mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

πήγα σήμερα το πρωί να κάνω μια ανάλυψη από τον λογ/σμο μισθοδωσίας μου και μόλις έφτασα στο ταμείο μου είπαν ότι τα στοιχεία μου είναι ελλειπή και να περάσω από δίπλα
εκεί μου ζήτησαν την ταυτότητά μου για να την βγάλουν φωτοτυπία και μου έδωσαν 2 χαρτιά να υπογράψω
το ένα έγραφε τα στοιχεία μου δειύθυνση κτλ και ότι έδωσα την ταυτότητα και τα στοιχεία είναι αληθή, τα στοιχεία μου δεν ήταν αληθή γιατί είχαν κάνει ένα τυπογραφικό λάθος στην διεύθυνση που αλλού την έγραφαν σωστά και αλλού όχι..... τους το είπα και ζήτησαν να τους πάω λογ/σμο ΔΕΗ ή κάτι (ξανά) γιατί όταν ανοίγεις λογαριασμό τους τα δίνεις αυτά........
και το δεύτερο χαρτί αναφερόταν σε ένα βιβλιαράκι 44 σελ. Γενικοί όροι τραπεζικών συναλλαγών, ότι το παρέλαβα και αποδέχομαι τους όρους
τους εξήγησα ευγενικά πως πρέπει να διαβάσω τους όρους πριν υπογράψω αλλά επειδή είναι 44 σελ. και πρέπει να πάω στη δουλειά μου δεν πηράζει ας μην κάνω την συναλαγή και θα περάσω άλλη μέρα
(βιαζόμουν για τη δουλειά μου να πάω να πάρω κάτι δικαιολογητικά και να τους τα φέρω σήμερα ως μια συγκεκριμένη ώρα για να προλάβουν ένα διαγωνισμό)
μου φώναξαν την προϊσταμένη η οποία μου είπε πως δεν μπορώ να φύγω αν δεν υπογράψω και πως δεν μου δίνουν πίσω την Αστυνομική μου ταυτότητά για να φύγω
επειδή επέμενα άρχισαν να μου λένε κάτι αρλούμπες περι δε μας εμπιστέβεστε και το χαρτί είναι μόνο για το ότι σας δώσαμε τους όρους και τους παραλάβατε
επειδή δεν θέλω να με περνάνε για ηλήθια τους είπα οκ τότε να διαγράψω το σημείο που λέει ότι τους αποδέχομαι και να σας υπογράψω, εκεί φυσικά είπαν όχι
αυτό που με τσάντισε ποιό πολύ ήταν ο εκβιασμός και ότι δεν μου δίναν την ταυτότητά μου

αν δεν ήμουν τόσο πιεσμένη από το χρόνο γιατί ο διαγωνισμός και οι προθεσμίες στη δουλειά μου είναι ένα σοβαρό θέμα θα είχα πάει στο αστηνομικό τμήμα επιτόπου να τους πώ ότι μου πήραν την ταυτότητα μου και δεν μου την δίνουν. Αυτό είναι παράνομο!!!

Μόλις μήλησα με τον δηκηγόρο μου ο οποίος φεύγει αύριο, μου είπε να κάνω καταγγελία στην ένωση τραπεζών και όταν γυρήσει να πάμε και στον εισαγκελέα και πως έπρεπε να είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα και να κάνω μύνηση την ίδια στιγμη
τα νεύρα μου, δεν είμαι καλά αυτή την στιγμή τρέμω, τι νταβατζιλίκη είναι αυτό? με ποιό δικαίωμα??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Από κατάστημα σε κατάστημα διαφέρει και η εξυπηρέτιση.. Είναι θέμα προϊσταμένου τελικά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
menesperos μαζι σου....τι μαααααααααααακιες ειναι αυτα που κανουν??
εχουν αβλθει να αμς τυλιξουν ολους σε μιακολλα χαρτι, το αποδεχομαι τους ορους σημανει κυριως τις τεραστιες προμηθειες που παιρνουν απο το βιβλιαριογαι εξοδα τραπεζης και λοιπες συναλλαγες καθως και οτι μπορουν αν δωσουν τα σοιχεια σου στην καθε αγραμματη κοτα που δουλευει σε ειπσρακτικη με απολτηριο γυμνασιου και να σε βριζεο πεειδη καθυστερησες τη δοση...

Voula
Διάσημο μέλος
Άσχετα με αυτό όμως, είναι απαράδεκτοι στην γενικότερη συμπεριφορά τους.
Έτσι την πατάμε πολλές φορές, υπογράφουμε χωρίς να διαβάσουμε (και δω μιλάμε για 44 σελίδες...) και μετά μας πρήζουν.
Fotini
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι το ότι μου πήρε το Δελτίο της Αστυνομικής μου Ταυτότητας και μου είπε πως δεν μου το δίνει πήσω αν δεν υπογράψω!!! εδώ και τώρα 44 σελ. κανονισμούς....... πως τους αποδέχωμαι
αυτό είναι εκβιασμός, ποιοί είναι αυτοί που μου παρακρατούν την ταυτότητά μου????

julia
Διακεκριμένο μέλος
.Την επόμενη φορά ή αν τύχει σε άλλον.
Ζητάμε απλά έγγραφη απόδειξη ότι μας παρακρατάνε την Ταυτότητα...σιγά μην μας δώσουν.... κρατάμε ή ζητάμε το όνομα του υπευθύνου... μόλις αρχίσουμε τέτοια χέζονται... κάνουμε ότι παίρνουμε επι τόπου δικηγόρο.. ή τον μπαμπά μας που τυχαίνει να δουλεύει στην Ε Καταναλωτών κλπ κλπ
ή ( πιο υποχθόνιο, κάνουμε ότι κοιτάμε το κινητό... έχω αποδείξεις και το όνομά σας) καλημέρα σας.... ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Μπορεί να θέλαν να σου πουλήσουν και πιστωτική χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Κι εγώ πληρώνομαι μέσω μιας τράπεζας και κάναν 3 μηνες να μου δώσουν την cash card. Το καθυστερούσαν σε όλο το προσωπικό για να πουλήσουν πιστωτικές και δάνεια. Προσοχή παιδιά σαν τα κοράκια καραδοκούν![]()
Μόνο πιστωτική; Πριν ένα χρόνο είχαν πάρει τους μισούς συνάδελφους και τους είχαν πει ότι τους ενέκριναν δάνειο χωρίς αυτοί να έχουν ζητήσει κάτι τέτοιο
Σε έναν, μάλιστα, του είπαν ότι και τα χαρτιά είναι έτοιμα και ότι μπορούσε να παραλάβει το δάνειο την επόμενη κιόλας μέρα. Υπογραφή δεν είχε βάλει πουθενά ο άνθρωποςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
ξαναμήλισα και με τον δηκιγόρο μου που επίσης είπε να κάνω την καταγγελιά για τους ίδιους λόγους και άλλη φορά να του τηλεφωνώ αμέσως
επίσης είπε μιας που ο λογαριασμός είναι μησθοδοσίας να το "κοινωποιήσω" και στην εργοδότριά μουέγινε και αυτό εξάλου και ως εταιρία πελάτες τους είμαστε και μου είπε να το προχωρήσω και να κάνουμε και επιστολές και για αλλού γιατί είναι ρόμπες και τους χρειάζεται και η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη και πως εταιρία η eurobank ευθήνεται για τους υπαλλήλους της, όπως αν έμπαινε κανείς μέσα σε εμάς και του φερόμουν εγώ άσχημα θα ήταν υπόλογη εκείνη. Πέρα από αυτά όμως αυτοί οι "όροι" δεν είναι κάτι "επικίνδυνο" και έχουν σχέση με ξέπλιμα βρόμικου χρήματος και κάτι τέτοια

λολ?

......παιδία πάω λίγο να ξεπλήνω τα μαρούλια, κρατήστε εσείς την ταυτότητά μου και είμαστε οκ
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μόνο πιστωτική; Πριν ένα χρόνο είχαν πάρει τους μισούς συνάδελφους και τους είχαν πει ότι τους ενέκριναν δάνειο χωρίς αυτοί να έχουν ζητήσει κάτι τέτοιοΣε έναν, μάλιστα, του είπαν ότι και τα χαρτιά είναι έτοιμα και ότι μπορούσε να παραλάβει το δάνειο την επόμενη κιόλας μέρα. Υπογραφή δεν είχε βάλει πουθενά ο άνθρωπος
Είναι απατεώνες...
Και δάνεια δεν σου είπα? Αλλά τους έκανα και τρέχαν
elvenstar
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

πάντως με βοήθησε που εδώ στη δουλειά το ρίξαμε στο χαβαλέ το όλο θέμα, γελάσαμε και ηρέμησα, είχα συγχιστεί πολύ
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ασ το πάνω μου!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Θα μου πειτε φυσικα οτι ψαχνω για λογικη στην χωρα του παραλογου

Raisa
Περιβόητο μέλος
Θα μου πειτε φυσικα οτι ψαχνω για λογικη στην χωρα του παραλογου![]()
Ακριβώς!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

το κείμενο που τους έστειλα (για όποιον έχει όρεξη να διαβάζει) είναι αυτό:
Προς την
EFG EUROBANK ERGASIAS
Διεύθυνση Σχέσεων με πελάτες
Τ.Θ. 19050, 11710
Κοινοποιήσεις:
Μεσολαβητής Τραπεζικών, Επενδυτικών Υπηρεσιών
Καραγεώργη Σερβίας 12 – 14,
105 65 Αθήνα
Γενικός Διευθυντής Καταστήματος 0046
Κύριοι,
Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να εκφράσω την εντονότατη δυσαρέσκειά μου από τη θέση του πελάτη της τράπεζάς σας, για την απαράδεκτη και εκβιαστική συμπεριφορά των υπαλλήλων του επί της οδού Πατησίων καταστήματος Eurobank (0046) προς το πρόσωπό μου, το πρωί της 17ης Ιουλίου 2008.
Συγκεκριμένα, προσήλθα στο ταμείο του καταστήματός σας προκειμένου να προβώ σε ανάληψη ποσού 400 ευρώ από τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου με αριθ. ......................., λογαριασμό που βρίσκεται στην κατοχή μου από το 2004.
Στο ταμείο μου είπαν ότι τα στοιχεία μου είναι ελλιπή και να περάσω στο διπλανό γραφείο προκειμένου να τα συμπληρώσω, το οποίο και έκανα. Εκεί μου ζήτησαν την ταυτότητά μου για να την βγάλουν μία φωτοτυπία και τους την έδωσα. Στη συνέχεια μου έδωσαν δύο χαρτιά να υπογράψω:
- Το πρώτο χαρτί έγραφε τα στοιχεία μου και πως έδωσα αντίγραφο της ταυτότητας μου και πως όλα αυτά τα στοιχεία είναι αληθή. Όμως τα στοιχεία μου δεν ήταν αληθή γιατί είχαν κάνει ένα τυπογραφικό λάθος στην διεύθυνση μου (αλλού την έγραφαν σωστά και αλλού όχι), τους ενημέρωσα για το τυπογραφικό τους λάθος και παρόλα αυτά επέμεναν να υπογράψω και έλεγαν πως δεν πειράζει ας είναι και λάθος, απλά να τους πάω κάποιο εκκαθαριστικό αργότερα για να το πιστοποιήσω.
- Το δεύτερο χαρτί αναφερόταν στους Γενικούς όρους τραπεζικών συναλλαγών, κείμενο 44 σελίδων, πως το παρέλαβα, διάβασα τους όρους και τους αποδέχομαι. Επειδή όμως είχα μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα στην δουλειά μου και δεν μπορούσα να καθυστερήσω εξήγησα ευγενικά στην κοπέλα πως δεν προλαβαίνω να το διαβάσω και θα περάσω την επόμενη μέρα να το διαβάσω, να υπογράψω και να πραγματοποιήσω την συναλλαγή μου. Ακολούθως φώναξε την προϊσταμένη (?) της η οποία επέμενε πως δεν υπάρχει λόγος για να μην τους εμπιστευτώ και να υπογράψω χωρίς να διαβάσω τους όρους. Φυσικά αρνήθηκα και ζήτησα το Δελτίο της Αστυνομικής μου Ταυτότητας για να φύγω, τότε λοιπόν αρνήθηκαν να μου το δώσουν και ήθελαν να κρατήσουν την Ταυτότητα μου στο κατάστημά τους λέγοντας μου πως δεν θα φύγω από κει και δεν θα πάρω το Αστυνομικό μου Δελτίο αν δεν υπογράψω.
Τα γεγονότα αυτά, κύριοι, δηλαδή αυτός ο στυγνός εκβιασμός είναι κατά την γνώμη μου τουλάχιστον απαράδεκτος, καταχρηστικός και παράνομος και η συμπεριφορά των υπαλλήλων σας άκρως αντιεπαγγελματική.
Θεώρησα υποχρέωση μου να σας ενημερώσω για το δυσάρεστο συμβάν, προσβλέποντας στην άμεση λήψη μέτρων, τα οποία θεωρώ ότι επιβάλει -πέραν των δικαιωμάτων μου ως προσώπου- το γενικό μέγεθος και κύρος σας ως τράπεζας και οι σημαντικές επιπτώσεις τέτοιων συμπεριφορών στο πελατολόγιό σας.
Σε προσωπικό επίπεδο, αναμένω τη γραπτή τοποθέτησή σας για τα παραπάνω και επιφυλάσσομαι έναντι παντός δικαιώματός μου.
Με εκτίμηση,
Επιφανές μέλος

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool