Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο πειραιας ειναι κοντα με τον Αλιμο? Αν ναι εκει ειναι οι τροφες να ξερετε αν χρειαστειτε
Κοντα.... με την ευρεία έννοια. Δεν πας και με τα πόδια. Θα την βρούμε την άκρη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Κοντα.... με την ευρεία έννοια. Δεν πας και με τα πόδια. Θα την βρούμε την άκρη.

Α, ρε Κάτια, γελάω μετά από πολύωρα νεύρα, να είσαι καλά. Θα σε πάρω τηλέφωνο αν δεν λειτουργήσει η λύση που προσπαθεί η κοπέλα που βρήκε τη γάτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ 150%.
Εδικά αν στο όνομα της φιλοζωίας, το "κορόιδο" που του φορτώθηκε, αθόρυβα πληρώνει τυχόν πανσιόν, και την Κτηνιατρική του φροντίδα κλπ... εις τον αιώνα.. μέχρι να βρεί σπίτι, που και αυτό μόνος του θα το βρεί.
Κλείνει και απο μένα η παρένθεση.
Μόλις υπάρχει αγγελία με φώτο κλπ, θα την προωθήσω και εγώ.
Καλή τύχη στην γατούλα, και τελικά ο άγγελος για τον οποίο μίλησα νωρίτερα, απέκτησε και όνομα.![]()
Ξέρω πολύ καλά τι είναι να πληρώνεις πανσιόν και να είσαι κορόϊδο, μην ανησυχείς! Και κτηνιατρική φροντίδα που δεν παρασχέθηκε ποτέ. Και δυστυχώς δεν είμαι η μόνη, κι εσύ ξέρεις κι άλλοι ξέρουν. Και άλλοι θα μάθουν δυστυχώς.
΄Αυτό με τον άγγελο δεν το κατάλαβα, συγνώμη, αλλά είμαι και στη δουλειά και είναι τρελή μέρα, με 10 χέρια γράφω...

Σ'ευχαριστώ και για την πρόθεση της προώθησης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, ρε Κάτια, γελάω μετά από πολύωρα νεύρα, να είσαι καλά. Θα σε πάρω τηλέφωνο αν δεν λειτουργήσει η λύση που προσπαθεί η κοπέλα που βρήκε τη γάτα.
Κοίτα, για έναν άνθρωπο που κάνει 2 ώρες για να πάει από το σπίτι στην δουλεία του και 2 ώρες για να γυρίσει, οι αποστάσεις είναι σχετικές. Ένα ζωάκι είναι μωρέ. Θα την βρούμε την λύση. Τουλάχιστον υπάρχει στέγη.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρω πολύ καλά τι είναι να πληρώνεις πανσιόν και να είσαι κορόϊδο, μην ανησυχείς! Και κτηνιατρική φροντίδα που δεν παρασχέθηκε ποτέ. Και δυστυχώς δεν είμαι η μόνη, κι εσύ ξέρεις κι άλλοι ξέρουν. Και άλλοι θα μάθουν δυστυχώς.΄
Για 8 νεογέννητα που είχα βρει στα σκουπίδια -βέβαια- πλήρωνα 1 χρόνο. Τα γατιά είχαν δοθεί, και εγώ εξακολουθούσα και πλήρωνα. Όχι με απόλυτη συνέπεια οφείλω να ομολογήσω, αλλά ακόμα και αρκετό καιρό μετά μου ζήτησαν λεφτα χωρίς να ξέρω τον λόγο. Και βέβαια τα έδωσα για να ξεμπερδεύω.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μακάρι...
Μπορεί να πέρασε και ένας άγγελος και να κατάλαβε το κελεπουρι και την άρπαξε!!![]()
είχα γράψει στην πρώτη σελίδα....
βέβαια τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Όλοι μας έχουμε φιλοξενήσει ζωάκια Julia και όχι μόνο σε ξεχωριστά δωμάτια αλλά εξαρτάται και από τις περαιτέρω υποχρεώσεις που έχει ο κάθε άνθρωπος στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής του. Δεν είμαστε όλοι παντώς καιρού. Ψυχραιμία και όταν ένας δεν είναι μόνος αλλά είμαστε πολλοί μαζί σίγουρα θα τα καταφέρουμε. Προσωπικά και εγώ προτίθεμαι να βοηθήσω την γατούλα με κάποιο τρόπο. Εκεί πάντως που την είχαν παρατήσει ήταν επικίνδυνο να μείνει.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε, ότι μπορεί ο καθένας κάνει.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν τα βάζω με την κοπέλα, ίσα ισα που εκείνη τουλάχιστον έκανε κάτι. Γιατί ξέρουμε όλοι πόσα μάτια θα είδαν την γατούλα και θα γύρισαν απ'την άλλη.
Είπαμε, ότι μπορεί ο καθένας κάνει.
Bρε για όνομα δεν το είπα για σένα. Γενικά αναφέρομαι. Και για μένα και για όλους μας που όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση αλλά γενικά ασκούμε κριτική
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Bρε για όνομα δεν το είπα για σένα. Γενικά αναφέρομαι. Και για μένα και για όλους μας που όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση αλλά γενικά ασκούμε κριτική.
Οχι καλέ δεν το πηρα προσωπικά
. Απλά ξέρω ότι δεν μπορούν όλοι, όσο και να θέλουν να είναι διαθέσιμοι όλες τις ώρες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Αλλά εάν εσένα στο τηλέφωνο ένας άνθρωπος που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΣΕΝΑ σου έλεγε "Ε, τι άλλο να κάνω εγώ;" όταν μόλις του έχεις πει τι μπορεί να κάνει αφού τα ίδια θα κάνεις κι εσύ από την πλευρά σου, ε, νομίζω πως η κριτική (που δεν αναφέρεται σε όλες του τις πράξεις αλλά στη συγκεκριμένη) δεν ήταν και τόσο άδικη.

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ράνια, μπορεί να έχεις δίκιο και μάλλον όχι μπορεί, σίγουρα έχεις.
Αλλά εάν εσένα στο τηλέφωνο ένας άνθρωπος που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΕΣΕΝΑ σου έλεγε "Ε, τι άλλο να κάνω εγώ;" όταν μόλις του έχεις πει τι μπορεί να κάνει αφού τα ίδια θα κάνεις κι εσύ από την πλευρά σου, ε, νομίζω πως η κριτική (που δεν αναφέρεται σε όλες του τις πράξεις αλλά στη συγκεκριμένη) δεν ήταν και τόσο άδικη.![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο Στέλλα. Αλλά ίσως κι εγώ στον πανικό δεν της εξήγησα ότι δεν είναι σωματείο η Μαριτάσια είναι άτομο όπως εγώ εκείνη εσύ που απλά θέλουμε να βοηθήσουμε ένα πλασματάκι και για να μην είναι μόνη της προσφέρθηκε η συγκεκριμένη κοπέλα. Μόλις έγινα εγώ κατανοητή κατάλαβε και η ίδια
.Τώρα το μόνο που μετράει είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την γατούλα,όσοι και όσο μπορούν.Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες πιστεύω.Δεν θέλω να σκέφτομαι που θα μπορούσε να καταλήξει το καημένο.Είναι τυχερό μέσα στην ατυχία του που ενδιαφέρθηκαν γι'αυτό
Σωστά και από ότι βλέπω είμαστε πολλοί. Σε πείσμα αυτών που την εγκατέλειψαν λες και ήταν μια παλιά τηλεόραση που δεν τους χρειάζεται πια.

chryssa
Διάσημο μέλος
Όχι ότι έχει σημασία, αλλά (δυστυχώς για τα κεραμίδια) μπορεί να είναι πιο τυχερό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
απορώ πως άντεξαν αυτό το βλέμμα όταν το άφηναν...τέλος όμως τα μελοδραματικά,τώρα θα έχει άτομα να το προσέχουν και μπορεί σύντομα να βρει και νέα οικογένεια αν είναι τυχερούλα.Δεν πρέπει να της βγάλουμε και ένα όνομα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool