Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..απλα φοβαμαι..μην αντιδρασει καποια στιγμη..και χτυπιεται..αλλα ελπιζω να μην γινει ετσι...αντε να γινει καλα το μικρουλι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika985
Νεοφερμένο μέλος
παντως ο γιατρος ηταν καθετος στο θεμα του περπατηματος! ΟΧΙ ΒΑΡΟΣ και οχι κινησεις του στυλ "κλωτσαω με τα πισω ποδια" που το ειχε συνηθειο με τα μπροστα να κραταει,με το στομα να δαγκωνει και με τα πισω να κλωτσαει!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika985
Νεοφερμένο μέλος
τελικα απο χθες ξεκινησε να κοπανιεται στο κλουβι και οταν την εβγαλα για να της δωσω την αντιβιωση δεν την προλαβα και εφυγε και τρεχοντας πηγε σε αλλο δωματιο ... σημερα την βγαλα εξω και δεν κουνηθηκε καθολου απο τον καναπε που την αφησα ουτε καν για να παει να φαει η να παει στην αμμο της ... θεωρω οτι ειναι πιο επικυνδινο να την κλεινω στο κλουβι αφου τσαντιζεται ετσι ... οποτε λεω να την απομονωνω σε ενα δωματιο οσο λειπω ... ποια ειναι η γνωμη σας?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κατα τα αλλα;;; τρωει;;πως πηγαινει;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika985
Νεοφερμένο μέλος
με την αντιβιωση εχω σοβαρο προβλημα γιατι γινεται παρα πολυ επιθετικη αλλα αυριο ειναι οι τελευταιες δοσεις ευτυχως! δεν την εχω ξαναδει τοσο αγριεμενη!!!! επισης ειχε να παει στην αμμο της απο την παρασκευη το απογευμα, αλλα ευτυχως πηγε τωρα... γενικα απο χθες αρκετα δυσκολα ... υπομονη μια βδομαδουλα ακομη 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

erika985
Νεοφερμένο μέλος
μωρε στον καναπε και παλι στον καναπε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Περαστικουλια!!!!!!!!!!!
erika985
Νεοφερμένο μέλος
speri
Διάσημο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika985
Νεοφερμένο μέλος
σας στέκνω να σας ενημερώσω πως το κοριτσ'ακι μου τα πηγαίνει πολύ καλά είπε ο γιατρός!! 
..... κόψαμε τα ρ΄΄αμματρα σήμερα 

αντε να αρχίσει να είναι το Ερικάκι που ξέρω!!!!! 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..ποσο χαιρομαι να ακουω τετοια!!!!!!!!!!
Καλε..δωσε ενα σβουρηχτο φιλακι στο ζουζουνι σου...

erika985
Νεοφερμένο μέλος
ΕΛΕΝΑ Σ.
Νεοφερμένο μέλος
και το δικο μου το γατακι εκανε ραμματα σε τρια διαφορετικα σημεια γιατι ενα λυκοσκυλακη απεναντι ηθελε να παιξη μαζη του
. ο μαγκουλινος εβαλε κολαρο και θα παει να τα βγαλει τα εξωτερικα σε 13 ημερες αλλα ο γιατρος τον εχει ντοπαρει με παυσηπονα και αντιβιοση οποτε δεν προσπαθει να βγει εξω.Μην ανισιχειτε αρκει να μην προσπαθισουν να βγουν εξω και κολισουν κανενα βακτιριο απο το περιβαλον,δεν θελει να ανχονομαστε το νιοθουν και αυτα.αντε ερικακη σιδερενιο και κανε την μαμα σου παλη χαρουμενη
η πουπουλινα πως παει ελπιζω ????καλητερα ???και ο δικος μου δεν παει της ενεσεις αλλα τι να κανουμε
erika985
Νεοφερμένο μέλος
σε εμας δεν εδωσε παυσιπονα γτ δεν θα καταλαβαινε πόνο οπότε θα το πατουσε και δεν επρεπε!! περαστικα Ελενα και καλο κουραγιο!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool