Eπείγον - Ορφέας

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Ο Ορφεας ειναι ενας σκυλακος 2 . η κυρια που τον ειχε τον ειχε παρει απο μικρο που ηταν χαριτωμενο κουταβακι, δυστηχως για εκεινον ο Ορφεας μεγαλωσε και τωρα η κυρια τον εφερε στη στεγη για εναν μηνα φιλοξενεια, εναν δεν βρεθει σπιτι μεσα σαυτο το διαστημα θα τον παρει πισω αλλα εχει αφησει σοβαρες υπονοιες για ευθανασια , ισχυριζεται οτι εφοσον ειανι ιδιοκτησια της την καλυπτει ο νομος....:(

παρακαλω στειλτε μου πμ η τηλεφωνειστε στο 210-6823672
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν το κατάλαβα αυτό.... Επειδή είναι δική της ιδιοκτησία θα του κάνει ευθανασία χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος υγείας του σκυλιού;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο νόμος απαγορευει την ευθανασια σε υγιές ζωο.( Απο οσο ξερω).. ακου δυστυχως μεγαλωσε.... μα τι θα εκανε δε θα μεγαλωνε?? δηλαδη οποιο μεγαλωνει θα το σκωτωνουμε??? Εχουννε βρει την ευθανασια μου φαινεται και μας εκβιαζουνε ολους" η το σκωτωνω η παρτο..."

ακριβως και καλυπτεται νομικα....
αστα δεν θα βγαλω ακρη...σε υιοθεσια ελπιζω...

Για ποιο λόγο δεν θέλει να το αφήσει ελεύθερο και θέλει να του κάνει ευθανασία;;;;
Να κάναμε μία ψεύτικη υιοθεσία, για να ηρεμήσει η "κυρία" αυτή..;; Και έτσι θα κερδίσουμε και λίγο χρόνο να του βρούμε κανονικό σπίτι....
Παιδιά αυτό πρώτη φορά το ακούω.... Αν είναι δυνατόν...

Δεν καλυπτεται νομικα! Το αντιθετο συμβαινει ειναι ακαλυπτη! Δεν εχει δικαιωμα να το θανατωσει αν ειναι υγιες

παιδια το σκυλακι ανηκει στη κυρια, το εχει τσιπαρει.. κτλ..
το εφερε μαλλον να μας το εναπωθεσει ως ευθυνη.
αλλα αν ερθει να το παρει δια νομου δεν μπορουμε να αρνηθουμε να της το δωσουμε...

το θεμα ειναι τι κανουμε το σκυλακι ειναι οντως μεγαλο...
και μες στη στεγη που να κρυφτει???

Το καλυτερο ειναι να φιλοξενηθει καπου και εφοσον το εδωσε να σας παραδωσει και το βιβλιαριο του και ολα του τι σοι πραμα ειναι αυτο το δινω αλλα το ελενχω κιολα.. ας υιοθετηθει απο αλλον...αφου δεν το θελει

για υιοθεσια προσπαθουμε ..απλα επειγει βρε παιδια...
προωθειστε αν μπορειτε...
ευχαριστω...

Εκεί που έφερε τον Ορφέα αυτή η "κυρία" τι της είπατε ακριβώς...;
Δεν το πιστεύω ότι μπορεί να σκέφτεται έτσι... Τόσο καιρό που είχε το ζωάκι, δεν ένιωσε τίποτα γι' αυτό...;;;
Δεν μπορούμε να προσποιηθούμε μία εικονική υιοθεσία για να φύγει το σκυλάκι από τη δική της δικαιοδοσία;;;;

να την αφησει..τι να πουμε να την παρει πισω???

επισης αυτο που ηθελα να αναφερω επειδη μου φανηκε πολυ καπατσα..αν εχει ενα γνωστο της κτηνιατρο?
η αν το κανει με εθειρα η υδραρυγυρο στο αυτι και μας πει οτι υιοθετηθηκε η οτι το πηγε στο χωριο??
καταλαβενεται γιατι γραφω επειγον?
αυτος ο κακομοιρης πρεπει αν βρει σπιτι σε ενα μηνα...:(

Ναι καλέ, δεν είπα ότι της είπατε να την πάρει πίσω.:)
Αυτό που προτείνω δεν γίνεται δηλαδή..; :confused:
Να πάει κάποιος εθελοντής και να πει ενώπιον της κυρίας ότι αποφάσισε να το υιοθετήσει επισήμως... Ίσα ίσα για να μην είναι ο Ορφέας δικός της και του κάνει ευθανασία. Να μη γίνει κανονική υιοθεσία, αλλά μόνο στα χαρτιά, ώστε να μην είναι πια "ιδιοκτησία" της.
Το λέω αυτό γιατί να υιοθετηθεί γρήγορα ο κακομοιρούλης μου φαίνεται χλωμό... είναι και μεγάλος..

και μετα να σκασει με καμερες στη στεγη και να μου φαιρνετε το εψιλον της κυριακης στη φυλακη..
καλο ε..
ειναι 2 ετων σχεδον.
δεν ειναι και γερος εχει πολυ ζωα μπροστα του.
ισως κανενας συγγραφεας που ζει σε νησι και ηθελε ενα σκυλακο. να τον υιοθετησει... τι να πω πια...
:/:

παιδια δεν το διερευνούμε λίγο καλύτερα το ζήτημα. Ποιος ειναι ο λόγος που τον άφησε για φιλοξενία; πληρωσε γι'αυτον; Αν τον έχει τσιπαρισμένο πως μπορούμε να προχωρήσουμε σε υιοθεσία; Νομιζω οτι αν μιλησουμε ψύχραιμα μαζί της θα βγαλουμε περισσότερο άκρη γιατι μου ακούγεται λιγο θεατρο του παραλογου ολο αυτό..:( Αν δεν τον θελει ας μας πει να τον προωθήσουμε για υιοθεσία, πρεπει να είσαι ψυχικα αρρωστός για να θέλεις σώνει και καλά να κάνεις ευθανασία σε ένα ζωάκι...αν υπαρχουν και αλλες εναλλακτικές εννοώ...

οχι δεν πληρωσε , νομικα δεν εχει βρεθει ακρη ακομη, θεωρω την υιοθεσια του θεμα επειγον αν θελετε προωθειστε ευχαριστω.

Αν δεν πλήρωσε αλλάζει, μάλλον τον εγκατέλειψε ουτως ή αλλως..Δεν νομιζω αν παει μαλιστα και καιρος οτι καλυπτεται πια νομικά....οπότε φτιαχνω και εγω αφισσουλες για υιοθεσία ...καλη τυχη στον Ορφέα. Οσο για την ηλικία δεν νομιζω οτι ειναι και μεγάλος πια 2 ετών σκυλάκος...

Παντως σε μας και τον αργο οταν αφηνουν ζωα αφηνουν και τα βιβλιαρια τους. Μελετειστε το κανονικα πρεπει να σας φερει τα στοιχεια του κα το βιβλιαριο του και το μικροτσιπ να μεπιε στο ονομα της σεγης ζωων μεχρι να υιοθετηθει ετσι δεν χρειαζεται να βιαζεστε

Κατά τη γνώμη μου, ο νόμος είναι με το μέρος του σκύλου και όχι αυτής της "κυρίας". Δεν μπορεί κανείς να σκοτώσει ένα ζώο με το έτσι θέλω, κι ας είναι δικό του.
Ίσως παιδιά να της μιλούσε κάποιος, να βρίσκόταν μία μέση λύση, ώστε να μην άφηνε στενά περιθώρια του τύπου "αν δεν βρεθεί σε ένα μήνα οικογένεια, θα του κάνω ευθανασία".
Όπως και να 'χει, ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για τον καημενούλη τον Ορφέα... :(
Θα το προωθήσω κι εγώ όπου μπορώ..

Παιδια στην Ελλάδα ζούμε και άντε να βρεις άκρη ως γνωστόν...:/:
Με τέτοιες γαλάζιες ματάρες δεν μπορεί, κάποιος θα βρεθεί...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back