Eμφιαλωμένο νερό;

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
ειναι κακο η καλο που δινω στον γατουλη μου εδω και χρονια να πινει μονο εμφιαλωμενο νερο? ξερει κανεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α παρα πολυ καλο αυτο μου συνεστησε κ εμενα ο γιατρος να δινω σε ολους τους γατους μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά πάντως εμφιαλωμένο πίνω σε ώρα ανάγκης μόνο. Κονσέρβα είναι
Να δες κι αυτός δεν πινει

εγω προσωπικα δεν μπορω να πιω της βρυσης μου μυριζει και ειναι και βαρυ στο στομαχι, και ετσι δινω και στον γατουλι μου:P
αλλα δεν ηξερα κατα ποσο κανω καλα για εκεινον...

Και αν δεν μπορεί να πίνει το νερό της βρύσης με ασφάλεια ούτε το εμφιαλωμένο,
τότε τι άλλη λύση έχει;

Η τρέλα του εμφιαλωμένου νερού
Λέει εδώ ο Larry Lack:lol::lol:

προσωπικα παντα πινω νερο βρυσης.γιατι ομως ειναι καλυτερο για τις γατες?

Το νερό της βρύσης πίνεται καλύτερα όταν αποχλωριοθεί. Για να συμβεί αυτό το βάζουμε σε μπουκάλι και το αφήνουμε 24 ώρες. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στο γατάκι.

παιδια τωρα με μπερδεψατε.το ενα γατακι μου εχει νεφρικη ανεπαρκεια και μου ειπε μια κοπελα με το ιδιο προβλημα οτι πρεπει να πινει μονο εμφιαλωμενο νερο γιατι το αλλο εχει τοξινες,που πανε στα νεφρα,αλλα με αυτα που γραφεται τελικα τι πρεπει να κανω???αν το βραζω το νερο μηπως ειναι καλυτερα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω συνεχιζω και του δινω εμφιαλομενο παντως...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρήκα κάτι καινούργιο!!
Ειδικό νερό για γάτες ή και σκύλους! :blink:
Ενδιαφέρον φαίνεται! Θα μου πείτε που φτάσαμε! Άλλά μέσα στά άλλα βοηθάει στο ουροποιητικό σύστημα!

Συνημμένα

• 3 bouteilles.jpg
    3 bouteilles.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 57
:hmm:Γιατί κατι τέτοια μου δημιουργούν την εντύπωση ότι γίνονται μόνο για λόγους κέρδους και εκμετάλλευσης; Ισως να είμαι πολύ καχύποπτη... Πάντως εμάς εδώ στο Ηράκλειο αλλά και στην Κέρκυρα το νερό της βρύσης είναι απλησίαστο. Μπορεί να πάθεις λύσσα, χολέρα, πανούκλα ή και όλα μαζι...:D

Είσαι πολύ καχύποτη τελικά...:D:D

Ελα τωρα που θα δηνουμε ιδικο νερο για τα ζωα μας......βλακεις εγω δινω κανονικο νερο απο την βρυση μας...αχχχ θεε μου

κι εγω απο τη βρυση του δινω και απο τη βρυση πινουμε κι εμεις!:happy: καμια φορα ομως το νερο μας ειναι γλυφο και δεν το πινουμε:down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back