Equilibrio - Kittens

Την δοκιμασαμε για 2 μηνες. Δε μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενη. Ενω ο Φουσκας την εφαγε απο την πρωτη στιγμη (με σταδιακη αλλαγη 4 ημερων), ειχα θεμα με την οσμη των περιττωματων του. Μυριζαν απιστευτα πολυ!!! Και διαπιστωθηκε αυτο απο την 2η-3η μερα κιολας (επαιρνα αυτη για στειρωμενες)! Στον μηνα επανω, διαπιστωσα οτι το τριχωμα του Φουσκα αρχισε να γινεται λιγο θολο/θαμπο! Μπορει να ηταν και συμπτωση δε λεω..αλλα οταν του ξεκινησα ξανα την royal σταματησαν να μυριζουν τα κακα του αμεσα και το τριχωμα του ξανα εγινε γυαλιστερο. Περαν απο την τροφη δεν ειχαμε αλλαξει τιποτε αλλο (περιβαλλον, αλλαγη τυπου σνακ κλπ).

Ξανα λεω, ισως αυτο να ηταν και συμπτωση..αλλα προσωπικα δε θα την ξανα χρησιμοποιησω για τον μικρο μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγω την equilibrio την ξεκινησα να την δινω στην σκυλιτσα μου εδω και τρια χρονια και μενω πολυ ευχαριστημενη! η αληθεια ειναι οτι δεν την βρισκεις ευκολα παρα μονο με παραγγελια, ευτυχως ομως εμας το pet-shop την φερνει!!! την εχω δοκιμασει και στον γατουλη μου οταν ηταν μωρο και την ετρωγε πολυ ευχαριστα!!! τωρα σκεφτομαι να του ξεκινησω και για στειρωμενα 10ε τα 2 κιλα την εχει το pet shop πολυ καλ τιμη! εγω προσωπικα την εγκρινω σαν τροφη ειναι πολυ καλη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back