Eπείγον - Ορφέας

εχω ακουσει μια φαση με ενα κτηνιατρο που τα ζωακια τα πηγαιναν εκει ιδιοκτητες, γεννουσαν και πληρωναν κατι παραπανω και τα εκανε τα νεογγεννητα ευθανασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω ακουσει μια φαση με ενα κτηνιατρο που τα ζωακια τα πηγαιναν εκει ιδιοκτητες, γεννουσαν και πληρωναν κατι παραπανω και τα εκανε τα νεογγεννητα ευθανασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν το πιστεύω!!!! Μα τι ψυχή έχουν ορισμένοι άνθρωποι πως είναι δυνατό να μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα κ μάλιστα επαγγελματιά για τα χρήματα!!!! Έλεος πια πόσο αναίσθητοι μπορούν να γίνουν ορισμένοι άνθρωποι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και αυτοι ηταν καποιοι ανθρωποι που δεν τα στηρωσανε για το καλο τους και μετα σκοτωσανε τα παιδια τους......

Εαν δεν το προλαβει καποιος μετα πρεπει να δει τι θα κανει.Να τους βρει σπιτι!!!
Οχι να το αφησει το καημενο να γεννησει, να του τα παρει τα νεογεννητα και να τα κανει ευθανασια.
Η καημενη η μανα μετα μωρε....και τα καημενα τα μικρα........
Ασε, ασε....
Παντως ειναι αληθεια αυτο το σκηνικο. Και γω το χα μαθει πριν χρονια και ακομη το σκεφτομαι.....................

δυστηχως κι εγω εχω ακουσει για καλοθελητες κτηνιατρους...
παιδια κακα τα ψεματα σε καθε επαγγελματικο κλαδο υπαρχουν και επιτιδειοι...
ας βαλουμε ολοι τα δυνατα μας για τον ορφεα με τα γαλαζια ηλεκτρισμενα του ματια:redface:

Πέρασε ένας μήνας από τότε που λέγαμε για τον όμορφο αυτό σκυλάκο...
Τι απέγινε τελικά;;;

και στον δικο μου το κανουνε και εχει γεμισει μια αυλη γατακια:lol:

Ο ΟΡΦΕΑς κολλησε καλαζαρ απο τα υπολοιπα αρρωστα ζωα της στεγης...οποτε περιμενουμε τον αργο η τον γρηγορο θανατο του.:|

Μα βάζουν τα άρρωστα με τα υγιή ζωάκια όλα μαζί;:hmm:

:mad:
Τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά τώρα πάλι...;;;; :mad:

τα σχολια ειναι περιττα νομίζω...

απλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, μονο να ευχομαστε να μη πηγαινουν νεα ζωα εκει γιατι ειναι καταδικασμενα...
λοιπαμαι ειλικρινα..επιτελους αυτη η πολιτεια ας εκλεινε τις στεγες -πληγες και επιτελους ας σταματουσε να σφαιτεριζεται εστι τα χρηματα της ε.ε που προοριζονται για τα αδεσποτα....:mad:
δεν ξερω ....αν ειχα λυσει τα περισσοτερα μου προβληματα...
αν ημουν μια ευτυχησμενη αργοσχολη τοτε ναι θα ειχα πολυ κουραγιο και αποθεμα ψυχης να σειρω την κυβερνηση τους υπευθυνους και τον καθε σφαιτεριστη στα ευρωπαικα δικαστηρια.....
αλλα σε αυτο βασιζονται....
οτι μας δημειουργουν τοσα χιλιαδες προβληματα κανοντας τη ζωη μας δυσκολοτερη για να μην ασχολουμαστε με τις πομπες τους και τις απατες τους....:mad:

δυστυχως οσο επιχορηγουνται τετοιες "στέγες" δεν θα στειρώνουν και θα μαζεύουν για να "σωσουν" και άλλα αδεσποτα...κρίμα ...

παντος καποιος περαστικος που περασε τυχαια απο απο τη στεγη τους κατηγγειλε στο σκυοφορουμ και εγινε χαμος.....
!!!!:mad:

ναι και τι εγινε; θα την κλεισουν; και αν την κλεισουν υπαρχει προνοια για τα ζωακια που φιλοξενούνται...αχ τι λεμε μωρε εδω δεν υπαρχει προνοια για τους ανθρωπους...

Κρίμα το καημένο... είναι και συνονόματος με τον μικρό μου γατούλη... :(
Μα καλά τι σόι μεταχείριση είναι αυτή και από αρμόδιους φορείς και από "ιδιοκτήτες" ;;!?
Δεν υπάρχει ζωή μέσα σ'αυτά τα πλάσματα για να τη σέβονται;;! Αλλά είναι όπως το λες Nota... έδώ δεν υπάρχει πρόνοια για τους ανθρώπους... ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ!

παντος καποιος περαστικος που περασε τυχαια απο απο τη στεγη τους κατηγγειλε στο σκυοφορουμ και εγινε χαμος.....
!!!!:mad:

Το είδα και εγω......
ΠΡΑΓΜΑΤΙ τα έχουν πάρει άγρια οι φίλοι σκυλογονείς!!!:mad::mad::mad:

τουλαχιστον να μην αργοπαιθαινουν ανημπορα ...λυσεις υπαρχουν παντος.....
αν μαζευτουν εκατο ατομα και αναλαβουν απο 2 σκυλια εικονικη υιοθεσια μεχρι να υιοθετηθουν εχοντας τα σε αλλες πιο νορμαλ στεγες λυνεται ενα μεγαλο προβλημα...
κλασσικα εθελοντικα
γιατι ποιος υπουργος δεν θα παρει αλλο ενα πανακριβο ζευγαρι γοβες καλογηρου στη γυναικα του προκειμενου τα λεφτα αυτα τα κρατικα παντα να πανε εκει που πρεπει.....
(θα γαβγισω οπου να ναι....):hmm::P:lol:

αν εγγυηθεί κάποιος οτι αυτο το πράγμα θα παψει να λειτουργεί και ξέρει ο κόσμος που πανε τα λεφτα του με τις εικονικές υιοθεσίες (και φυσικα παρει εκταση το ζητημα..δηλαδη βγει στα καναλια γιατι μονο ετσι φοβουνται δυστυχως) νομιζω οτι θα βρεθει κοσμος...το ζητουμενο ειναι να μην "ανανεωνεται" ο πληθυσμος των ζωων εκει

μακαρι αλλα δυσκολο....
γιατι πως θα κλαιγονται οτι εχουν πολλα ζωα και θελουν επιχορηγια αν εχουν πχ 5 σκλια μια κοτουλα και 12 γατακια????:hmm::hmm::hmm:
και πανω που ειπα οτι ελλατωθηκαν τα παιδια των φαναριων αυξανονται οι στεγες παρασιτα....
αλλα ειπαμε φταει η πιο ασχημη χωρα του κοσμου.....
ας που οτι εχουμε κατακλεβομενη δικτατορια να ησυχασουμε να το παρουμε και μεις αποφαση...
ΓΑΒ
KAI XXXXXXXXXXX (ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΑΝΙ):mad:

κυρίως ΧΧΧΧΧχχχχχχχχχχχχ
κατι πρεπει να κανουμε, εγω δεν παιρνω αποφαση τίποτα εκτός αν παρω Τσε,Φαλντι,ΠιτσιλοΚανελλο και την κανω για χωρες οξω απο δω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back