Eπιθετικότητα των σκύλων προς τις γάτες και άλλα ζώα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

αξίζουν πολλά βρομόσκυλα κρεμασμένα στο τσιγκέλι. Τέλος.

.......................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η άγρια φύση δεν χρειάζεται παρέμβαση, η κότες του σπιτιού, τα πρόβατα του τσοπάνη και ότι αγαπάει και έχει μεγαλώσει σαν παιδί του κανείς, αξίζουν πολλά βρομόσκυλα κρεμασμένα στο τσιγκέλι. Τέλος.

Πραγματικά η τελευταία σου φράση με έχει αφήσει άφωνη.
Ντροπή σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τόσο απλά λοιπόν είπα ότι, αν δεν γίνεται αλλιώς. Από εμένα σταματάει εδώ η κουβέντα γιατί αρχίζει και παίρνει χαρακτηριστικά αντίδρασης όχλου ο οποίος επικεντρώνεται εκεί που βολεύει για να οχλαγωγεί(1). Λυπάμαι που σας στεναχώρησα αλλά έτσι είναι τα πράγματα από την δική μου σκοπιά, όσο και αν δεν σας αρέσει.

Η άγρια φύση δεν χρειάζεται παρέμβαση, η κότες του σπιτιού, τα πρόβατα του τσοπάνη και ότι αγαπάει και έχει μεγαλώσει σαν παιδί του κανείς, αξίζουν πολλά βρομόσκυλα κρεμασμένα στο τσιγκέλι(2). Τέλος.

(1)Έτσι ονομάζεται η διαφωνία των συνομιλητών.
(2) Έτσι ονομάζεται η φιλοζωϊα.
Το μόνο που ελπίζω είναι να μην δεις κανένα από τα γατάκια σου κάποια μέρα έτσι, και κάποιος έξυπνοτερος από εσένα να ισχυρίζεται "ότι έτσι έπρεπε να γίνει", μιας και παρενοχλούσε το καναρίνι του γείτονα, γιατί τότε θα μάθεις με τον άσχημο τρόπο ότι δεν υπάρχουν βρωμόζωα και σε κανέναν δεν αξίζει να κρεμαστεί σε κανένα τσιγκέλι.

Η άγρια φύση δεν χρειάζεται παρέμβαση, η κότες του σπιτιού, τα πρόβατα του τσοπάνη και ότι αγαπάει και έχει μεγαλώσει σαν παιδί του κανείς, αξίζουν πολλά βρομόσκυλα κρεμασμένα στο τσιγκέλι. Τέλος.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Όχι η φύση τελικά, αλλά η άγρια φύση. Και όχι κλείσιμο στους τέσσερις τοίχους γιατί κακό τζιζ, αλλά κρέμασμα απ' το τσιγκέλι. Τρικυμία εν κρανίω.

Επίσης το ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ δε σημαίνει πετάω κροκέτες στα αδέσποτα και τους έχω φτιάξει σπιτάκια για να μην κρυώνουν από το χαλάζι. Σημαίνει αυτό που λέει. Το μεγαλώνω σαν παιδί μου. Μαζί μου. Όχι έξω στην τύχη του. Τεσπα, άλλα αντί άλλων, συνεννόηση τσιμέντο. Πολύ κρίμα πάντως.

Προφανως ο στοχος του Γιαννη πλεον ειναι να προκαλεσει.

Δυστυχώς, τα πνεύματα άρχισα να οξύνονται επικίνδυνα και κατατίθενται απόψεις που ίσως είναι αποτέλεσμα παρορμητισμού ή απλώς οφείλονται σε μια τάση σύγκρουσης ιδεών υπέρ του δέοντος.
Όπως και να 'χει, ο παρών Χώρος είναι ένας χώρος όπου αυτό που έχει πρωτεύουσα σημασία είναι ο ελεύθερος διάλογος, ο σεβασμός προς το συνομιλητή μας και φυσικά ο σεβασμός που έχει ο καθένας μας να έχει τις απόψεις του, ακόμη κι εάν αυτές είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με τις δικές μας.
Ένα από τα θεμελιωδέστερα στοιχεία του διαλόγου, και το οποίο δεν θα μπορούσε να εκλείπει ούτε από το MyCat είναι ότι δεν κρίνουμε τους συνανθρώπους μας αλλά Ιδέες (φυσικά, με τον ανάλογο σεβασμό κατά την προσέγγισή τους).
Το να προσπαθούμε να προκαλέσουμε τους υπόλοιπους δεν έχει κανένα νόημα κι όχι μόνο δεν προάγει τον υγιή διάλογο αλλά τον υποσκάπτει κιόλας... :/:
Προκειμένου λοιπόν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, το θέμα κλειδώνεται προσωρινά. :lock:

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back