Eντερικά

romacappucci

Νεοφερμένο μέλος

Η romacappucci αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Καλησπέρα, έδωσα κονσέρβα στα 3 μηνών γατάκια και τα κοπρανά τους σιγά σιγά άλλαξαν και τωρα ειδικά το ένα κάνει διαροια από χθές!
Έχει κέφι, παίζει κλπ πολύ αλλά έχει ευκύλια τώρα!
Τα εντερικά με τρομάζουν πολύ!
Του εξαφάνισα τις κονσέρβες και του έχω αφήσει μόνο τις ξηρές τροφές αν και το άλλο το γατάκι τρώει πιο πολύ κονσέρβα!
Μήπως πρέπει να κάνουν αποπαρασίτωση και το παθαίνουν αυτο? Σημερα θα πάω στον κτηνίατρο να πάρω την κρεμούλα να τους κάνω!
Θα δώ και σήμερα πως θα είναι! Υπάρχει κάποιος κτηνίατρος που για την επίσκεψη να μη παίρνει χρήματα?
Γιατί εχω συνέχεια ανασφάλειες και θέλω να τα τρέχω στους γιατρούς να μου φεύγουν οι ιδέες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.
Νομιζω οτι το επαθαν λογω κονσερβας,ειδικα αν δεν ηταν καλης ποιοτητας.Αποπαρασιτωση ποτε εκαναν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το 'ενα νομίζω δεν έχει κάνει καθόλου, το άλλο πρέπει να έχει κάνει, δε ξέρω πότε όμως!
Το ένα το έχω μια εβδομάδα και λιγότερο και το άλλο περίπου 2!
Πειράζει αν τους κάνω αποπαρασίτωση αν εχουν ήση κάνει?

Μα δεν υπαρχει λογος αφου εχουν κανει τοσο προσφατα νομιζω...Κονσερβα ειχαν ξαναφαει;

Τρώνε κονσέρβα εδώ και 3 ημέρες! Κι αν δεν έχουν κάνει? Το ένα δε νομίζω να έχει κάνει καθόλου!

Τι να σου πω,απο εκει που τα πηρες δε σου ειπαν;

Κοιτα, το ενα όταν το πήρα είχε και παρασιτα εξωτερικά επειδή έβγαινε έξω το γατάκι σε κήπο!
Αν κάνω αποπαρασίτωση πειράζει αν έχει κάνει πρόσφατα?

Μπορει να του διαταραξει το εντερο,ειναι και μικρουλια,ρωτησε καλυτερα το γιατρο.

Θα ρωτήσω τη γιατρό να μου πει. Σε ευχαριστώ πολύ Δώρα, πάντα με βοηθάς και ανταποκρινεσαι στα μηνύματά μου! Θα σου πώ αυριο μάλλον νέα!!

Δεν κανει τιποτα!Στο μεταξυ,βρασε λιγο κοτοπουλακι με ρυζι και δωσε τους,βοηθαει.
Περαστικα!

Tα πήγα και τα δύο, υγιέστατα τα βρήκε. Τους έδωσε την Hills την id για διάρροια. Ακόμα βέβαια το πρωί που κοιταξα κάνουν διάροια, όχι εντελώς αλλά δεν έχουν φτιάξει. Ευτυχώς σαν να το καταλαβαίνουν και πίνουν από μόνα τους πολύ νεράκι!
Τους έδωσε αλοιφή για αποπαρασίτωση, για 3 ημέρες θα τους βάζω από λίγο. Και για εξωτερικά παράσιτα που έχει το ένα επειδή το είχαν πρίν στους αγρούς μου είπε να του βάζω το frontline με ένα βαμβακάκι. Νομίζω πως είναι λίγο βαρύ βεβαια για την ηλικία τους.
Θέλει υπομονή η διάρροια ε?

Πολλη υπομονη...Μην τους δινεις κονσερβα μεχρι να σταθεροποιηθουν εντελως,και δοκιμασε λιγο ρυζονερο ή ρυζακι,θα βοηθησει.;)Περαστικα!

Να τους δίνω μόνο την ειδική που μου έδωσε ο γιατρος δηλαδή μέχρι να φτιάξει το εντεράκι. Οταν γίνουν καλά δε θα τους ξαναδώσω κονσέρβα, πρόβλημα μου δημιούργησαν!

Και το κοτοπουλακι με το ρυζακι χωρις λαδι και αλατι δε νομιζω να τα πειραξει.Τωρα με την παστουλα παλι θα απορρυθμιστει το εντερο τους,αλλα με υπομονη θα φτιαξει,που θα παει.Και τα δικα μου οταν τα εφερα απο Ολλανδια και τους κοψαμε το ωμο εκαναν μηνες ολοκληρους να στρωσουν,αλλα τωρα ειναι οκ.Υπομονη,και θα ηρεμησετε.

Ελπίζω! Το καλό είναι πως είναι ζωηρά γι'αυτο και δεν έχω φρικάρει και σαν βάρος είναι πολύ καλά!
Ευχαριστώ Δώρα, διαβάζω κι άλλα άρθρα με παρόμοιο πρόβλημα, αλλά όλοι τα ίδια περίπου ακολουθούν σαν αγωγή.

Tελικα πως ειναι τα μωρα;

Ειναι πολύ καλά.
Ζεσταινονται!
Σταμάτησα να δίνω την Hills γιατι δε τους πέρναγε και με το που τα αφησα μόνο με τη ξηρά τους τροφή τους πέρασε κατευθείαν.
Τωρα τους βάζω έτσι σαν λιχουδια μια φορά την ημέρα ή ανα δύο ημέρες ενα κουταλάκι του γλυκού κονσέρβα στο καθένα που δε τα πειραζει απο ό,τι παρατήρησα.
Δώρα τώρα που είναι μικρά τι αποπαρασιτικο να τους βάλω? Η κτηνίατρος μου είπε να χρησιμοποιήσω frontline αλλα εγω φοβαμαι γιατι γλύφονται!
Υπάρχει κάτι σε αμπούλα γι'αυτες τις ηλικίες?

Για τοσο μικρα καλο θα ηταν να τους βαλεις σπρει Frontline.Μην ψεκασεις κατευθειαν πανω τους,βαλε πλαστικα γαντια,ψεκασε στα χερια σου,και περασε τα καλα σε ολο το σωμα,κανοντας και λιγο αναποδα το τριχωμα.

Αρα δεν ειναι επικινδυνο αν το γλύψουν?
Και για τη ζεστη μπορω να κάνω κάτι?
Τα ψιλοβρέχω για να δροσιστουν, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω?

Μπορει να τους φερει σιελλοροια,προσπαθησε να μην τα αφησεις να το γλυψουν μεχρι να στεγνωσει.Μπορεις να βρεξεις μια πετσετα,να τη βαλεις για λιγο στην καταψυξη και να τη στρωσεις κατω αν θελουν να δροσιστουν,κατι αλλο δε θα εκανα γιατι ειναι πολυ μωρα και μπορει να κρυωσουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back