Cute overload

thundercat

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία Μαλιδάκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Guys, δεν ξέρω αν έχετε ξαναπει γι'αυτό το site ή αν κάποιος σας το έχει ξανασυναντήσει αλλά από τότε που το βρήκα, ζω για τις φώτο και τα βίντεό του!

Cute overload - Λατρεύουμε τα ζώα παντός είδους :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι φοβερό σάιτ.:D
Μόνο που χρειάζεται οπωσδήποτε γρήγορο ίντερνετ και ακόμα και μ' αυτό αργεί. Λατρεύω τα σκατζοχοιράκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειτε κι εδω... εγγυημενο μισαωρο με "γουτσου γουτσου κουκουδακια" εξτατικα μπροστα στην οθόνη :D https://www.babyanimalz.com/

Όλα τα μωράκια είναι τέλεια :inlove::inlove::inlove:!!!

Καλά ξετρελάθηκα με αυτά τα μωράκια!!!!
Μερικά όμως ούτε που ξέρω τι ζωάκια είναι...πρώτη φορά τα βλέπω.
Πάντως έχουν αστείες φατσούλες!

Συνημμένα

• animal_illustration_165_small.jpg
    animal_illustration_165_small.jpg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 63
  • kintanalemur_small2.jpg
    kintanalemur_small2.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 32
Μερικά όμως ούτε που ξέρω τι ζωάκια είναι...πρώτη φορά τα βλέπω.

Το πρώτο ούτε εγώ το ξέρω, το δεύτερο όμως είναι ορνιθόρυγχος, ζει στην Αυστραλία ;)

Ουάου!!!! Φοβερό είναι! Σαν κάστορας και πάπια μαζί!
Ευχαριστώ Αλίκη!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back