Eurovision 2007

Ποιό τραγούδι θα θέλατε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Δάντης - No Madonna

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τάμτα - With Love

• Σαρμπέλ - Yassou Maria

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Ακούσατε τα 3 τραγούδια; Ποιό από όλα προτιμάτε;
Δάντης; Σαρμπέλ; Ή Τάμτα;

Εγώ ψηφίσω Δάντη δαγκωτό, όχι γιατί τον πάω ιδιαίτερα, αλλά γιατί θεωρώ ότι το τραγούδι του είναι πολύ δυναμικό!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας . Όλα χάλια είναι . Αλλά πρέπει να διαλέξουμε το λιγότερο χάλια . Μάλλον του Δάντη ... :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου αρεσε της Ταμτα, αλλα για την eurovision ψηφιζω Σαρμπελ. Παρολο που δεν μου αρεσει καθολου σαν τραγουδιστης, το τραγουδι του ειναι το καλυτερο απ'ολα τα υπολοιπα!

και εμενα της Ταμτα μου αρεσε και μετα του Δαντη!

Η Τάμτα είναι πολύ καλή , αλλά έπρεπε να πάει με χορευτικό , μην έχουμε πάλι τα ίδια με πέρισυ ... :down:

μπορω να πω οτι και τα τρια μ'αρεσαν,βεβαια οι στιχοι της Ταμτα ειναι λιγο καπως...πιστευω ομως οτι ο Δαντης επειδη ειναι και πιο μεγαλος απο τους υπολοιπους δε θα πιασει πολυ στη γιουροβιζιον,τι χορευτικα θα κανει και τετοια?γι'αυτο ψηφιζω Σαρμπελ που ειναι πιο νεος,πιο 'χορευτικος" και με ευχαριστο τραγουδι.

Σαν τραγούδι μου αρέσει του Δάντη. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πιάσει στη eurovision. Της Τάμτα και του Σαρμπέλ πιστεύω είναι πιο κατάλληλα. Αλήθεια της Τάμτα το τραγούδι δεν θυμίζει το περσινό της Σερβίας;

ναι,και το περσινο και το αλλο που ηταν τη χρονια που ειχε παει κι ο Ρουβας αν δεν κανω λαθος κι ειχε βγει τριτο(του ιδιου συνθετη που τοτε ηταν κι ο τραγουδιστης του κομματιου)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back