vickymoon
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν πήγα σχολείο σήμερα!Χιχιχι!
![]()
ουτε εγω πηγα σχολειο σημερα![]()
απ' τ'αυτι και στο δασκαλο παλιοκοριτσα κοπανατζουδικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ουτε εγω πηγα σχολειο σημερα![]()
Αλήθεια δεν πήγατε στη δουλειά σας;Τι δουλειά κάνετε;
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
απ' τ'αυτι και στο δασκαλο παλιοκοριτσα κοπανατζουδικα![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

S.A.G.A.P.O
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ που έχω να πάω κάτι χρόνια σχολείο τι να πωουτε εγω πηγα σχολειο σημερα![]()

drf
Δραστήριο μέλος
Εγώ που έχω να πάω κάτι χρόνια σχολείο τι να πω![]()
θα ξαναπήγαινα πάντως για καμιά βδομάδα να χαλαρώσουμε λιγάκι

vickymoon
Διάσημο μέλος
σε τουριστικο γραφειο δουλευωΑλήθεια δεν πήγατε στη δουλειά σας;Τι δουλειά κάνετε;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα πήγαινα για πολύ περισσότεροθα ξαναπήγαινα πάντως για καμιά βδομάδα να χαλαρώσουμε λιγάκι![]()
(παλιμπαιδισμός
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
μετα σε πειραζει η κουβεντα για τη eurovisionΕγώ αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα πήγαινα για πολύ περισσότερο(παλιμπαιδισμός
)

παιδουλα, αφου ειναι της ηλικιας σου αυτα

ιβανα
Επιφανές μέλος

κραξτε με οσο θελετε, Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ 

vickymoon
Διάσημο μέλος
κρα κρα κρα κρα κρααααααααααααααααααααααααακαι συνεχιζω εγω η πορωμενη, γιατι στη γιοροβιζιον εχουν βγει και καποια (λιγα) καλα κομματια. πχ. για μενα, κομματαρα κομματαρα κομματαρα το περσινο του αζερμπαιτζανκραξτε με οσο θελετε, Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
σε τουριστικο γραφειο δουλευω![]()

και συνεχιζω εγω η πορωμενη, γιατι στη γιοροβιζιον εχουν βγει και καποια (λιγα) καλα κομματια. πχ. για μενα, κομματαρα κομματαρα κομματαρα το περσινο του αζερμπαιτζανκραξτε με οσο θελετε, Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ
![]()
Εμένα μου άρεσε πολύ το περσινό της Νορβηγίας.Δεν πιστεύω ότι είναι σκυλοποπ!
vickymoon
Διάσημο μέλος

και το καψαμε

οπως καταλαβατε δεν την παρακολουθησαμε καθολου

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εμένα μου άρεσε πολύ το περσινό της Νορβηγίας.Δεν πιστεύω ότι είναι σκυλοποπ!
μια χαρα τραγουδακι ειναι ρε συ αστους να λενε

μπεζεντακου παντως δεν ειναι. και στην τελικη ολα χρειαζονται στη ζωη, και το φιλετο, και το βρωμικο απο την καντινα, συμφωνειτε παιδες ?
ιβανα
Επιφανές μέλος
εμενα μονο για ενα λογο μου αρεσει η εουροβιζιον...γιατι πριν 3 χρονια την ημερα της εουροβιζιον γνωρισα τον βασιλη
και το καψαμε
οπως καταλαβατε δεν την παρακολουθησαμε καθολου![]()
αχα ! υποθετω ειχατε κατσει σε φιλικο σπιτι για να δειτε γιουροβιζιον κ εκει γνωριστηκατε. αρα ? η γιοροβιζιον σας φερνει πιο....κοντα

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
μια χαρα τραγουδακι ειναι ρε συ αστους να λενε![]()
μπεζεντακου παντως δεν ειναι. και στην τελικη ολα χρειαζονται στη ζωη, και το φιλετο, και το βρωμικο απο την καντινα, συμφωνειτε παιδες ?
Συμφωνώ!
Ας κάνουμε εμείς το κόμμα eurovision fan κι ας μας πετάνε και ντομάτες!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Με κατάλαβες έ; Λοιπόν έλα να μιλήσουμε για τα φορέματα που φορούσαν στην Γιουροβίζιονμετα σε πειραζει η κουβεντα για τη eurovisionπαιδουλα, αφου ειναι της ηλικιας σου αυτα
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool