Eγκυμοσύνη;

DaNaOuLa1

Νεοφερμένο μέλος

Ο DaNaOuLa1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε Admins αλλα και users για το πολύ ωραίο σας forum!Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατί είμαι λίγο βιαστική!
Έχω μια θηλυκή γατούλα,και εδώ και αρκετές μέρες έχω παρατηρήσει πως η κοιλια της έχει μεγαλώσει κάπως και το ίδιο και το "στήθος" της.Διάβασα στο forum πως αυτά είναι τα συμπτώματα της γέννας.Εχω πειστεί πως όντως είναι έγκυος!(το ποτε έγινε η σύλληψη δεν το ξέρω καθώς έλειπα-αταχτο κορίτσι,One night stand έκανε!)
Anywayz,σήμερα(πάλι όταν έλειπα-μάλλον δεν είναι γραφτό)η γατούλα άρχισε να κάθεται ανάσκελα και να βγάζει αρκετό αίμα από τα γενετικά τις όργανα και όλο ξάπλωνε(έδειχνε και σαν να μην έχει πολύ όρεξη)και λέω εδώ είμαστε!αρχισε η γεννα!Από τότε(έχουν περάσει περίπου 8 ώρες και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα...Διάβασα πως η γεννα μπορεί να πάρει πολλές ώρες αλλα από την άλλη έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν υποψίες μήπως έχει κάποιο πρόβλημα!
Eίναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο πριν την γεννα?Πως θα μπορούσα να καταλάβω εάν όντως έχει κάποιο πρόβλημα?Μήπως παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στην γεννα?θα την πήγαινα σε έναν γιατρό να μου λύσει όλες αυτές τις απορίες αλλα αυτές τις μέρες έχω κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας με κάποιο πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο και το πρόγραμμα μου είναι full!
Για αυτό θα ήθελα οποιος ξέρει να βοηθήσει λίγο,μέχρι τουλάχιστον να καταφέρνω να κλέψω λίγο χρόνο για να την πάω στον γιατρό...Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για τυχόν ορθογραφικά/γραμματικά λάθη,αλλα τα Ελληνικά δεν είναι η Native γλώσσα μου(Damn,what's the word I am looking for?:( )
:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα την πήγαινα σε έναν γιατρό να μου λύσει όλες αυτές τις απορίες αλλα αυτές τις μέρες έχω κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας με κάποιο πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο και το πρόγραμμα μου είναι full!
Για αυτό θα ήθελα οποιος ξέρει να βοηθήσει λίγο,μέχρι τουλάχιστον να καταφέρνω να κλέψω λίγο χρόνο για να την πάω στον γιατρό...

Για το συγγενικό πρόσωπο έχεις χρόνο. Για τη γάτα που υποφέρει,όχι; :down:

Δεν μπορείς να καλέσεις κτηνίατρο στο σπίτι; Δεν το λυπάσαι καθόλου το καημένο που υποφέρει; Μπορεί να μην αντέξει, μέχρι να αποφασίσεις να το πας στο γιατρό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για το συγγενικό πρόσωπο έχεις χρόνο. Για τη γάτα που υποφέρει,όχι; :down:

Δεν μπορείς να καλέσεις κτηνίατρο στο σπίτι; Δεν το λυπάσαι καθόλου το καημένο που υποφέρει; Μπορεί να μην αντέξει, μέχρι να αποφασίσεις να το πας στο γιατρό.

Μα δεν είμαι καν σίγουρη εάν υποφέρει η εάν είναι αυτό φυσιολογικό...Για αυτό ρωτάω στο thread!
Και φυσικά το λυπάμαι,για αυτό έκανα και αρχικά το post.:(
Για το συγγενικό πρόσωπο έχω ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ χρόνο γιατί συγκεκριμένα είναι ο πατέρας μου και κατά ένα μεγάλο ποσοστό πρόκειται να πεθάνει... :/:
Καλο θα ήταν να μην κρίνεις καθώς δεν γνωρίζεις την κατάσταση στην οποια βρίσκομαι αυτήν την στιγμή... :redface:
Κάποιος άλλος που θα ήθελε να βοηθήσει και όχι να κράξει?Ευχαριστώ...:confused:

Δεν ειναι καθολου φυσιολογικο !!! Πρεπει να παρεις τηλεφωνο αμεσα τον γιατρο σου!

Aν δεν εχεις γιατρο να την πας στο κτηνιατρικο κεντρο γατας η στον αιλουρο αφου πρωτα μιλησεις μαζι τους η σε καποιον γιατρο απο οσους συστηνουμε εδω!!!
Ειναι κατι επειγον γιατι πιθανοτατα και η ζωη της κινδυνευει , να ειναι τα γατακια νεκρα μεσα και να παθει τιποτα. Εγω θα επαιρνα το γιατρο μου τηλ και θα εψαχνα αμεσως τηλεφωνικη συμβουλη απο ειδικευμενο και σιγουρο γιατρο ( οι γεννες ειναι συχνα μεχρι και θανασιμες και πρεπει να παρακολουθειται η γατα απο την αρχη της εγκυμοσυνης της γι αυτο συστηνουμε τη στειρωση καλυτερα) κι αν δεν εβρισκα κανενα θα την πηγαινα στην κλινικη . Αν δεν βρεις γιατρο παρε τηλ και πηγαινε την στην κλινικη KLMS Αγ.Παρασκευή (Αγ.Ιωάννης)
Αγ.Ιωάννου 79 & Δ.Ράλλη 1
Τκ. 153.42
Τηλ. : 210.6000.911 - 6944.384842

Αν δεν μπορεις να τη πας η ιδια πληρωσε πετ ταξι να σου την παει. Δεν ειναι δυνατον να καλουνται ξενοι ανθρωποι να σε βοηθησουν με ζωο που ειναι δικο σοου οπως καταλαβαινεις δυνατοτητες να τα βγαλεις περα και μονη σου υπαρχουν οπως σου εδειξαπιο πανω. Τωρα δεν ξερω αν κοιμασαι αλλα αν ξαναμπεις δρασε αμεσα γιατι μπορει να τη χασεις.

Διαβασε κι αυτο

το καλύτερο που έχεις να κανεις κορίτσι μου είναι να την πας στο γιατρό...προσπάθησε να βρείς λίγο χρόνο γίαυτό...όσο για αυτούς που βιάζονται να σε κρίνουν απλά αγνόησε τους...εύχομαι καταρχάς ο,τι καλύτερο για το πατερούλη σου και για τη γατούλα σου

Δεν ειναι καθολου φυσιολογικο νομιζω πρεπει να παρεις τηλεφωνο αμεσα τον γιατρο σου.

Aν δεν εχεις γιατρο να την πας στο κτηνιατρικο κεντρο γατας η στον αιλουρο αφου πρωτα μιλησεις μαζι τους η σε καποιον γιατρο απο οσους συστηνουμε εδω!!!
Ειναι κατι επειγον γιατι μπορει και η ζωη της να κινδυνευει , να ειναι τα γατακια νεκρα μεσα και να παθει τιποτα. Εγω θα επαιρνα το γιατρο μου τηλ και θα εψαχνα αμεσως τηλεφωνικη συμβουλη απο ειδικευμενο και σιγουρο γιατρο ( οι γεννες ειναι συχνα μεχρι και θανασιμες και πρεπει να παρακολουθειται η γατα απο την αρχη της εγκυμοσυνης της γι αυτο συστηνουμε τη στειρωση καλυτερα) κι αν δεν εβρισκα κανενα θα την πηγαινα στην κλινικη . Αν δεν βρεις γιατρο παρε τηλ και πηγαινε την στην κλινικη KLMS Αγ.Παρασκευή (Αγ.Ιωάννης)
Αγ.Ιωάννου 79 & Δ.Ράλλη 1
Τκ. 153.42
Τηλ. : 210.6000.911 - 6944.384842

Αν δεν μπορεις να τη πας η ιδια πληρωσε πετ ταξι να σου την παει. Δεν ειναι δυνατον να καλουνται ξενοι ανθρωποι να σε βοηθησουν με ζωο που ειναι δικο σοου οπως καταλαβαινεις δυνατοτητες να τα βγαλεις περα και μονη σου υπαρχουν οπως σου εδειξαπιο πανω. Τωρα δεν ξερω αν κοιμασαι αλλα αν ξαναμπεις δρασε αμεσα γιατι μπορει να τη χασεις.
τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το forum μας...

Καλωσόρισες στο φόρουμ, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Ούτε κι εμένα μου φαίνεται φυσιολογική η εικόνα που παρουσιάζει η γατούλα σου και θα σε συμβούλευα να επισκεφθείς άμεσα έναν κτηνίατρο. Εδώ θα βρεις τη λίστα με τους κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του φόρουμ, ίσως κάποιος να κάνει επισκέψεις κατ' οίκον. Περαστικά στη γατούλα και στο μπαμπά σου :)

καλως ορισες και από μένα. Μήπως υπάρχει καποιο νέο για την γατούλα; Ενημέρωσε μας οποτε μπορείς. Ευχομαι και για τον πατέρα σου να πάνε όλα καλά.

Μόλις διάβασα τα posts σας και καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Σήμερα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα την πάω στον γιατρό.Το μεσημέρι πιστεύω θα τα καταφέρω
Πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν το έχω κάνει ήδη αλλα αυτό το post για παράδειγμα το κάνω από το νοσοκομείο μέσο του iPhone!
Μιλάμε καθόλου χρόνος,σήμερα όμως θα την πάω σίγουρα και θα ποστάρω νέα.Ευχαριστώ και πάλι για όλα.

Μόλις διάβασα τα posts σας και καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Σήμερα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα την πάω στον γιατρό.Το μεσημέρι πιστεύω θα τα καταφέρω
Πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν το έχω κάνει ήδη αλλα αυτό το post για παράδειγμα το κάνω από το νοσοκομείο μέσο του iPhone!
Μιλάμε καθόλου χρόνος,σήμερα όμως θα την πάω σίγουρα και θα ποστάρω νέα.Ευχαριστώ και πάλι για όλα.

Περαστικά πάνω από όλα στον πατερούλη σου. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά. Όσο για την γατούλα σου μπορείς να την αφήσεις στο κτηνιατρείο μέχρι να γίνει καλά για να μην έχεις την έννοια της. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με την φιλεναδίτσα σου. Καλό κουράγιο:)

Μπραβο μπραβο περιμενουμε νεα της:up:

Καλησπέρα και καλωσήρθες.
Η εικόνα της γατούλας σσου δεν ακούστηκε καθόλου καλη...Ελπιζω να προλάβεις και να μην πάθει τιποτα.Ο μπαμπας σου ειναι καλύτερα;Ελπιζω να πάνε όλα καλά και για τους δύο,πες μας νέα τους όποτε μπορέσεις.Α,και στείρωσέ την όταν απογαλακτιστούν τα μικρά,να μην έχεις τα ίδια...

ok,Μόλις γύρισα από τον γιατρό.Δεν είναι η ώρα της για την γεννα και αυτό δεν ήταν κάποια επιπλοκή στην γεννα!
Αυτό έγινε επειδή πριν λίγες μέρες μια αδέσποτη γάτα,μάλλον στην προσπάθεια της να ζευγαρώσει της είχε κάνει μια πληγή!H οποια επειδή είχε καλυφθεί από τις τρίχες ούτε καν φαινόταν.
Δυστυχώς στο σπίτι μου έχω έναν μεγάλο κήπο με παρα πολλές αδέσποτες γατούλες οι οποιες οποτε θέλουν ανεβαίνουν στο μπαλκόνι και της τρώνε το φαγητό η την ενοχλούν...
Από ότι κατάλαβα είχε κάνει ένα πρήξιμο στην πληγή και επειδή ήταν αρκετά κοντά στα γενετικά όργανα(Στο δεξί πόδι αρκετά κάτω)Απέβαλε το αίμα της πληγής από τα γενετικά όργανα(Λίγο κουφό δεν ακούγεται αυτό?)
Δεν μου φάνηκε και πολύ καλός ο κτηνίατρος...Δεν ξέρω απλά δεν μου έδωσε πολύ καλή εντύπωση,εάν βρω πάλι χρόνο αυτές τις μέρες θα την ξανά πάω...
Όσο για το ενδιαφέρον προς τον πατέρα μου να σας πω πως είναι κάπως καλύτερα(Όχι το ίδιο και ψυχικά όμως)αυτό είναι άλλο θέμα όμως και είναι και off topic...
Πως σας φάνηκε η απάντηση που μου έδωσε ο κτηνίατρος?Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τέτοιο?Η πληγή έμοιαζε κάπως σαν δαγκωματιά αλλα ήταν πολύ μικρή,σαν να την τρύπησε με 1 δόντι πολύ λίγο...Στην ουσία ήταν σαν σπυράκι...Πάνω στην πληγή της έβαλε ένα μπλε spray και μου είπε πως δεν χρειάζετε να κάνουμε κάτι άλλο...Διπλα από την πληγή έχει γίνει και ένα μικρό πρήξιμο,που όταν το ακουμπάς η γάτα δείχνει να πονάει λίγο...
Η γέννα θα γίνει σε περίπου 10 μέρες απο ότι μου είπε...
και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη:redface:
και στείρωσέ την όταν απογαλακτιστούν τα μικρά,να μην έχεις τα ίδια...
Σίγουρα!μεγάλο λάθος μου που δεν το είχα ήδη κάνει!Απλά δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο εύκολο για τις άλλες γάτες να ανεβούν στο μπαλκόνι και να κάνουν ότι κάνουν χωρίς να το καταλάβω...

Πρέπει να την πάς για μια δεύτερη γνώμη πιστεύω.

Ακούγεται πολύ κουφό αυτό που είπε ο γιατρός. Να βγήκε το αίμα της πληγής από τα γεννητικά όργανα :blink: .

Δεν είμαι γιατρός αλλά αυτό που γνωρίζω είναι πως σε τραυματισμούς στα πόδια ισχύει ο νόμος της βαρύτητας, δηλαδή το πιο νορμάλ που μπορεί να συμβεί είναι να πριστεί το ποδαράκι της προς τα κάτω. Επίσεις τα αγγεία που υπάρχουν στο πόδι και στα γεννητικά όργανα οποιοδήποτε πλάσματος δέν είναι τα ίδια για να πείς πως οκ ίσως και να έγινε...

Και επίσης να σου λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγκυμοσύνη παρόλο που η γατούλα έχει αίμα...

Δεν καταδικάζω το γιατρό αλλά σίγουρα θα άξιζε να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη :redface:

Πρέπει να την πάς για μια δεύτερη γνώμη πιστεύω.

Ακούγεται πολύ κουφό αυτό που είπε ο γιατρός. Να βγήκε το αίμα της πληγής από τα γεννητικά όργανα :blink: .

Δεν είμαι γιατρός αλλά αυτό που γνωρίζω είναι πως σε τραυματισμούς στα πόδια ισχύει ο νόμος της βαρύτητας, δηλαδή το πιο νορμάλ που μπορεί να συμβεί είναι να πριστεί το ποδαράκι της προς τα κάτω. Επίσεις τα αγγεία που υπάρχουν στο πόδι και στα γεννητικά όργανα οποιοδήποτε πλάσματος δέν είναι τα ίδια για να πείς πως οκ ίσως και να έγινε...

Και επίσης να σου λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγκυμοσύνη παρόλο που η γατούλα έχει αίμα...

Δεν καταδικάζω το γιατρό αλλά σίγουρα θα άξιζε να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη :redface:

Και μάλλον αυτό θα κάνω!Αλλα τι να πω,ίσως να μην κατάλαβα καλά.Δεν είμαι Ελληνίδα και εγώ δεν ήταν και Έλληνας και αυτός κάναμε μια συνεννόηση...

Ούτε εγώ έχω ακούσει κάτι παρόμοιο,αλλά δεν είμαι γιατρός...Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά σε κάποιον άλλο,κοιτα και τη λίστα με τους γιατρούς που προτείνουν τα μέλη του φόρουμ,ίσως υπάρχει κάποιος στην περιοχή σου,για να τον έχεις ευκαιρο και για τη γέννα.

Και γω σου συνιστώ να πας σε άλλο γιατρό...κακό δεν είναι να πάρεις ακόμα μια γνώμη;)

Δες οσο πιο συντομαμπορεις τους δυο γιατρους η το κεντρο που εγραψα οτι σου πουνε ειναι εγγυημενο μου φαινονται κουφα αυτα δεν ξερω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back