Earthlings

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τι το θυμηθηκες καλε? μου πηρε εβδομαδες να ξεχασω το εντρομο προσωπο του δυστυχισμενου ζωου που ειδα στο ντοκυμαντερ:( φρικη...:down::down:
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι το θυμηθηκες καλε? μου πηρε εβδομαδες να ξεχασω το εντρομο προσωπο του δυστυχισμενου ζωου που ειδα στο ντοκυμαντερ:( φρικη...:down::down:

ακριβως για αυτο ελεγα και εγω οτι δεν θελω να το δω...και πεσανε επανω μου καποιοι κυριοι και καποιες κυριες. να με φανε....ονοματα δεν λεμε.....:lol::lol::lol::lol::lol:...αυτο δεν σημαινει οτι χαριεντιζομαι βλακωδως μπροστα στο πληκτρολογιο...οπως ειπε ενας φιλος...τεσπα...κουνελακι μου( σορυ που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα σου) αυτος ο γνωστος μου μου ειπε οτι...ακουσον ακουσον τα βαζουνε πισω απο την εξατμιση αυτοκινητου για να σκανε!!!!!!!! τι να σου πω....αυτος( που ο αδελφος του και ο πατερας του εχουνε την επιχειρηση-ετσι την ονομαζει-) αυτο μου ειπε....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακριβως για αυτο ελεγα και εγω οτι δεν θελω να το δω...και πεσανε επανω μου καποιοι κυριοι και καποιες κυριες. να με φανε....ονοματα δεν λεμε.....:lol::lol::lol::lol::lol:...αυτο δεν σημαινει οτι χαριεντιζομαι βλακωδως μπροστα στο πληκτρολογιο...οπως ειπε ενας φιλος...τεσπα...κουνελακι μου( σορυ που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα σου) αυτος ο γνωστος μου μου ειπε οτι...ακουσον ακουσον τα βαζουνε πισω απο την εξατμιση αυτοκινητου για να σκανε!!!!!!!! τι να σου πω....αυτος( που ο αδελφος του και ο πατερας του εχουνε την επιχειρηση-ετσι την ονομαζει-) αυτο μου ειπε....:(
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Ελεος!

Καλε Ελενα με λενε:P

Πολυ επαγγελματιας ο μ........ας!!!!:down::down::down:
Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι,οσοι ανακατευονται με τετοιες δουλεις τα ιδια σκατα ειναι.:mad:

Εμας το χρεος μας ειναι μεγαλο,να μεταδωσουμε στα παιδια την αγαπη για τα ζωα,να τα ενημερωσουμε για το τι συμβαινει γιατι αυτοι θα ειναι οι αυριανοι πολιτες..:/:

Εμας το χρεος μας ειναι μεγαλο,να μεταδωσουμε στα παιδια την αγαπη για τα ζωα,να τα ενημερωσουμε για το τι συμβαινει γιατι αυτοι θα ειναι οι αυριανοι πολιτες..:/:

ακριβως αυτο ελενακι μου γλυκο!!!!!!!!!:D:D:D....και το κανω καθημερινα στο σχολειο πιστεψε με......:):):):):):):)

Δεν εννοούσα ότι είμαι υπέρ των εκτροφείων και ότι συμφωνώ με την μόδα της γούνας. Απλά έλεγα τα γεγονότα πως έχουν.
Ναι συμφωνώ ότι δεν γίνεται να το αποφύγουμε το συνθετικό γιατί από αυτό φτιάχνονται τα περισσότερα πράγματα στην ζωή μας.
Αυτό που λές ότι σου είπε ο γνωστός σου δεν μου φαίνεται αληθοφανές . Μήπως σε πείραζε? Γιατί το κόστος σε χρόνο, βενζίνη θα ήταν τεράστιο άσε που θα χάλαγε η γούνα (το προιόν δηλαδή) πράγμα που αποκλείεται να το έκαναν αυτό. Αυτό που γράφει η Ελενα ακούγεται πιο αληθοφανές.
Όσο για την Καστοριά είχα πάει πέρσυ και είδα με τα μάτια μου ότι παντού υπήρχαν εργαστήρια που τα είχαν κλείσει .Αυτό μου προκάλεσε την απορία και ρώτησα τον κόσμο όπου και μου εξήγησαν πως συνέβει και η Κίνα τους πηρε όλη την δουλειά. Επίσης να προσθέσω ότι μου ανεφέραν ότι εκτός από το ότι τους πήραν την δουλειά τους παίρνουν από τις δημοπρασίες και όλη την γούνα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καν προιόν για επεξεργασία. Γιαυτό είπα ότι η Καστοριά δεν παράγει πολύ γούνα πια.
Αυτά! για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Συμφωνώ απολύτως:up::up:

Δεν εννοούσα ότι είμαι υπέρ των εκτροφείων και ότι συμφωνώ με την μόδα της γούνας. Απλά έλεγα τα γεγονότα πως έχουν.
Ναι συμφωνώ ότι δεν γίνεται να το αποφύγουμε το συνθετικό γιατί από αυτό φτιάχνονται τα περισσότερα πράγματα στην ζωή μας.
Αυτό που λές ότι σου είπε ο γνωστός σου δεν μου φαίνεται αληθοφανές . Μήπως σε πείραζε? Γιατί το κόστος σε χρόνο, βενζίνη θα ήταν τεράστιο άσε που θα χάλαγε η γούνα (το προιόν δηλαδή) πράγμα που αποκλείεται να το έκαναν αυτό. Αυτό που γράφει η Ελενα ακούγεται πιο αληθοφανές.
Όσο για την Καστοριά είχα πάει πέρσυ και είδα με τα μάτια μου ότι παντού υπήρχαν εργαστήρια που τα είχαν κλείσει .Αυτό μου προκάλεσε την απορία και ρώτησα τον κόσμο όπου και μου εξήγησαν πως συνέβει και η Κίνα τους πηρε όλη την δουλειά. Επίσης να προσθέσω ότι μου ανεφέραν ότι εκτός από το ότι τους πήραν την δουλειά τους παίρνουν από τις δημοπρασίες και όλη την γούνα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καν προιόν για επεξεργασία. Γιαυτό είπα ότι η Καστοριά δεν παράγει πολύ γούνα πια.
Αυτά! για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

καλε ναι..........δεν σε παρεξηγησα...:D:D:D.......αυτο το "υφος"...που εχω,δεν απευθηνεται σε εσενα...ειναι απο την αγανακτηση....και επειδη εχω βαρεθει να ακουω επιχειρηματα τετοιου ειδους...δεν υποννοω οτι εσυ τα ενστερνιζεσαι...αφορμη παιρνω για να πω τις αποψεις μου....:D:D:D:D

Αξιωσα προχθες να δω το υπολοιπο μισο του ντοκυμαντερ-το ειχα αφησει στη μεση γιατι δεν αντεξα να το δω μονοκοπανια...:(
Το αποτελεσμα;;;
Μετα εκατσα μεχρι τις 3 το πρωι και διαβαζα σαιτ για βετζετεριαν....:rolleyes:

Επειδή οι τελευταίες δημοσιεύσεις δεν είχαν άμεση σχέση με το ντοκιμαντέρ, τις μετέφερα στο νήμα της χορτοφαγίας για να μη σπάει η συζήτηση σε πολλά θέματα.:)

Θενκς!:rolleyes:;):lol:

EARTHLINGS...

Ο λόγος που ανοίγω θέμα εδώ είναι γιατί θέλω να μας καταγγείλω ΟΛΟΥΣ!

Μόλις πέρασα 1:30 ώρα παρακολουθώντας το ντοκυμαντέρ Earthlings στο youtube. Το είχα ακούσει από το 2007 που πρωτοβγήκε αλλά δεν είχα ποτέ το κουράγιο να το δω γιατί είχα δει κάτι άλλο σχετικά με το πως βγάζουν το δέρμα απτα ζώα και είχα πέσει σε κατάθλιψη τουλάχιστον μια βδομάδα. Ευτυχώς σήμερα το μόνο αίσθημα που μου έχει μείνει είναι απέραντη οργή/ θυμός/ αγανάκτηση και όλα τα παρεμφερή...:verymad:

Αξίζει να το δούμε όλοι. Αυτή τη στιγμή ανακατεύομαι αρκετά αλλά έπρεπε να το δω!
Προσωπικά δεν έχω καμία όρεξη να ξαναφάω κρέας, τυρί και όλα τα υπόλοιπα ζωικά παράγωγα, να πιω γάλα και να πάρω οτιδήποτε δερμάτινο... Ελπίζω να τα καταφέρω (σε ότι αφορά το φαγητό γτ τα άλλα είναι εύκολα)
Κάποια πράγματα τα ήξερα, όπως πχ όχι στα τσίρκο με ζώα, στους ζωολογικούς, στα πειράματα στις γούνες, κλπ
Κάποια άλλα όμως όχι, φρικιαστικές λεπτομέρειες για όλα αυτά που ξέρουμε στο "περίπου"...Πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι κάποιοι απο εμάς, είτε άθελά τους είτε συνειδητά...
Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω περίεργες απόψεις για τη ζωή. Θεωρώ ανώτερη τη ζωή ενός ζώου από ενός ανθρώπου. Και είμαι κάθετη σε αυτό. Ο φίλος μου με λέει τρελλή:crazy: αλλά δε με νοιάζει:whistle:
Η απογοήτευση που υπάρχει μέσα μου από το ανθρώπινο είδος είναι τεράστια. Ειδικά κάποιοι από εσας το γνωρίζετε καλύτερα από εμένα με τις άπειρες περιπτώσεις κακοποιήσεων και διαφόρων άλλων σωματικών ή ψυχολογικών εγκλημάτων σε ζώα.

Το θέμα δεν είναι να δούμε αυτό το ντοκυμαντέρ ή οποιοδήποτε άλλο και απλά να πούμε "αχ, τι κρίμα, αλλά τι να κάνεις μωρέ?..." το θέμα είναι ο καθένας να πράξει με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να κάνει έστω και την πιο μικρή διαφορά.
Δείτε το και περιμένω τη γνώμη σας....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά το θέμα μου μεταφέρθηκε εδώ...Από το σοκ δεν μπορούσα να ψάξω αν είχε ανοίξει κάποιος παρόμοιο θέμα...Ήρθα σπίτι μετά τη δουλειά και όταν κάθησα να φάω έβαλα μόνο λαχανικά από την αηδία μου...Μέχρι και σπανακόπιτα που έφαγα κοίταγα που είχε κάτι μικρά κομμάτια φέτας και μ'έπιανε τρέμουλο...
Μπορεί να άργησα (από το 2007) αλλά ευτυχώς ποτέ δεν είναι αργά! Αρκεί να ξυπνήσεις!

Εύχομαι στον καθένα μας να καταφέρει να συμβάλλει με τον τρόπο του για ένα καλύτερο μέλλον για τα ζώα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή επιτυχία.:)
Θα δεις ότι η "μετάβαση" δεν είναι τόσο τρομερή όσο φαίνεται. Για απορίες ή οτιδήποτε άλλο, μπορείς να δεις αυτό το θέμα. Είναι αρκετά παλιό (και πολυσέλιδο):D αλλά σίγουρα θα το βρεις ενδιαφέρον.

Αγαπημένοι μου του γατοφόρουμ
διάβασα όσο μπορούσα περισσότερα απο τα ποστ σας και με λύπη είδα οτι για μια ακόμα φορά ένα σπουδαίο θέμα το κάναμε ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!
Το earthlings είναι ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ντοκυμαντέρ και ΝΑΙ το έχω δείξει και στους μαθητές μου στο σχολείο και σε 13χρονο που του κάνω ιδιαίτερο(το πρώτο φυσικά μέρος που είναι σχετικά ανώδυνο)
Όλοι σοκαριζόμαστε απο σκηνές βίας αλλά δεν φταίει αυτός που μας τις δείχνει. Άλλωστε καθένας έχει και όρια στην αντοχή του.
Μπράβο στα παιδιά που το ανέβασαν στο φόρουμ, άλλωστε έχουμε δει κι απο κοντά πολλά που θα θέλαμε να μην έχουμε δει. But once you see, you cannot unsee που λέμε και στο χωριό μου.
Κι εγώ αποφεύγω να βλέπω σκληρές φωτό κακοποίησης αλλά δεν κατηγορώ τον φωτογράφο ή τον φίλο μου που μου έστειλε το mail.
Κι αν έστω κι ένας απο εδω μέσα δεν είχε υπόψη του το earthlings (γιατί δεν είμαστε δα και τόσο γαμάτοι πια εδώ μέσα να τα ξέρουμε ολα!!) καλά έκαναν αυτοί που άνοιξαν το θέμα.
Ψυχραιμία παιδιά έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες...;)

Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν στο θρεντ της χορτοφαγίας (στο λινκ που δίνω πιο πάνω). Παρόλο που τα θέματα είναι αλληλένδετα, νομίζω πως είναι καλύτερα τα όσα αφορούν απορίες και tips για τη χορτοφαγία να τα συζητάμε εκεί. :)

Μίκυ έχεις απόλυτο δίκιο και συγχαρητήρια που το έδειξες στους μαθητές σου. Αυτοί είναι που θα κάνουν την διαφορά στο μέλλον. Διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος και είδα το μπάχαλο...Είναι στην επιλογή του καθενός να δει το video αλλά πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να το δούνε γτ κάποια πράγματα απλά δεν μπορείς ούτε να φανταστείς ότι μπορεί να συμβαίνουν, πχ στην Τουρκία που κάναν ότι κάναν στα αδλεσποτα που θεωρούσα ότι είναι μια "φιλοζωική" χώρα. Και αφού το είδα εγώ, που αποκαλώ τη γάτα μου ζουζουνάκι, ασπρούλα, χιονούλα, και όλα τα ζουζουνίστικά και που συγκινούμαι ακόμα και σε διαφημίσεις, τότε μπορούν να το δουν όλοι!
Ο σκοπός του video είναι να αφυπνίσει και να ταρακουνήσει γι'αυτό έχει και σκληρές σκηνές. Και πιστεύω ότι αυτό κάνει (ακόμα ανακατώνομαι). Πρέπει να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να δράσουμε. Και μην μου πείτε ότι στα ελληνικά σφαγεία δεν γίνονται αυτά γιατί αρκετά κρέατα που τρώμε είναι εισαγωγής όπως και πολλά άλλα προϊόντα.

Ψυχραιμία παιδιά έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες...;) (Ακριβώς όπως τα λέει η Μίκυ)

Αγαπημένοι μου του γατοφόρουμ
διάβασα όσο μπορούσα περισσότερα απο τα ποστ σας και με λύπη είδα οτι για μια ακόμα φορά ένα σπουδαίο θέμα το κάναμε ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!
Το earthlings είναι ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ντοκυμαντέρ και ΝΑΙ το έχω δείξει και στους μαθητές μου στο σχολείο και σε 13χρονο που του κάνω ιδιαίτερο(το πρώτο φυσικά μέρος που είναι σχετικά ανώδυνο)
Όλοι σοκαριζόμαστε απο σκηνές βίας αλλά δεν φταίει αυτός που μας τις δείχνει. Άλλωστε καθένας έχει και όρια στην αντοχή του.
Μπράβο στα παιδιά που το ανέβασαν στο φόρουμ, άλλωστε έχουμε δει κι απο κοντά πολλά που θα θέλαμε να μην έχουμε δει. But once you see, you cannot unsee που λέμε και στο χωριό μου.
Κι εγώ αποφεύγω να βλέπω σκληρές φωτό κακοποίησης αλλά δεν κατηγορώ τον φωτογράφο ή τον φίλο μου που μου έστειλε το mail.
Κι αν έστω κι ένας απο εδω μέσα δεν είχε υπόψη του το earthlings (γιατί δεν είμαστε δα και τόσο γαμάτοι πια εδώ μέσα να τα ξέρουμε ολα!!) καλά έκαναν αυτοί που άνοιξαν το θέμα.
Ψυχραιμία παιδιά έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες...;)
Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα γιατι εδω μεσα στο συγκεκριμένο φόρουμ βρισκόμαστε γιατι εχουμε φιλοζωικες ανησυχίες. Δηλαδή το θέμα ειναι δεδομένο. Με το να μας τονίζουν τι εγκληματικα πράγματα γίνονται μόνο να μας κάνουν να φρικάρουμε επιτυνχανουν. Νομίζω πως το συγκεκριμένο βίντεο θα επρεπε να ανέβει σε ενα σιτε αλλου θέματος που έχουν πλήρη άγνοια.
Οποιος εχει φιλοζωικες ανησυχίες στην πλειοψηφία το ειχε ξαναδει στο παρελθον αυτο το βίντεο.

Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα γιατι εδω μεσα στο συγκεκριμένο φόρουμ βρισκόμαστε γιατι εχουμε φιλοζωικες ανησυχίες. Δηλαδή το θέμα ειναι δεδομένο. Με το να μας τονίζουν τι εγκληματικα πράγματα γίνονται μόνο να μας κάνουν να φρικάρουμε επιτυνχανουν. Νομίζω πως το συγκεκριμένο βίντεο θα επρεπε να ανέβει σε ενα σιτε αλλου θέματος που έχουν πλήρη άγνοια.
Οποιος εχει φιλοζωικες ανησυχίες στην πλειοψηφία το ειχε ξαναδει στο παρελθον αυτο το βίντεο.

Είπα κι εγώ πως δεν βλέπω όλα τα φρικαλέα που μου στέλνουν και ποστάρουν και στο facebook
αλλά το να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με νεοεισερχόμενα μέλη για μια ακόμη φορά
και μάλιστα όχι επι της ουσίας αλλά επι του διαδικαστικού,
μας κάνει για μια ακόμα φορά ΚΝΙΤΕΣ εναντίον του Ρήγα (και τούμπαλιν) σε φοιτητικό αμφιθέατρο.

Γι'αυτό είπα πως το κάναμε μπάχαλο, όπως επισήμανε και η Αλίκη με τον ευγενικό της τρόπο βέβαια.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back