DVD από εφημερίδες...

Ωχου,δεν θα το προλαβω,εδω στη Ζιμπαμπουε οι Αθηναϊκες γινονται αναρπαστες...:(Δεν πειραζει,θα παρω το επομενο τουλαχιστον αν δεν το βρω.Ευχαριστουμε Νίκη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχου,δεν θα το προλαβω,εδω στη Ζιμπαμπουε οι Αθηναϊκες γινονται αναρπαστες...:(Δεν πειραζει,θα παρω το επομενο τουλαχιστον αν δεν το βρω.Ευχαριστουμε Νίκη!

Δωρα αν δεν το βρεις να σου το στειλω εγω,να το δεις.Αν σου αρεσουν οι περιηγεισεις και η αγρια φυση, πιστευω να σου αρεσει.;):D:D:D
Στειλε μου π.μ, αν το θελεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ,αν δεν το βρω θα σου στειλω να μου κανεις μια κοπια αν ειναι ευκολο.:)

Ο.Κ Δωρακι:)

Julia ξερω οτι σου αρεσουν αυτα, μην το χασεις!;):D:D:D

Νίκη,:)
Η Καθημερινή είναι ΣΤΑΝΤΑΡ... μην κουράζεσαι να μου λες!!!!:up::up::up:

Σήμερα πήρα και το Εθνος έχει μια τέλεια συλλογή απο φωτογραφίες απο σπήλαια της Πελοποννήσου και έχει και 2 ΦΟΒΕΡΑ ΕΔΩ στο χωριού μου που εγώ χαμπάρι!!!!:redface::rolleyes:

Θα φορέσω τα άρβυλα, θα βρω και 2-3 άλλους τρελούς και θα πάμε για εξερεύνηση!!!!:up::up:

Το ΘΕΜΑ σήμερα έχει το δεύτερο μέρος από τι καταπληκτικό
"Κάποτε στην Αμερική" του Σέρτζιο Λεόνε με τον μοναδικό Ρόμπερτ ντε Νίρο!:up: Για μας τους "λίγο" παλαιότερους που ίσως να το θυμόσαστε από την δεκαετία του '80.:D
Και αν δεν σας αρέσει η συγκεκριμένη εφημερίδα... πετάξτε την ή ακόμη καλύτερα ανακυκλώστε την!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ΘΕΜΑ σήμερα έχει το δεύτερο μέρος από τι καταπληκτικό
"Κάποτε στην Αμερική" του Σέρτζιο Λεόνε με τον μοναδικό Ρόμπερτ ντε Νίρο!:up: Για μας τους "λίγο" παλαιότερους που ίσως να το θυμόσαστε από την δεκαετία του '80.:D
Και αν δεν σας αρέσει η συγκεκριμένη εφημερίδα... πετάξτε την ή ακόμη καλύτερα ανακυκλώστε την!;)

Παιδιά, τα Κτηνιατρεία που έχουν ζωάκια θέλουν ΠΑΝΤΑ εφημερίδες....;):)
και οι κάτοχοι μικρών σκύλων....:redface::rolleyes::rolleyes::lol:

Επίσης οι στέγες, τα καταφύγια, οι οργανώσεις κλπ κλπ..:)
Όπως και παλιά ρούχα. (off topic sorry.) :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ΕΘΝΟΣ δίνει σήμερα το "Μερικοί το προτιμούν καυτό"(Some like it Hot)
κλασικό, αλλά αγαπημένο!:D
Πρέπει να έχει μια σχετική ζήτηση γιατί στο πρώτο περίπτερο που πήγα ήδη είχε εξαντληθή.:hmm:
Julia αν θες απάντησε, για να μην γράφω... μόνη μου σ'αυτό το θέμα:blink::(
Ετσι και αλλιώς εμείς οι δύο μόνο γράφουμε εδώ!:blink::blink:;):lol:

Δεν ασχολήθηκα.... με το ΕΘΝΟΣ.:hmm:
Κλασσικά εικονογραφημένα Καθημερινή το 2 dvd απο την φανταστική κασετίνα με θέμα ΓΗ. Οι δυνάμεις του πλανήτη.:)

Το 1ο ήταν Ηφαίστεια, Ατμόσφαιρα, Παγετώνες
και τώρα το 2ο Ωκεανοί και Ένας σπάνιος Πλανήτης.

Την περασμένη εβδομάδα τελείωσε και η κασετίνα με θέμα Ινδία. 3 φανταστικά dvd. Έχει και την Ινδική Τίγρη.. (αυτό σας λέω μόνο...)
1) Η κόρη των Βουνών
Το ποτάμι της ζωής
Το Βασίλειο της Τίγρης

2) Αφετηρία
Η Δύναμη των Ιδεών
Τα μονοπάτια των μπαχαρικών και οι Δρόμοι του Μεταξιού

3) Η Χρυσή εποχή
Το αντάμωμα των δυο ωκεανών
Απελευθέρωση.

Ολα φυσικά πάντα του bbc και του National Geographic, με φανταστικές εικόνες, τοπία κλπ κλπ. :)

Ναι τα έχω και εγώ.Την Ινδια την είδα, πολύ καλό:D
Την Γη(σήμερα είχε το δεύτερο μέρος) δεν το είδα.Αξίζει?:hmm:
Την άλλη κυριακή ξεκινούν σειρά με dvd ταινιών που είτε πήραν είτε προτάθηκαν για Οσκαρ.Με πρώτο το θρυλικό "Λώρενς της Αραβίας".:D

Δεν έχω προλάβει να το δώ!!!:(:) Πρέπει να αρρωστήσω για να κάτσω, να δω dvd ή τηλεόραση...

Επίσης σήμερα το "Θεμα¨είχε επιθεωρητή Καλαχαν, η "Real News" την Αυτοκρατορία των λύκων

κοριτσακια κ αγορακια ! :P

την κυριακη αν δεν κανω λαθος, μαζι με την ριαλ νιουζ, εχει και γατοταινια !!! κατι μου λεει οτι μονο απο μας εδω μεσα, θα γινει αναρπαστη !!!!
επισης εχω την εντυπωση οτι την κυριακη οοολα τα γατονια μας θα περασουν ζαχαρη, με σπεσιαλ προβολη γατοταινιας !! :up::up:

κοριτσακια κ αγορακια ! :P

την κυριακη αν δεν κανω λαθος, μαζι με την ριαλ νιουζ, εχει και γατοταινια !!! κατι μου λεει οτι μονο απο μας εδω μεσα, θα γινει αναρπαστη !!!!
επισης εχω την εντυπωση οτι την κυριακη οοολα τα γατονια μας θα περασουν ζαχαρη, με σπεσιαλ προβολη γατοταινιας !! :up::up:
..΄ένα μπολάκι ξηρούς καρπούς για σένα ένα με κροκετούλες για την Πασχαλίτσα αγκαλιά και οι δυο στον καναπέ...:up:

Σήμερα ανάμεσα στα κλασικά ποια δωράκια της Καθημερινής, έχει και το περιοδικό Γυναίκα.

Σελ 176
Έχει ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΖΩΩΝ.:)

Φου,φου φυσήξτε λίγο να φύγει η σκόνη:blink:, ίδρωσα να ξεθάψω αυτό το θέμα.;):lol:
Λοιπόν η Ελευθεροτυπία σήμερα(30/5) δίνει CD της Loreeena McKennittt, μια επιλογή από τα άλμπουμ της με μουσικές επιρροές γύρω από την Μεσόγειο.
Λέγεται Η Ελιά και ο Κέρδος(Μια Μουσική Οδύσσεια στη Μεσόγειο)
Πραγματικά ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΟ!:up:

Υ.Γ Πουπουλινομάνα αν δεν το πήρες ήδη μην το χάσεις.;)

Φτου γμτ δεν το ηξερα να το παρω που βγηκα εξω πριν. μ'αρεσει πολυ η τυπισσα, θα ερθει και ελλαδα να ξερετε τωρα τον ιουνιο, οσοι φανς προσελθετε :):)

Φτου γμτ δεν το ηξερα να το παρω που βγηκα εξω πριν. μ'αρεσει πολυ η τυπισσα, θα ερθει και ελλαδα να ξερετε τωρα τον ιουνιο, οσοι φανς προσελθετε :):)

κοντεψα να πεσω χαμω η γυναικα........ποτε και που θα ερθει η λορινα???ξερεις??????????????????????:blink::blink::blink::blink::blink:

κοντεψα να πεσω χαμω η γυναικα........ποτε και που θα ερθει η λορινα???ξερεις??????????????????????:blink::blink::blink::blink::blink:

9 ΙΟυνιου Πατρα αρχαιο ωδειο
10 Ιουνιου Αθηνα Θ. Βραχων
11 Ιουνιου Θεσ/νικη Μονη Λαζαριστων

πουπι, ζεις ?????? :lol::lol::lol:
εφυγες για πατρα ειμαι σιγουρη :P:P

9 ΙΟυνιου Πατρα αρχαιο ωδειο
10 Ιουνιου Αθηνα Θ. Βραχων
11 Ιουνιου Θεσ/νικη Μονη Λαζαριστων

πουπι, ζεις ?????? :lol::lol::lol:
εφυγες για πατρα ειμαι σιγουρη :P:P

Γατιληηηηηηηηηηηηηηηηη σου ρχομαι..........................!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back