Eρεθισμός από το λουράκι;

• Thread starter Thread starter Lins
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Lins

Νεοφερμένο μέλος

Η Lins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Εκανα το λαθος και του εβαλα ενα λουρακι στο λαιμο που το ειχα παρει πριν καιρο,για να δω αν θα το συνηθισει.Το αφησα λιγοτερο απο μια μερα,και τον ειδα να ξυνεται εντονα....Αφου το εβγαλα εμφανισε τριχοπτωση και ερεθισμο σε σημεια γυρω απο το λαιμο(υπ'οψιν δεν ηταν καθολου σφιχτο).Σας εχει τυχει??Ειναι κατι δερματικο και χρειαζεται γιατρο η απλος ερεθισμος??
Δεν ξυνεται παντως τωρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δν μου έχει τύχει ποτέ...
Ίσως είναι κάτι σαν αλλεργία, από τι υλικό ήταν φτιαγμένο το λουράκι; Υπάρχουν πλαστικά, λαστιχένια, υφασμάτινα από συνθετικές ίνες, βαμβακερά κ.λπ. Υποθέτω ότι τα βαμβακερά θα είναι πιο εύκολα ανεκτά, ως φυσικό υλικό.:hmm:
Μια που λες ότι το λουράκι το είχες εδώ και καιρό, μήπως εκεί που το είχες φυλαγμένο ήρθε σε επαφή με κάποια χημική ουσία που μπορεί να προκάλεσε το πρόβλημα; (Ίσως κάποιο απορρυπαντικό, ή άρωμα ή κάτι τέτοιο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνθετικο ειναι..Το ειχα παντα μαζι με ολη την προικα του.
Περιμενα να δω αν θα εξαπλωθει ο ερεθισμος αλλα ευτυχως οχι...
Κι εγω θελω να πιστευω πως ειναι κατι σαν αλλεργια και θα φυγει.Οπως και να εχει θα ρωτησω αυριο κτηνιατρο....
Δεν θελω να ταλαιπωρηθει παλι με δερματικα και να φταιω εγω αυτη τη φορα...:redface:Το καημενο ολο κατι παθαινει:P

Περαστηκά.Μπορεί επειδή ξυνόταν να προκάλεσε τον ερεθισμό καθώς δεν ήταν συνηθισμένο στο συγκεκριμένο λουράκι.Αφού δεν εξαπλώθηκε δεν θα είναι κάτι σοβαρό.;)

Απάντηση: Eρεθισμός από το λουράκι??

μαλλον αλλεργια θα ειναι. Περιμενε μερικες μερες ακομα και δες αν φυτρωνουν τριχες στα σημεια που του επεσαν. Αν δεις πως δεν φυτρωνουν και εξαπλωνεται το προβλημα το πας στον κτηνιατρο :)

Απάντηση: Κενό στο τρίχωμα

Επειδή μάλλον όλα τα άκυρα στην γάτα μου πρέπει να τύχουν..
Η γάτα μου έχει δύο κενά στο τρίχωμα της γύρω από τον λαιμό!!! Έχει αρχίσει και εμφανίζεται κάτι καφέ εκεί... Της φορούσα ένα κολάρο για ψήλους. Είχε κάνει κάτι κόμπους οπότε τους έκοψα και έβγαλα και το κολάρο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το κολάρο?? Το Σάββατο θα την στειρώσω οπότε θα το πω και στην γιατρό. Πρέπει να βιαστώ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή μάλλον όλα τα άκυρα στην γάτα μου πρέπει να τύχουν..
Η γάτα μου έχει δύο κενά στο τρίχωμα της γύρω από τον λαιμό!!! Έχει αρχίσει και εμφανίζεται κάτι καφέ εκεί... Της φορούσα ένα κολάρο για ψήλους. Είχε κάνει κάτι κόμπους οπότε τους έκοψα και έβγαλα και το κολάρο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το κολάρο?? Το Σάββατο θα την στειρώσω οπότε θα το πω και στην γιατρό. Πρέπει να βιαστώ???

Τα άκυρα συμβαίνουν στον δικό μου... αφού να φανταστείς μου έχει πει κτηνίατρος ότι ο γάτος μου δεν είναι νορμαλ :lol: Για πλάκα το είπε, αλλά έχει περάσει πραγματικά πολλά :P Τέλος πάντων, ας απαντήσω και στις ερωτήσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να φταίει το κολλάρο. Μη της ξαναβάλεις κολλάρο για ψύλλους, είναι σχεδόν άχρηστα. Μπορεί να της προκάλεσε αλλεργία ή δερματίτιδα. Αν σε ανησυχεί πολύ, πήγαινε την μια βόλτα στον γιατρό αυτές τις μέρες. Αν όχι, περίμενε μερικές μέρες να δεις πως είναι η κατάστασή της και αν δεις ότι χειροτερεύει ή παραμένει στάσιμη, πήγαινέ την στον γιατρό. Εγώ πιθανότατα δεν θα την πήγαινα άμεσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κενό στο τρίχωμα

Ούτως ή άλλως το Σάββατο θα την πάω για την στείρωση... Οπότε θα την δει. Αλλά αν είναι μύκητας ίσως αυτή η μία μέρα είναι πρόβλημα. Και φοβάμαι μην κολήσω γιατί βαριέμαι και τους γιατρούς. Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back