Easy Clean Clumping Litter

Ναι? Εμένα πάλι μου φάνηκε υποδεέστερη.:hmm:Μάλλον δίνουμε σε διαφορετικά σημεία προτεραιότητα.;) Τα δυό γατιά μου πάλι και με τις δύο άμμους φάνηκαν ικανοποιημένα.:blink:;)
Νομίζω οτι σε γενικές γραμμές τους άρεσε η αλλαγή από την catsan σε άμμο που σχηματίζει σβόλους.:up:
Η Μυρτούλα πάντος δεν μου ξανακατούρησε την μπανιέρα από τότε που κάναμε την αλλαγή.;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηρα την catsan χθες,για να ειμαι προετοιμασμενη για την αφιξη της γατουλας αλλα μονο εναν τυπο βρηκα,αυτον με τα λευκα πετραδακια.Αυτο δεν κανει καθολου σβωλακια?Εκανα χαζομαρα που την πηρα?Τον αλλο τυπο δεν τον φερνει το carrefour,απο πετ σοπ το παιρνετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας..εγω αλλαξα πριν απο μια βδομαδα την αμμο του γατου μου κ εχω κατενθουσιαστει με τη νεα της easy clean.του πηρα,γιατι μονο αυτη ειχε αυτης της εταιριας,τη μωβ την αρωματικη τα 10kg 14,5ευρω.ακριβη λιγο αλλα για τα δεδομενα του ρεθυμνου οχι τοσο..πριν χρησιμοποιουσα τις απλες απο σουπερ μαρκετς οπως απο βασιλοπουλο 365,απο carfourμαρινοπουλο καθως κ frieskies.oi frieskies κ του μαρινοπουλου ηταν απαισιες πραγματικα..ολο λασπη..του βασιλοπουλου συγκριτικα ηταν καλυτερη αλλα καθως την καθαριζα επαιρνα κ πολυ καθαρη αμμο κ δε μου εφτανε μια σακουλα για ενα μην με τπτ..τωρα με αυτην εχω βεβαια ενα προβληματακι,εχει σκορπισει σε ολο το σπιτι μικρουτσικα πετραδακια κ ορισμενες φορες σπανε μερικοι σβωλοι..αλλα κ παλι ειμαι υπερικανοποιημενη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back