DVD από εφημερίδες...

Το 7ΜΕΡΕΣ TV ξεκινάει απο αυτήν την παρασκευή να δίνει σε DVD(ανα δύο επισόδεια) την εκπληκτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Κώστα Μουρσελά.:)
Ηταν από τις ελάχιστες σειρές που δεν "πέσαν στο λούκι" των απανωτών επαναλήψεων.Είχα να την δώ από τότε που προβαλλόταν(αρχές του '90) που διάβασα και το βιβλίο.Ευχαρίστως θα την ξαναδώ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικη έχεις περίεργα γούστα από Αγκαθα σε βαμμένα κόκκινα μαλλιά;:lol:
ΥΓ.: Τέλειες οι υπογραφές που φτιάχνεις τώρα τελευταία:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το Έθνος θα ξεκινήσει σειρά βιβλίων, με θέμα τις διάφορες "φυλές" της Ελλάδας, νομίζω την Κυριακή θα έχει τους Βλάχους.:)

Νικη έχεις περίεργα γούστα από Αγκαθα σε βαμμένα κόκκινα μαλλιά;:lol:

:P:P:P:lol::lol::lol:
ΥΓ.: Τέλειες οι υπογραφές που φτιάχνεις τώρα τελευταία:up::up:

Οι δικές σου είναι...καλύτερες!;):lol::lol::lol:

Συναδέλφισσες φαν του "ωραίου Τζόννυ".;)
Η "Ημερησία" δίνει αύριο DVD τον "Γενναίο" με τον Μάρλον Μπράντο και τον ωραίο Τζόννυ.;)
Και την κυριακή το "veto" δίνει τον "Σκαθαροζούμη".:up:
Μπορεί σήμερα να σας φαίνεται λίγο παιδική αλλά είναι η αγαπημένη μου μαύρη κωμωδία της δεκαετίας του '80.;):D
Πούπι ελπίζω να μην χάσει κανείς την δουλειά του που θα το πάρω!:blink::P:P

παρτε και μια διασκευη πανω στο θεμα

χαμμένα κιτρινα ευρα εν εβδομαδι
σε ποια γκαζετα να σκορπιζεις τα λεφτα;
δεν το βρισκεις στο νετ το σηριαλ το ρημαδι
και η χαρά τελειώνει στα μισά

Λυπημένη τσαμπατζουλα καληνύχτα
δεν τα φτυνουμε έτσι εύκολα εμείς
σαν το λυχνο που μας λειπει μες τη νύχτα
σε καποιο σαιτ καποια μερα θα το βρεις

αλλα μην κανεις τον κοπο να ψαξεις υπαρχει στο thegreekz dot com

Η "Ημερησία" δίνει αύριο DVD τον "Γενναίο" με τον Μάρλον Μπράντο και τον ωραίο Τζόννυ.;)
Μπορεί σήμερα να σας φαίνεται λίγο παιδική αλλά είναι η αγαπημένη μου μαύρη κωμωδία της δεκαετίας του '80.;):D

οχι βρε....αυτα ειναι νομιμα..:lol::lol::lol:

Το πρωτο το εχω ηδη,το δευτερο ειναι απλα τελειο!!!!!!Παντα ψοφαω στο γελιο μ'αυτο!!!:up::up::up:

Νομιζω η Καθημερινη της Κυριακης δινει το ΗΟΜΕ,εκπληκτικο ντοκυμαντερ!!!:)

Το πρωτο το εχω ηδη,το δευτερο ειναι απλα τελειο!!!!!!Παντα ψοφαω στο γελιο μ'αυτο!!!:up::up::up:

Νομιζω η Καθημερινη της Κυριακης δινει το ΗΟΜΕ,εκπληκτικο ντοκυμαντερ!!!:)

τελειο, το ειδα κι εγω:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back