας συμπαγείς σβόλους και αποτρέπει τη δημιουργία οσμών. Οι πατούσες της γάτας παραμένουν καθαρές, όπως και το τρίχωμά της", αναγράφει η συσκευασία Coshida.
Γενική εντύπωση
Αφού την αγόρασα, πρόσεξα ότι στη συσκευασία αναγραφόταν το ίδιο κείμενο με αυτό της Coshida Bentonit (μπλε συσκευασία).
Ευτυχώς το περιεχόμενό της ήταν διαφορετικό!!Οι κόκκοι έχουν γκριζωπό χρώμα και το συνηθισμένο μέγεθος. Είναι πράγματι πολύ απορροφητική και καταπολεμάει άριστα τις μυρωδιές. Έχει όμως και το εξής μειονέκτημα: δεν δημιουργεί πολύ συμπαγείς σβόλους, με αποτέλεσμα αν δεν είσαι αρκετά προσεκτικός να σπάνε. Μια λύση θα ήταν να μην καθαρίζει κανείς την άμμο αμέσως μόλις τη χρησιμοποιήσει η γάτα, αλλά να περιμένει να "στεγνώσουν" λίγο οι σβόλοι(!!).
Κόστος
Η συσκευασία των 10 κιλών κοστίζει 3,99 ευρώ.
Σχέση ποιότητας/τιμής
Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή άμμος. Είναι απορροφητική, αρκετά εύκολη στο καθάρισμα, άοσμη και -το πολύ σημαντικό- οικονομική. Δεν μπορώ απλά να πω ότι ξετρελάθηκα και από 'δω και πέρα θα χρησιμοποιώ μόνο αυτή. Θα σας πρότεινα να τη δοκιμάσετε και ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες των δικών σας χνουδωτών συντρόφων να την προτιμήσετε ή όχι.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος

Εγώ πάντως λέω να τη δοκιμάσω κι αυτή την άμμο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να τη βρω... Σε κάνα-δυό Lidl που πήγα είχαν μόνο τη μπλε συσκευασία Coshida. Την έχει εντοπίσει κανείς την κίτρινη στην Αθήνα;Δοκίμασε κανείς άλλος αυτή την άμμο βρε παιδιά?

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εξάρταται απο τη γατα!! χρησιμοποιω και εγω πια αρωματικη αμμο, και εχω 2 γατες...δεν παρατηρήσα καμια αλλαγη στην συμπεριφορα τους, οπως να μην θελουν να πανε κ.α.ειναι καλο ομως για τις γατες να χρησιμοποιουν τη αρωματικη αμμο η τους αποθει;

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω πολυ 
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ωραια γατουλα εχεις!!ευχαριστω πολυ
![]()

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
την βρηκα στο google αλλα μοιαζει πολυ με το δικο μου γατο
δεν καταφερα να τον βγαλω μια καλη ακομα
οταν τα καταφερω θα την βαλω 
πισσα
Νεοφερμένο μέλος
Προτιμω την friskies (οχι την αρωματικη).Ειναι πιο ακριβη αλλα δεν μυριζει!
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
παντος εχω δοκιμασει την 10kg του ΑΒ βασιλοπουλου και ειναι αρκετα καληΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitroula0208
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool