Eξωτική κοντότριχη - Θεσσαλονίκη :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

david_bowman

Νεοφερμένο μέλος

Ο david_bowman είναι αόρατος. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γεια σε όλους,
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν άλλα άτομα Θεσσαλονίκη με exotic γατούλες. Η ράτσα δηλαδή με σωματότυπο και μούρη Περσίας αλλά κοντό τρίχωμα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανέναν στα υπόψιν (όχι μόνο από Θεσσαλονίκη) και απορώ που τόσο καιρό δεν έχω συναντήσει, όποτε ρίχνω μια ματιά.
Ρωτάω γιατί έχω ένα θυληκό εγώ συντροφιά το τελευταίο 8μηνο :). Είναι πλέον 11 μηνών και ... της ήρθε οίστρος σήμερα για πρώτη φορά! Βλέπω πλέον μια άλλη γάτα από αυτήν που ήξερα χαχαχ!! Είχαμε λοιπόν σαν σκοπό να την αφήσουμε να ζευγαρώσει μια φορά και μετά να στειρωθεί.
Έχετε έστω κάποια ιδέα για το που θα απευθυνθώ; Εννοώ κάποιον υπεύθυνο ιδιοκτήτη γατιού αυτής της ράτσας ή κάποιον γνωστό σας που θα ενδιαφερόταν τελοσπάντων με καλές συστάσεις;

Έχω και μια συνειμμένη φωτογραφία για τους υπόλοιπους του φόρουμ για να σας την συστήσω :D. Η Τεμπέλα είναι εδώ αρκετά πιο νεαρή, το καλοκαίρι.

Σας ευχαριστώ.

ΥΓ: θα εμπαίνα ακόμα συχνότερα στο φόρουμ αλλά 1 στις 2 θα φάει κόλλημα η σελίδα! Συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC03900.JPG
    DSC03900.JPG
    206,1 KB · Εμφανίσεις: 125
Καλησπερα και καλωσηρθες.
Οι αγγελιες για ζευγαρωματα απαγορευονται στο φορουμ.Η γατουλα σου ειναι Breed?
Ριξε μια ματια κι εδω,ισως σε ενδιαφερει,και σε κανει να δεις λιγο διαφορετικα το θεμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουψ!
Με συγχωρείτε, δεν ήξερα τον κανονισμό αυτό.
Ευχαριστώ και κλείστε το θέμα

σημείωση: ναι το έχω ήδη διαβάσει το θέμα

ΟΚ,καλη τυχη με τη μικρη σου!:)Αν θες ανοιξε της ενα θεματακι να μας τη γνωρισεις,φαινεται υπεροχη.

τι ομορφη γατουλα!!! Το μονο που θα σας πω ειναι να προσεξετε να εχει κανει ο γατουλης ολες τις εξετασεις και να ειναι αρνητικος σε διαφορες κληρονομικες ασθενειες... κυριως pkd

Kαλέέέ!!! Δεσποινίς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Τί φατσόνι εκπληκτικό είστε εσείς!!!!! Αφήστε αυτό το σνομπίστικο υφάκι :pfff::pfff:και συστηθείτε μας!!!!!!!!:)

Ουψ!
Με συγχωρείτε, δεν ήξερα τον κανονισμό αυτό.
Ευχαριστώ και κλείστε το θέμα

Το θεμα θα κλειδωθει..γιατι απαγορευονται οι αγγελιες για ζευγαρωμα. Αν θελεις..ανοιξε ενα θεμα για τη γατα σου να μας τη γνωρισεις.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back