Eπείγον - Ορφέας

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι να πω... με καλύψατε! :blink:

Εδώ στειρώσαμε εμείς κάποια ζώα και βρήκαμε και τον μπελά μας.....

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ !!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ!!!!!!!!

απλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουτε εγω κανω τιποτα .
ειπα δεν ξανασχολουμε .
τα νεα του ορφεα σας λεω απλα .
κατα τα αλλα επειδη εδω εχουμε και κατασκουπους που βλεπουν αλλα δεν τολμουν να γραψουν λεω το εξης .!
Νομικα καλυπτομαστε να μιλαμε ελευθερα εδω!
και β υπαρχουν αποδειξεις και στοιχεια για τα παντα!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RESPECT!!!!!!!!!:up::up:

:mad::mad::down::down::down:
Δηλαδή αν πήγαινε κάποιος εκεί και τους φώναζε και τους έλεγε γιατί;;;
Τι στο καλό θα απαντούσαν;;

τιποτα να κοιταμε τη δουλεια μας. αυτο..
ελπιζω το mycat να επιτρεψει εναν τελευταιο αποχαιρετισμο οταν κοιμηθει το ζωακι αυτο....:(

:(:mad:
Αν είναι δυνατόν....
πφφφφ....
Τον καημένο τον Ορφέα... Κανείς δεν τον ήθελε εξ αρχής... Ούτε η ίδια η ιδιοκτήτριά του... Και τώρα αυτοί που τον κράτησαν του έκαναν χειρότερο κακό με το να τον αφήνουν εκτεθειμμένο στο καλαζάρ...
Είναι απλά απίστευτο και εξοργιστικό... Γιατί φαντάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλα ζωάκια σαν τον Ορφέα που είναι πια καταδικασμένα....
Γιατί δεν κάνουμε κάτι βρε παιδιά;
Έστω μια μαζική προσπάθεια...; :(

τωρα τα διαβασα ολα αυτα!!:(:mad:καλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα??

δεν ξερω ....αν ειχα λυσει τα περισσοτερα μου προβληματα...
αν ημουν μια ευτυχησμενη αργοσχολη τοτε ναι θα ειχα πολυ κουραγιο και αποθεμα ψυχης να σειρω την κυβερνηση τους υπευθυνους και τον καθε σφαιτεριστη στα ευρωπαικα δικαστηρια.....
αλλα σε αυτο βασιζονται....
οτι μας δημειουργουν τοσα χιλιαδες προβληματα κανοντας τη ζωη μας δυσκολοτερη για να μην ασχολουμαστε με τις πομπες τους και τις απατες τους....:mad:

αχ τι λεμε μωρε εδω δεν υπαρχει προνοια για τους ανθρωπους...

ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι είναι τα πράγματα!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ρε παιδιά συγγνώμη,σωστά όλα όσα λετε για τη Στέγη και κακώς πηγε το σκυλί εκει γιατι ΤΟ ΚΑΛΑΖΑΡ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ ΣΕ ΣΚΥΛΟ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΚΝΙΠΑ.οποτε εφόσον έχει 1 σκυλι και μονο στη Στεγη μπορεί να το μεταδωσει και στα υπολοιπα αν εχει σκνιπες εκει,που θα χει.

απο κει και πέρα,τι θα πει περιμένουμε το θάνατο του?
Υπαρχουν τα zyloric,zylapour, και ενα καινουριο φαρμακο για το καλαζαρ..ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ???????????

Προφανώς τα λεφτά που παίρνουν από επιδοτήσεις, δεν είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν σε θεραπείες για τα καημένα τα σκυλάκια!
Αίσχος

Ξέρετε αν παίρνουν επιδοτήσεις?Εγώ δε ξερω κανένα σωματείο που να παίρνει λεφτά απ το κρατος.
Και αν εννοειται επιδοτησεις τα διάφορα από ξενα σωματεία,πρέπει πρώτα να δώσουν τα λεφτά πχ για σπιτάκια τα μελη του σωματείου και μετά τους δίνουν την απόδειξη και τους δίνουν τα ξενα σωματεία το ποσο....

Το θεμα ειναι οτι Ο ΟΡΦΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΚΑΛΑΖΑΡ!
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΕΙ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ Ν ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΣΙΟΝ ΖΩΩΝ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!

Θα τρελλαθώωωω:(

ισχυριζονται οτι δεν παιρνουν επιδοτησεις.
αλλα σιγουρα παιρνουν δωρεες.
και τα φαρμακα εκει δεν τα δινουν σωστα....
οποε ο ορφεας απλα θα λιωνει οπως ολα τα ζωακια που δεν εχουν τυχη να υιοθετηθουν.:|

Απ' ό,τι έχω καταλάβει, δεν είναι μόνο ο Ορφέας που πάσχει από καλαζάρ! Αν ήταν μόνο αυτός, θα ήταν πιο εύκολη η λύση...!
Α ρε γαμώτο...! :mad:

Παιδιά,τον Ορφέα συγκεκριμένα δε μπορούμε να τον υιοθετήσουμε και να τον βάλουμε σε μια πανσιόν όπως είπε η stray οπου θα παίρνει τα φάρμακά του και θα επιβιώσει;Να βάλουμε όλοι από κάτι και να τα πληρώσουμε.

Εγώ ευχαρίστως να συνεισφέρω.... Απλώς το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο ο Ορφέας... είναι και τ' άλλα σκυλάκια.... :(

Ναι παιδιά,αλλά δε γίνεται να λέμε αφού δε γίνεται να τα σώσουμε όλα,να μη σώσουμε κανένα!Αλλιώς κάθε χρόνο θα ήταν γεμάτοι οι κάδοι με γατάκια.

Δεν διαφωνώ καθόλου... Απλώς αυτό που λέω είναι.. με ποιο κριτήριο θα διαλέξουμε τον Ορφέα, κι όχι κάποιο άλλο για να σώσουμε...;
Γνωρίζετε καμιά πανσιόν για σκυλάκια;;
Εγώ δεν έχω ιδέα :/:

Δεν διαφωνώ καθόλου... Απλώς αυτό που λέω είναι.. με ποιο κριτήριο θα διαλέξουμε τον Ορφέα, κι όχι κάποιο άλλο για να σώσουμε...;
Γνωρίζετε καμιά πανσιόν για σκυλάκια;;
Εγώ δεν έχω ιδέα :/:
Δε νομίζω ότι είναι θέμα κριτηριου,για αυτόν μάθαμε,αυτόν ας τον σώσουμε προς το παρόν,κι αν μπορέσουμε προχωράμε και σε άλλα.Εγώ από εδώ που είμαι δε γνωρίζω τα πράγματα,αλλά ευχαρίστως να συνεισφέρω όσο μπορώ.

ισχυριζονται οτι δεν παιρνουν επιδοτησεις.
αλλα σιγουρα παιρνουν δωρεες.
και τα φαρμακα εκει δεν τα δινουν σωστα....
οποε ο ορφεας απλα θα λιωνει οπως ολα τα ζωακια που δεν εχουν τυχη να υιοθετηθουν.:|
Μήπως υπάρχει δυνατότητα να ελεγχθεί το καταστατικό αυτού ιδρύματος; γιατί νομίζω ότι όταν δεν επιτελεί τον σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε μπαίνει επιτροπος όπου ελέγχει τα οικονομικά κ τις δραστηριότητες κ κρίνει κ την παραπέρα πορεία του ή την αλλά του Διοικητικού Συμβουλίου, και αυτό ίσως αποτελέσει κ ένα νομικό προηγούμενο κ για άλλα κολαστήρια ζώων που υπάρχουν στην Ελλάδα. Γιατί είναι πάρα πολύ καλό να βηθάμε κ είναι κ χρέος μας αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι κ για το νομικό πλαίσιο αν θέλουμε να σώσουμε ακόμα περισσότερα ζωάκια

παιδια ειναι πολυ σοβαρο ζητημα αλλα θα προτεινα να το συζητουσαμε σε msn ολοι μαζι να ορισουμε ενα ραντεβου και να τα πουμε γιατι εδω εχουμε κατι μπιπ που δεν τους νοιαζουν τα ζωα αλλα διαφορετικα πραγματα αν καταλαβενεται τι εννοω....:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back