Eπείγον! Ζητείται γατοοικογένεια(ες) για δυο μπουκίτσες!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

harrisxr650

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Καλησπερα παιδια. Βρεθηκαν χθες αυτα τα δυο κουκλια στην μεση του δρομου στην Νεα Ερυθραια, ειναι περιπου 2,5 εβδομαδων, ενα αγορακι και ενα κοριτσακι, υγιεστατα, παιχνιδιαρικα (οσο δεν κοιμουνται) επιζητουν συνεχεια την επαφη και τα χαδια και παρα το μικρο της ηλικιας τους κανουν την αναγκη τους μονα τους και στην αμμο τους. Δεν ξερουμε τι εχει γινει με την μαμα τους καθως την ψαχναμε χθες αρκετες ωρες και δεν εμφανιστηκε ή, επειδη ειναι καλοφαγωμενα και πεντακαθαρα, καποιος τα αφησε στην μοιρα τους. Tο παιδι που τα φιλοξενει προσωρινα φευγει την Κυριακη εκτος Αθηνων για δουλεια και δεν μπορει να τα προσεξει και δυστηχως δεν μπορουν να φιλοξενηθουν σε αλλο χωρο. Εγω δεν μπορω να τα φιλοξενησω γιατι ο Ορατιος ειναι πολυ επιθετικος με αλλα γατακια, ο χωρος που μενω ειναι ενιαιος και η απομονωση ειναι απιθανη και επισης λογω ανεργιας δεν ξερω αν θα μπορεσω να ανταπεξελθω οικονομικα. Επειγει να βρεθει μια (η δυο) γατοοικογενειες για τα μικρα καθως η γειτονια ειναι εντελως αφιλοξενη για τα ζωακια που μενουν εξω (πολλες φολες και δρομος καρμανιολα) ή τουλαχιστον καποιος να τα φιλοξενησει προσωρινα μεχρι να βρεθει οικογενεια. Θα δοθουν μονο σε υπευθηνα ατομα με συμβολαιο υιοθεσιας και κατα προτιμηση για εντοσ σπιτιου.

6977590924 Χαρης
Φιλοζωικος Συλλογος Διονυσου, Αρ. Πρωτ. 2343/2004.

Επειδη για καποιο λογο δεν μπορω να ανεβασω φωτο βαζω ενα λινκ που τις εχω στο facebook και μολις διορθωθει το θεμα θα ανεβασω και κανονικες.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151715865922018&set=o.165272310201&type=1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλότυχα να 'ναι και γερά! Γρήγορα σε ένα ζεστό σπιτάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάθε φορά που διαβάζω για μωρά θέλω να τα πάρω. Όλα!! Μακάρι να μπορούσα! Καλή τύχη στα μικρούλια...

Είναι πράγματι δυο μωρούλια τρυφερά και πανέμορφα!!!:inlove: :inlove:
Μακάρι να βρουν γρήγορα τον άνθρωπό τους και την αγάπη που αξίζουν :)

Μακαρι να βρουνε σπιτακι ειναι κουκλακια και τα δυο και ζητανε τοσο πολυ την επαφη που μου κανει εντυπωση οπως και οτι κανουν την αναγκη τους απο τωρα στην αμμο. Επισης με το που τα βγαλουμε απο την κουτα που κοιμουνται εχουν εξαφανιστει για αναγνωριση του χωρου :)

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ μωρέ τα ψυχάκια μου, τα είχα δει και στο Facebook και τα κοινοποίησα παντού. Κι εγώ βρήκα Μ. Σάββατο βράδυ 3 μικρά, κι αυτά από σπίτι φαινόταν ότι ήταν παρατημένα, κ δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω πώς είναι δυνατόν κάποιος που έχει ψυχή (έστω κ...'σκατένια') να μπορεί να παρατάει τέτοια αξιολάτρευτα πλασματάκια στο δρόμο εν ψυχρώ! Θέλω πραγματικά να πιάσω μια φορά κάποιον που το κάνει αυτό επιτόπου, να τον τραβήξω βίντεο να το ανεβάσω παντού κ να τον ρεζιλέψω (σιγά μην ιδρώσει τ'αυτί του βέβαια) κ να του κάνω κ καταγγελία με αδιάσειστες αποδείξεις...κ να τον χώσουν μέσα!

Εγω δεν ημουν παρων οταν τα βρηκαν τα μικρουλια. τα βρηκε φιλος μου στην μεση του δρομου. την ωρα που εβγαινε απο το σπιτι του τον φωναξε ενας τυπος και του τα εδειξε και μετα απο συντομη κουβεντα που ειχαν τον ρωτησε γιατι δεν τα κρατανε αφου η πιτσιρικα που ειχε μαζι του του ελεγε να τα κρατησουν μαζι με τα "αλλα" που εχουν σπιτι τους ψιλιαζομαι οτι γεννησε καποια γατα τους και θελανε να τα ξεφορτωθουνε..τι να πω, μακαρι να εχω αδικο. αυτο που προεχει ειναι να βρουν σπιτακι τα μικρα γιατ ο φιλος μου φευγει την δευτερα και εγω δεν θα μπορω να κανω και πολλα.

Τα αδελφακια μαλλον εχουν βρει σπιτακι σε μια ωραια γειτονια στηνΒαρυμποπη αν και εχω καποιους ενδοιασμους μου...εαν καποιος θελει να με βοηθησει να αντιληφθω καποια πραγματα καθως δεν ξερω αν εχω δικιο η αδικο ας μου στειλει ενα Pm.
ελπιζω ολα να πανε καλα γιατι τα μικρα ειναι πραγματικα αξιολατρευτα :)

Αν δεν "κατσει" θα θελαμε το ενα.

Εχω και κακα και καλα νεα...Tα κακα ειναι οτι το παιδι που τα φιλοξενουσε εφυγε προχθες και αναγκαστικα οι μουσουδες φιλοξενουνται σε χωρο οπου ειναι αρκετη ωρα μονα τους. Τα καλα ειναι οτι ειναι ασφαλη και ζεστα και εχουν το ενα το αλλο για να παιζουν, τρωνε, κοιμουνται σαν βοδακια και το μεσημερι επειδη την αραξα εκει για να τους κανω λιγο παρεα ανεβηκαν γουργουριζοντας πανω μου και κοιμηθηκανε :). Δεν ξερω ποσο θα μπορεσουν να μεινουν εκει μιας και ο χωρος χρησιμοποιηται για μουσικες προβες μια φορα την εβδομαδα και λογικα καποια στιγμη θα πρεπει να βρουμε αλλη λυση. Την παρασκευη κατα 99% το ενα θα υιοθετηθει και το αλλο το κακομοιρο θα μεινει μοναχουλι του :( .

Εχω κι'αλλα καλα νεα. Τα μωρα κατα πασα πιθανοτητα εαν δεν στραβωσει κατι θα υιοθετηθουν και τα δυο. Το ενα θα τo παρει αυριο συμφορουμιτησα και το αλλο θα το υιοθετιση μια φιλη μου. Ελπιζω ολα να πανε καλα.
Επισης να προσθεσω οτι εχουν κανει εξωτερικη και εσωτερικη αποπαρασιτωση ( εχουν παρει μια δοση Βanmith το καθενα) και φυσικα το κυνηγητο και το παιχνιδι μεταξυ τους παει και ερχεται :)

Αυτά είναι απίθανα νέα! Τόσο γρήγορα;! :D Νομίζω πως τα μικράκια σου έχουν άστρο! ;)

Μακάρι να πάνε όλα καλά! :D

και εγω αυτο ελπιζω. Μεχρι στιγμης τα μικρα ειναι κομπλε αν και λιγο απομωνομενα αλλα με επιδομα ανεργιας δεν ξερω τι να πρωτοπρολαβω καθε μηνα :) . ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορα να γουργουριζουν σε αλλες αγκαλιες και κουβερτες. :)

Χάρη μου, να σαι πάντα καλά για το καλό που έκανες. Σύντομα να πάνε στα μόνιμα τους σπιτάκια εύχομαι :)

Μπραβο σου Χαρη κ σ οσους βοηθησαν..Δυσκολοι καιροι αλλα το καλο θα σου ανταποδοθει να ξερεις κ ευχομαι να ναι οπως το θες κ γρηγορα..

https://imageshack.us/photo/my-images/577/98651894.jpg/

Ο Προκοπης (πανω αριστερα) υιοθετηθηκε χθες και ειναι στο καινουργιο του σπιτι :) . Τον υιοθετησε φιλη μου και πλεον ειναι στα καλυτερα χερια.

Η μικρουλα (πανω δεξια) περιμενει ακομα και δεν ειναι και πολυ ευοιωνα τα πραγματα :(. Σημερα θα πρεπει να μετακινηθει απο το στουντιο που βρισκεται καθως θα γινει ηχογραφηση η οποια δεν ξερω ποσες ωρες θα κρατησει και το κακο ειναι οτι δεν ξερω που να την παω και σχεδον ολο τα απογευμα θα λειπω... ελπιζω να βρεθει συντομα κατι για την μικρη την οποια προσωρινα θα την λεω Τουλα Φουντωτουλα γιατ θα γινει μια πανεμορφη μακρυτριχη γατουλα..

τι κουκλακι!! καλοτυχο να ειναι :)

Σταματηστε να τσακωνεστε!!! Δεν υπαρχει λογος πια....η ,πλεον ονομαζομενη, Βαλεντινη υιοθετιθηκε πριν λιγο:clapup::clapup:... Την υιοθετησε ο αδερφος της φιλης μου που πηρε τον Προκοπη:clapup::clapup:...τα αδερφια υιοθετησαν αδερφια. Το καλυτερο ειναι οτι τα μικρα θα εχουν την ευκαιρια να βλεπονται πολυ συχνα και να παιζουν και οτι καλυτερες οικογενειες δεν θα μπορουσαν να βρεθουν.:clapup::clapup:. Ηταν ενας(δυο μαλλον) ερωτας κεραυνοβολος. Πλεον ειναι ασφαλη και τα δυο μικρα με ανθρωπους που θα τα αγαπανε και θα τα φροντιζουν με τον καλυτερο τροπο.
Ευχαριστω το mycat για τον χωρο και ολους οσους ενδιαφερθηκανε για αυτους τους δυο γατολουκουμαδες:P.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back