ariba
Νεοφερμένο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Ειναι επανιελ μπρετον, αλλα αφου δεν γνωριζω στα σιγουρα την καταγωγη του, δεν μπορω να ειμαι και σιγουρη αν ειναι καθαροαιμο. Γεννηθηκε χωρις ουρα και με μπλε ματια, κατι χαρακτηρηστικο της ρατσας, οπως εμαθα αργοτερα.
Οσο κι αν θελω, δεν μπορω να τον κρατησω.
Θελω να τον πουλησω και οχι να τον χαρισω γιατι πιστευω πως καποιος που θα το αγορασει θα το θελει πραγματικα, και δεν θα το πεταξει στο δρομο μολις το βαρεθει.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ποια θα ηταν μια λογικη τιμη για 2 μηνων κυνηγοσκυλο χωρις πιστοποιηση οτι ειναι καθαροαιμο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να βρει ένα καλό σπιτικό εύχομαι με παιδιά, για να χορτάσει παιχνίδι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ariba
Νεοφερμένο μέλος
απο τοτε εδινα παντα τα γατακια σε συγγενεις και φιλους μου.τωρα ομως δεν βρισκω καποιον δικο μου να δωσω το σκυλακι. γιαυτο σκεφτηκα οτι να το δινα σε καναν κυνηγο που σιγουρα θα το θελει!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
καποτε οταν εδωσα ενα απο τα μικρα της γατας μου σε μια κυρια με το γιο της βρηκα αργοτερα το γατακι πατημενο στο δρομο.απο τοτε εδινα παντα τα γατακια σε συγγενεις και φιλους μου.
τωρα ομως δεν βρισκω καποιον δικο μου να δωσω το σκυλακι. γιαυτο σκεφτηκα οτι να το δινα σε καναν κυνηγο που σιγουρα θα το θελει!
Άμα κάνεις τέτοιες επιλογές να είσαι σίγουρη ότι και αυτό θα το βρεις κάπου παρατημένο. Οι κυνηγοί όσο τους κάνουν την δουλειά τους τα προσέχουν. Μετά............
ruko
Διάσημο μέλος
γιαυτο σκεφτηκα οτι να το δινα σε καναν κυνηγο που σιγουρα θα το θελει!
Και ο οποίος θα του βγάλει την πίστη μέχρι να το μάθει να κυνηγάει (έχεις υπόψη πώς τα "εκπαιδεύουν"; ), δεν θα το ταΐζει (για να κυνηγάει καλύτερα), δεν θα το πηγαίνει στον κτηνίατρο (πολύ ακριβά) και, αν αποφασίσει ότι δεν του κάνει θα το εγκαταλείψει ή θα του φυτέψει καμιά σφαίρα.
Συγγνώμη αν ακούγομαι σκληρή, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στα αδέσποτα, θα δεις ότι ένα τεράστιο μέρος τους (αν όχι τα περισσότερα) είναι διάφορα κυνηγοσκυλοειδή. ΠΟΤΕ δεν δίνουμε σκύλο σε κυνηγό ή κάποιον που θέλει φύλακα. Μην καταδικάσεις σε τέτοια μοίρα αυτό το σκυλάκι που το ανέθρεψες από μωρό!
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά δες για παράδειγμα, τα υπόλοιπα σκυλιά που έχει. Ή ζωάκια γενικότερα. Δείχνει να τα προσέχει? Τί τα ταίζει? Σε τί συνθήκες ζουν? Πώς τους μιλάει? Κ θα καταλάβεις πολλά.
ariba
Νεοφερμένο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Διάβασε τα σχετικά άρθρα, βάλε αγγελίες στα σάιτ που σου πρότεινε η drusilia και βάλε αφισούλες με φωτογραφία στα πετ σοπ της περιοχής σου. Καλή επιτυχία!

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ε τωρα μαλλον εχω απελπιστει...![]()
Γιατί έχεις απελπιστεί καλέ. αν βγάλεις τις κατάλληλες φωτογραφίες και το προωθήσεις στα κατάλληλα σάιτ θα του βρεις την πιο καλή οικογένεια.
Λίγο υπομονή και επιλογή με αυστηρά κριτήρια χρειάζεταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ariba
Νεοφερμένο μέλος
απλα κι εγω γατου ειμαι, μια ζωη γατες εχω, ειναι η πρωτη φορα που εχω σκυλο στα χερια μου και δεν ξερω τπτ!στην αρχη δεν ηξερα καν πως να του φερθω!
απλα εχω απελπιστει με το γεγονος οτι δεν το θελει καποιος δικος μου ανθρωπος, και ισως να το δωσω σε αγνωστους

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool