Eπείγον για ημιπερσική γατούλα εγκαταλελειμμένη στον Πειραιά

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
Παιδιά με πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο και μου είπε ότι κοντά στον ηλεκτρικό του Πειραιά σε ένα περίπτερο έχουν εγκαταλείψει μέσα σε μια ανοικτή γατοφόρο δίπλα σε ένα περίπτερο μια γατούλα ημιπερσική. Υπάρχει κάποιος εκεί κοντά να το τσεκάρει>???:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά είναι...:down:
Ζευγαρώστε κόσμε, γαμπροί και νύφες.... και τους καρπούς του έρωτα, θα τους πάρει ο πελαργός, όπως τους έφερε...

σορυ για το off topic.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάει η κατάσκοπός μας στην περιοχή να δει τι παίζει;)

Julia όχι μόνο αυτό παίρνουν περσικές που έχουν την τρίχα κάγκελο και φρικάρουν όταν δουν ότι γεμίζει το αποστειρωμένο σπίτι τους με τρίχες.:mad:

Αστα Ράνια.. ξέρω. Απλά να δώ ως πότε θα κρατιέμαι...;):mad:

Μυαλό.... κουκούτσι.

Μετά από ξεψάχνισμα του σταθμού, των κάδων, των περιπτέρων και όλης της πλατείας του ηλεκτρικού του Πειραιά, δεν υπάρχει καμία γατοφόρος με ή χωρίς γάτα, ούτε ακουμπισμένη κάπου ούτε πεταμένη κάπου.
Μάλλον ήταν κανείς που κουβαλούσε τη γάτα, την άφησε για λίγο και τίναξε... το site στον άερα:rolleyes:

Μετά από ξεψάχνισμα του σταθμού, των κάδων, των περιπτέρων και όλης της πλατείας του ηλεκτρικού του Πειραιά, δεν υπάρχει καμία γατοφόρος με ή χωρίς γάτα, ούτε ακουμπισμένη κάπου ούτε πεταμένη κάπου.
Μάλλον ήταν κανείς που κουβαλούσε τη γάτα, την άφησε για λίγο και τίναξε... το site στον άερα:rolleyes:

Σου στέλνω πμ με το τηλέφωνο της κοπέλας που με πήρε να της το δώσεις. Υπάρχει σίγουρα γιατί της το είπε ο περιπτεράς. :hmm:

Μακάρι...
Μπορεί να πέρασε και ένας άγγελος και να κατάλαβε το κελεπουρι και την άρπαξε!!:)

Τι να πω με την κοπέλα, βρε Ράνια; Πήγε άνθρωπος, ρώτησε τους περιπτεράδες και έψαξε. Αν θέλει η κοπέλα ας πάει να την πάρει. Ε, τι άλλο να κάνω;:rolleyes:

Καλά με ανοιχτή τη γατοφόρο δύσκολο να είναι ακόμα εκεί η γατούλα,τι κόσμος κυκλοφορεί:down:το καημένο χαμένο θα νιώθει τώρα:(:mad:

Λοιπόν, δεν υπήρχε ούτε γατοφόρος παρατημένη ούτε γατοφόρος πεταμένη. Πήγε άτομο που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ανοίξει όλους τους κάδους και να ανακρίνει ό,τι κινείται. Εγώ έχω εμπιστοσύνη... Αποκλείεται να ήταν κάποιου που την άφησε για ένα λεπτό από το χέρι και να την ξαναπήρε; Κακώς μεν, αλλά αφού δε βρέθηκε κάτι, τι να λέμε;

Μίλησα με την κοπέλα και μου είπε ότι την μάζεψε αλλά είναι πελαγωμένη. Της έδωσα και το τηλέφωνο της δικιάς μας Στέλλα να την ηρεμήσει γιατί και εγώ από εδώ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

Α, άρα την πήρε η κοπέλα. Εσύ μπορείς να φιλοξενήσεις γάτα στην ανάγκη; Διότι εγώ μάλλον δύσκολα... και καταλαβαίνεις ότι και η Μαριτάσια με το μωρό, στην οποία πηγαίνει τώρα, αυτή τη στιγμή η γάτα, δεν μπορεί να έχει τρίτο. Να ανασκουμπωθούμε λίγο; Καμιά ιδέα;

Η γάτα είναι μεγάλης ηλικίας... να βγάλω συμπεράσματα ή θα γίνω σκύλα;:mad:

Α, άρα την πήρε η κοπέλα. Εσύ μπορείς να φιλοξενήσεις γάτα στην ανάγκη; Διότι εγώ μάλλον δύσκολα... και καταλαβαίνεις ότι και η Μαριτάσια με το μωρό, στην οποία πηγαίνει τώρα, αυτή τη στιγμή η γάτα, δεν μπορεί να έχει τρίτο. Να ανασκουμπωθούμε λίγο; Καμιά ιδέα;

Η γάτα είναι μεγάλης ηλικίας... να βγάλω συμπεράσματα ή θα γίνω σκύλα;:mad:

Δεν ξέρω καμμία λεπτομέρεια ακόμα. Απλά η κοπέλα ήταν πελαγωμένη και άλλο να είσαι μόνη σου και άλλο να σε στηρίζει κάποιος. Η γατούλα επειδή από ότι έμαθα τηλεφώνησε κάπου η κοπέλα θα πρέπει να ελεχθεί ιατρικά. Κανένας δεν μπορεί να την βάλει σπίτι αν δεν είναι σίγουρος ότι είναι υγιής. Κατα δεύτερο. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να την πάρω για λίγες μέρες αλλά δυστυχώς αλλάζω έπιπλα και ανακαινίζω κάποια πράγματα και ο μόνος ελεύθερος χώρος του σπιτιού μου είναι το σαλόνι και το μπάνιο οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να την πάρω. Άσε που περιμένω απαντήσεις από δουλειά και δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είμαι εδώ και την επόμενη πχ εβδομάδα:hmm:

Αν δεν ειχαμε γεννα και εκανε εξετασεις η γατουλα θα σας ελεγα να την πακεταρετε και να μου τη στειλετε Καλυμνο,αλλα ειναι πολυ μικρο το σπιτι και στο δωματιο μου εχω τη φωλια της μικρης.:(

Η απάντηση της κοπέλας που παρέδωσε τη γάτα, και με την οποία μόλις μίλησα στο τηλέφωνο, ήταν "εγώ τι άλλο να κάνω;" Μου πεταξε κανονικά το μπαλάκι να πάρω εγώ κάποια τηλέφωνα για δικτύωση. ΝΤΡΟΠΗ. Δηλαδή εμείς τι μπορούμε να κάνουμε περισσότερο; Άντε μωρέ. Καλά είναι τα λόγια αλλά πρέπει να γίνονται και πράξεις.

Θα κόψω το κεφάλι μου να δω τι μπορώ να κάνω κι άλλη φορά δίνω το λόγο μου να μη φυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν.

Αν δεν ειχαμε γεννα και εκανε εξετασεις η γατουλα θα σας ελεγα να την πακεταρετε και να μου τη στειλετε Καλυμνο,αλλα ειναι πολυ μικρο το σπιτι και στο δωματιο μου εχω τη φωλια της μικρης.:(

Άσε βρε Δωράκι μου, κοίτα εσείς να πάνε όλα καλά με το κορίτσι σου και τα μωρά και θα τα καταφέρω, άει σιχτίρ πια!

Ας κάνει πρώτα τις εξετάσεις που χρειάζονται για να είμαστε ήσυχοι και μετά αν μπουν και φωτογραφίες της κάποιος θα βρεθεί σίγουρα.

Ναι, αλλά μήπως ξέρεις να πεις ΩΣ ΤΟΤΕ τι γίνεται; Διότι όλοι στις δουλειές μας είμαστε κι όλοι έχουμε γάτες στο σπίτι...

Ναι, αλλά μήπως ξέρεις να πεις ΩΣ ΤΟΤΕ τι γίνεται; Διότι όλοι στις δουλειές μας είμαστε κι όλοι έχουμε γάτες στο σπίτι...

Σου στέλνω πμ. Έχω μια ιδέα. Κι εγώ δεν ξαναανακατεύομαι άμα απάντησε έτσι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back