Eλένη Λουκά εναντίον Harry Potter!

xaroula

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
μου αρέσει που η τιμωρία αυτου που θα το δει θα είναι να βλέπει ταινίες του δογματος 95 για πάντα:lol::lol::lol:!!! καθόλου άσχημα!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ειναι ταινιες του δογματος 95;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες εδώ (επίσημο site) και εδώ (στα ελληνικά). ;)

ευχαριστω τωρα μορφωθηκα:rolleyes::rolleyes:. αυτο δεν υσχιει πια ετσι;:hmm:αυτες οι ταινιες του δογματος 95 πρεπει να ηταν μαπα:down:(:redface:)

αυτες οι ταινιες του δογματος 95 πρεπει να ηταν μαπα:down:(:redface:)
Όχι όλες!! :lol:
(Αυτά είναι θέματα προσωπικού γούστου, αλλά γενικά καλό θα ήταν να δεις -ή έστω να προσπαθήσεις να δεις- μια ταινία πριν σπεύσεις να τη χαρακτηρίσεις "μάπα")

εγω το ειπα βαση των κανονων που ειναι στο δογμα, επειδη οι περισσοτερες αν οχι ολες οι σημερινες ταινιες ΄΄παραβαινουν΄΄ πολλους απο τους κανονες του δογματος οπως ο φωτισμος, τα σκηνικα και πολλα αλλα.
δεν ηθελα να προσβαλω καμια ταινια του δογματος 95 μπορει καποιες να ειναι οντος καλες:up:

Με τη Λουκα ειχε μαλλιοτραβηχτει ο αδερφος μου πριν χρονια
:lol::lol::lol:
Βεβαια τοτε δεν γελασα.... Μπηκα στη μεση να τους χωρισω... :hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back