strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
22-01-08
16:43
Μου στειλε μια κοπέλα η οποία μου ζητούσε ρατσας σκυλάκι.Της εξήγησα ότι κυρίως βρίσκουμε ημίαιμα και κάποιο ράτσας μπορεί να τυχει,και ότι δεν είχα αυτό που ζητούσε.
Τυχαία διάβασε στο ΔΙαδίκτυο ένα αρθρο μου και μου έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα,που έλεγε ότι της άνοιξα τα ματια με όσα γραφω,ότι υπαρχουν τόσα ζώα ημίαιμα που υποφέρουν και εκείνη εψαχνε ράτσας...
Επίσης,έλεγε ότι σίγουρα θα υιοθετήσει πλέον ημίαιμο και δεν έχουν καμί διαφορά...
ΤΟ γενικό αίσθημα που μου άφησε ήταν πολύ συγκινητικό,γιατί κατάλαβε ότι αφού δεν είναι τόσο απαραίτητο γι αυτη για κάποιο λόγο ένα σκυλί ρατσας,ούτε θ αγοράσει ούτε θα το ψάξει,απ τη στιγμή που κινδυνεύουν άλλα στο δρόμο...Υπάρχουν ακόμα τελικά άνθρωποι που καταλαβαίνουν....
Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
https://geocities.com/fight_4the_strays/index.html?pg=3&cnt=5&t=a
Εχει τίτλο ''ΡΑΤΣΑ:ΜΠΑ ΑΘ ...φάτσα!''
Τυχαία διάβασε στο ΔΙαδίκτυο ένα αρθρο μου και μου έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα,που έλεγε ότι της άνοιξα τα ματια με όσα γραφω,ότι υπαρχουν τόσα ζώα ημίαιμα που υποφέρουν και εκείνη εψαχνε ράτσας...
Επίσης,έλεγε ότι σίγουρα θα υιοθετήσει πλέον ημίαιμο και δεν έχουν καμί διαφορά...
ΤΟ γενικό αίσθημα που μου άφησε ήταν πολύ συγκινητικό,γιατί κατάλαβε ότι αφού δεν είναι τόσο απαραίτητο γι αυτη για κάποιο λόγο ένα σκυλί ρατσας,ούτε θ αγοράσει ούτε θα το ψάξει,απ τη στιγμή που κινδυνεύουν άλλα στο δρόμο...Υπάρχουν ακόμα τελικά άνθρωποι που καταλαβαίνουν....
Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
https://geocities.com/fight_4the_strays/index.html?pg=3&cnt=5&t=a
Εχει τίτλο ''ΡΑΤΣΑ:ΜΠΑ ΑΘ ...φάτσα!''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool