Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
Η Ιωαννα47 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
10-09-09
14:06
Να σε ρωτησω κατι Εlvenstar???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
10-09-09
15:44
όχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
10-09-09
15:54
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
11-09-09
02:28
Εμενα το νεα υορκη δεν μου αρεσει παρα πολυ.(το βλεπω μονο και μονο επειδη μου αρεσει ο ηθοποιος που παιζει σε αυτη την σειρα τον Danny...).Το μιαμι μου αρεσει γιατι εχει ωραιες υποθεσεις και επειδη παιζει ο Τζοναθαν Τογκο,ο οποιος υποδυεται τον Ραιαν(στον 8 κυκλο,θα απαγαγουν τον Ριαν και θα τον σπασουν στο ξυλο,γιατι δεν δεχεται να "κρυψει" καποια στοιχεια που συνδεουν το θυμα με το δολοφονο της υποθεσης...).Το λας βεγκας μου αρεσει,αλλα οχι και τοσο πολυ,γιατι μου την σπαει λιγο η Καθριν.Εχετε δει το επεισοδια που απηγαγαν τον Νικ και τον εθαψαν ζωντανο???Σε εκεινο το επεισοδειο με ειχε πιασει αγωνια για το αν θα τον σωσουν.Επισης καλες παρομοιες σειρες ειναι:1)Criminal Minds(ειναι με το F.B.I) και 2)BONES(το οποιο προβληθηκε το καλοκαιρι του 2008).
Ηταν διπλο επεισοδιο σκηνοθετημενο με πολλη τρελλα και κορδελα
απο τον psycho θεο Ταραντινο,ΤΕΛΕΙΟ!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
).Το μιαμι μου αρεσει γιατι εχει ωραιες υποθεσεις και επειδη παιζει ο Τζοναθαν Τογκο,ο οποιος υποδυεται τον Ραιαν(στον 8 κυκλο,θα απαγαγουν τον Ριαν και θα τον σπασουν στο ξυλο,γιατι δεν δεχεται να "κρυψει" καποια στοιχεια που συνδεουν το θυμα με το δολοφονο της υποθεσης...).Το λας βεγκας μου αρεσει,αλλα οχι και τοσο πολυ,γιατι μου την σπαει λιγο η Καθριν.Εχετε δει το επεισοδια που απηγαγαν τον Νικ και τον εθαψαν ζωντανο???Σε εκεινο το επεισοδειο με ειχε πιασει αγωνια για το αν θα τον σωσουν.Επισης καλες παρομοιες σειρες ειναι:1)Criminal Minds(ειναι με το F.B.I) και 2)BONES(το οποιο προβληθηκε το καλοκαιρι του 2008).