SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε λιγες μερες θα γινει η eurovision 2009.Δεν ειναι κουτσομπολιο αλλα θα ηθελα να μου πειτε ποιο ειναι κατα την γνωμη σας το καλυτερο και να γραψετε γιατι σας αρεσει(αμα θελετε).Φυσικα δεν θα μιλαμε μονο για τα τραγουδια αλλα και σχετικα με την eurovision.
Y.Σ.Δεχομαστε βιντεακια χιχιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Ξεκινάω με το βίντεοκλιπ της ελληνικής συμμετοχής!

https://www.youtube.com/watch?v=RooSF4FOJ0U&feature=related
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Βρε κοριτσάκια ασχολείστε με τα τραγούδια της Γιουροβίζιον; δεν είναι λίγο σκυλοποπ όλα αυτά;
Λοιπόν, ο καθένας έχει την δική του άποψη.Θα έλεγα ότι δεν πρέπει να πορονόμαστε,αλλά αφού άνοιξε η Μαρία αυτό το θεματάκι ας το δούμε από την καλή του πλευρά.Δεν σημαίνει ότι μου αρέσουν τα τραγούδια της γιουροβίζιον.Τι είναι σκυλοπόπ;
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.youtube..com/watch?v=WuNLYbEB32g&feature=related
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσθονία(αριστούργημα)
Πορτογαλία(τέλειο folk song)
Ισραήλ(τέλειος συνδυασμός φωνών και αραβο-εβραικών στίχων)
Αζερμπαιζάν(τέλειο χιτάκι για το καλοκαίρι)
Αυτά είναι τα 4 αγαπημένα μου...υπάρχουν κι άλλα,όμως αυτά τα ακούω συνεχώς!
ΔΕΝ μπορώ να ακούω άλλο τον Νορβηγό Alexander...έχει καταντήσει βαρετός!
Και φυσικά...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον ένα και μοναδικό showman που έχει αναδείξει αυτή η χώρα!Σάκη πάρτους τα μυαλά!
Καλή Επιτυχία στη χώρα μας
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα τραγούδια της ΓιουροβίζιονΤι είναι σκυλοπόπ;

Είναι κάτι μεταξύ Τερλεγκα κ Μπριτνευ Σπιαρσ μαζί
ιβανα
Επιφανές μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
και εμενα μου τη δινει ο νορβηγος "χαρρυ ποτερ" θελω να τον χτυπησω. ειναι βαρετος κ αυτος κ το κομματι του, απορω πως ειναι φαβορι...![]()
Επειδή είναι φαβορί δεν σημαίνει ότι θα βγει.Πέρσυ η Πορτογαλλία ήταν φαβορί,αλλάνδεν βγήκα καν στην 5άδα!
Melini
Διάσημο μέλος
ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

drf
Δραστήριο μέλος
Τα τραγούδια της Γιουροβίζιον![]()
Είναι κάτι μεταξύ Τερλεγκα κ Μπριτνευ Σπιαρσ μαζί
σκυλοπόπ σε ελληνική βερζιόν
https://www.youtube.com/watch?v=M37WyyqypS0

elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπόν αυτή η κοπέλα είναι της Σχολής Καλών Τεχνων κ αυτό το τραγουδι που έβαλες μαζί με 2-3 άλλα ήταν η πτυχιακή της. Φοβερό ε;
drf
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν αυτή η κοπέλα είναι της Σχολής Καλών Τεχνων κ αυτό το τραγουδι που έβαλες μαζί με 2-3 άλλα ήταν η πτυχιακή της. Φοβερό ε;
για κάτι τέτοια είναι το πανηγυράκι της γιουροβίζιον... τίποτε περισσότερο και πολύ αξία του έχουμε δώσει

ιβανα
Επιφανές μέλος

καθε χρονο το βλεπω, και αμα παμε και καλα χαιρομαι

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μα δεν δώσαμε εμείς αξία, αξία δίνουν κάτι αργόσχολη σε μεσημεριανάδικα κ πρωινάδικα γιατί μονο έτσι ξέρουν να βγάζουν το ψωμί τους στο χέρι μας είναι λοιπόν εμείς να ασχοληθούμε με κάτι σοβαρότερο από αυτά όπως για παράδειγμα τα Ποκεμονγια κάτι τέτοια είναι το πανηγυράκι της γιουροβίζιον... τίποτε περισσότερο και πολύ αξία του έχουμε δώσει![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
εμενα παλι μ'αρεσει...
καθε χρονο το βλεπω, και αμα παμε και καλα χαιρομαι![]()
Κι εμένα...

Υ.Σ. Δεν πήγα σχολείο σήμερα!
Χιχιχι!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κι εμένα...![]()
σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

θα σκισεις σακη, παρε τους τα σωβρακα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηθα σκισεις σακη, παρε τους τα σωβρακα
![]()
Oh,yes!

Ποια τραγούδια σας αρέσουν;
ιβανα
Επιφανές μέλος
Oh,yes!
Ποια τραγούδια σας αρέσουν;
το ελληνικο

σοβαρα μου αρεσει τοσο ο σακης, που και με τη καραγκουνα να παει εγω τον αγαπω

ειναι γεννημενος σοουμαν

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το καταλάβαμεΥ.Σ. Δεν πήγα σχολείο σήμερα!Χιχιχι!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool