Eurovision 2009

Ο Σάκης έχει μακράν το καλλίτερο show σε σχέση με τις άλλες συμμετοχές κι επίσης πιστεύω ότι είναι ο πιο λαμπερός καλλιτέχνης από αυτούς που εμφανίζονται. Δυστυχώς όμως άλλες συνθέσεις είναι καλλίτερες από το τραγούδι που του έδωσαν να τραγουδήσει. Προσέξτε τί λέμε για το Σάκη: θέλουμε να τον δούμε. Δεν λέμε θέλουμε να τον ακούσουμε.
Και η Eurovision είναι τελικά μουσικός διαγωνισμός. Όσο και αν το κοινό τα τελευταία χρόνια έδινε περισσότερη σημασία στην εμφάνιση των καλλιτεχνών, φέτος η συμμετοχή των επιτροπών είναι 50%, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από τις σκοπιμότητες θα λάβουν υπόψιν και τη μουσική.

Ο Σάκης μας βρέθηκε σε δύσκολες συγκυρίες, δεδομένου μάλιστα ότι έχει ανέβει ο πήχυς φέτος, αλλά του αξίζει το καλλίτερο γιατί αξιοποίησε στο έπακρο αυτό που του ανέθεσαν να κάνει. Πιστεύω ότι εκτός από εμφάνιση έχει τη δυνατότητα να τραγουδήσει άψογα, πλην όμως δεν ευθύνεται αυτός επειδή του έδωσαν ένα "φτωχό" τραγούδι.

Είμαι φαν του όχι για τη μουσική του, που είναι "πιασάρικη" αλλά σε μένα αδιάφορη, γιατί δεν είναι ψώνιο, δεν είναι μίζερος, είναι άρτιος επαγγελματίας και άριστος στο είδος που υπηρετεί. Και το κυριότερο: είναι άνθρωπος με ευθύ βλέμμα, πάντα χαμογελαστός και λαμπερός, με λάμψη που προέρχεται όχι από τα στολίδια αλλά από αυτό που διαθέτει εσωτεριικά.

Εν κατακλείδι ένα έχω να πω

καλή επιτυχία

S A K I S

:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:
φιλεναδα,τι να πω...με καλυψες πληρως,συμφονω μαζι σου 100 τις 100,και σιγα μην ψηφισει η επιτροπη τον σακη,οταν υπαρχει ενας βεμπερ...ατυχια:/::/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν φιλενάδες τελείωσε η παρουσίαη των τραγουδιών.:)
Για πείτε προγνωστικά!;)
Εγώ λέω ή πρωτιά θα πάει στην Αγγλία.Νομίζω και αντικειμενικά οτι το αξίζει.:)
Θέλω να πιστεύω οτι ο Σάκης θα είναι στην τριάδα.:D:D:D
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΚΗ!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς παιδιά ήδη έχει πιό οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα.
Η Νορβηγία είναι νικήτρια του φετινού διαγωνισμου.:)
Νομίζω οτι ήταν αναμενόμενο.Εμένα προσωπικά μου άρεσε το τραγούδι της.:)Αν και περίμενα πιό ψηλά τους Αγγλους.:)

Δυστυχως ειδα τον διαγωνισμο online απο την ερτ επειδη για καποιο αγνωστο λογο δεν λειτουργουσε το βιντεο απο την επισημη ιστοσελιδα. Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ηταν οι εκφωνητριες. Τις σιχαθηκα σε σημειο που εκλεισα τον ηχο για να μην τις ακουω. Τοση ειρωνια και τοση κοροιδια ειχα καιρο να ακουσω στην τηλεοραση. "2 ποντοι στην ελλαδα απο την ελβετια, μας υποχρεωσε και η ελβετια", "χ ποντοι απο την y χωρα, τσιγκουνευτηκαν οι ταδε", χωρα χ: 12 βαθμοι στον ομορφο, εκφωνητρια: στον σακη, χωρα χ: στην νορβηγια, εκφωνητρια: ε οχι!, "για να δουμε θα μας δωσουν βαθμους οι ταδε; Οχι, δεν μας εδωσαν βαθμους, εμεις τους δωσαμε ομως", κοκ. Στο τελος βεβαια, αντι να πουν κανενα μπραβο και στους νικητες, εκλεισαν την μεταδοση με ενα μπραβο στον σακη. Ενταξει, δε λεω να μη πεις ενα μπραβο στον σακη, αλλα δεν αξιζαν ενα μπραβο και οι νικητες;

Δυστυχως ειδα τον διαγωνισμο online απο την ερτ επειδη για καποιο αγνωστο λογο δεν λειτουργουσε το βιντεο απο την επισημη ιστοσελιδα. Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ηταν οι εκφωνητριες. Τις σιχαθηκα σε σημειο που εκλεισα τον ηχο για να μην τις ακουω. Τοση ειρωνια και τοση κοροιδια ειχα καιρο να ακουσω στην τηλεοραση. "2 ποντοι στην ελλαδα απο την ελβετια, μας υποχρεωσε και η ελβετια", "χ ποντοι απο την y χωρα, τσιγκουνευτηκαν οι ταδε", χωρα χ: 12 βαθμοι στον ομορφο, εκφωνητρια: στον σακη, χωρα χ: στην νορβηγια, εκφωνητρια: ε οχι!, "για να δουμε θα μας δωσουν βαθμους οι ταδε; Οχι, δεν μας εδωσαν βαθμους, εμεις τους δωσαμε ομως", κοκ. Στο τελος βεβαια, αντι να πουν κανενα μπραβο και στους νικητες, εκλεισαν την μεταδοση με ενα μπραβο στον σακη. Ενταξει, δε λεω να μη πεις ενα μπραβο στον σακη, αλλα δεν αξιζαν ενα μπραβο και οι νικητες;

Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο για τις παρουσιάστριες...Χαζοχαρούμενες και άσχετες με φθηνότατο χιούμορ..Πέρυσι ήταν ακόμη χειρότερες γιατί δεν έβαζαν γλώσσα μέσα.Το κακό είναι ότι χρησοπληρώνονται..
Τώρα για τον Σάκη τι να πώ..ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ερμηνεία και παρουσίαση με ελληνική λεβεντιά..ΟΜΩΣ κάθε χρονιά τα ίδια lobbies των "νέων χωρών"...Οι ευρωπαϊκές χώρες που έγραψαν ιστορία στον διαγωνισμό πχ Γαλλία,Ην Βασίλειο,Γερμανία,Δανία κτλπ...μονίμως μένουν πίσω..Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να πάψουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιους "στημένους" διαγωνισμούς..

λοιπον ,φιλεναδες,καλημερα...κατα 1ον,ο Σακης ηταν μακραν ο ωραιοτερος απο ολους( ασχετο με μουσικο διαγωνισμο,απλα το αναφερω) 2ον,η 7η θεση,ειναι τεραστια επιτυχια για αυτο το ειδος του τραγουδιου,και οφειλεται αποκλειστικα και μονο σε αυτον, οπως παντα η ελλαδα ( η ελληνικη επιτροπη,που διαλλεξε αυτο το τραγουδι,για να μας εκπροσωπησει) δεν πηρε πρεφα οτι αυτο το ειδος πλεον δεν εχει περαση,πιστευω,οτι τα τραγουδια που ειχαν κατι το ιδιαιτερο,κατι διαφορετικο,πηγαν καλυτερα...και επισης πιστευω οτι ναι μεν το τραγουδι που μας εκπροσωπει,θα πρεπει να ειναι σε "μοντερνο" στυλ,αλλα θα πρεπει να εχει και κατι το ελληνικο..θυμηθητε τι εγινε με την Παπαριζου στο σημειο που εμπαινε η λυρα...οχαμος....οσο για τις μαγγιρες....αφου καλε στο τελος ,δεν ειπαν καν σε τι θεση τερματισαμε....:lol::lol::lol:

Εμένα το αποτέλεσμα δεν με ξάφνιασε. Και, από τη στιγμή που υπήρχε κριτική επιτροπή να επηρεάζει το αποτέλεσμα, νομίζω πως η επιλογή του τραγουδιού ήταν σκέτη αυτοκτονία. Καλά θα κάνουν οι ιθύνοντες να στρωθούν να βρουν ανθρώπους που κάνουν μουσική κι όχι ζογκλερικά ή διπλά και τριπλά τόλουπ, που θα 'λεγε κι ο φίλος μου ο Αλέξης. Δόξα τω Θεώ, στην Ελλάδα έχουμε πολλούς από δαύτους... αλλά η τεμπελιά μας δεν έχει όρια.

Ο Σάκης για άλλη μια φορά έκανε καλά τη δουλειά του. Δηλαδή, όσο καλά μπορούσε να την κάνει με δεδομένο ότι η χορογραφία ήταν μάπα και το ενδυματολογικό αδιάφορο. Αν δεν το έλεγε αυτός το τραγούδι, θα 'χαμε πατώσει.
Την ποιότητα των τραγουδιών δεν θα τη σχολιάσω καθόλου, έτσι κι αλλιώς η Eurovision ποτέ δεν ήταν και κανένας ναός της τέχνης.
Κι οι παρουσιάστριες ήταν μάλλον σαχλές. Αλλά αυτό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο.
Με τις υγείες μας και πάμε για άλλα! :D

Το μυστήριο με αυτή τη χώρα, τη δική μας, είναι ότι ή θα πέφτουμε μες την κατάθλιψη και θα νομίζουμε ότι κάνουμε τέχνη ή θα χτυπιόμαστε σαν παρλιακά και επίσης θα νομίζουμε ότι κάνουμε τέχνη. Αυτό το παν μέτριον άριστον δεν το 'χουμε εμπεδώσει τόσες χιλιάδες χρόνια.

Εμένα το μόνο που με νοιάζει δεν είναι τίποτε άλλο παρά που ο Σάκης μας έκανε ό,τι καλλίτερο και τώρα θα είναι στενοχωρημένος :( Αλλά δεν φταίει αυτός. Ο γατιλοπατέρας φταίει που μ' έφαγε όλη τη βδομάδα να μου λέει "7ο - 8ο να τον περιμένεις, μην κάνεις όρεξη για πρωτιά" :mad:

Πάντως νομίζω ότι του αξίζει ένα μεγάλο

μπράβο

S a k i s

:up::up::up::up::up::up::up:

Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο για τις παρουσιάστριες...Χαζοχαρούμενες και άσχετες με φθηνότατο χιούμορ..Πέρυσι ήταν ακόμη χειρότερες γιατί δεν έβαζαν γλώσσα μέσα.Το κακό είναι ότι χρησοπληρώνονται..
Τώρα για τον Σάκη τι να πώ..ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ερμηνεία και παρουσίαση με ελληνική λεβεντιά..ΟΜΩΣ κάθε χρονιά τα ίδια lobbies των "νέων χωρών"...Οι ευρωπαϊκές χώρες που έγραψαν ιστορία στον διαγωνισμό πχ Γαλλία,Ην Βασίλειο,Γερμανία,Δανία κτλπ...μονίμως μένουν πίσω..Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να πάψουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιους "στημένους" διαγωνισμούς..

Εγώ που έβλεπα τη Γιουροβίζιον στη ΝΕΤ με τους γονείς μου, βάλαμε τη Γιουροβίζιον στο Γερμανικό κανάλι(δορυφόρος)γιατί σιχαθήκαμε να ακούμε τις Μαγγίρες.

ο διαγωνισμος ειναι γελοιος και η ελλαδα τον παιρνει παντα στα σοβαρα και ξοδευει εκατομμυρια ευρω για το τιποτα. Ωραιος ο σακης, αλλα το τραγουδι ηταν ΧΑΛΙΑ. Καταρχην δεν ειχε ιχνος ελληνικου στοιχειου πανω του. Τιποτα. Nada. Υποτιθεται οτι στελνουμε τραγουδι να εκπροσωπησει την ελλαδα και οχι την αμερικη ή καποια αλλη αγγλοφωνη χωρα. Οι αλλοι που στελνουν τραγουδι γραμμενο στην γλωσσα τους ειναι μλκες; Θα προτιμουσα να εστελναν καποιο ωραιο ελληνικο τραγουδι, ερμηνευμενο στα ελληνικα, με ελληνικη μουσικη (το ρεφραιν ας ηταν στα αγγλικα να καταλαβαινει και κατι ο κοσμος). Μπορει να μου πει κανεις γιατι δεν ειμαστε περηφανοι για την γλωσσα μας και τον πολιτισμο μας οπως οι γαλλοι? Γιατι θεοποιουμε τοσο πολυ το ξενο; Λυπαμαι πολυ, οχι επειδη εχασε ο σακης, αλλα επειδη εχουμε πεσει τοσο χαμηλα σαν λαος.

Του χρονου να παμε με Κρητηκο τραγουδι:lol::lol::lol:

περα απο την πλακα, δεν ειναι λιγες οι χωρες που εχουν κερδισει τον διαγωνισμο με ethnic τραγουδια.

ο διαγωνισμος ειναι γελοιος και η ελλαδα τον παιρνει παντα στα σοβαρα και ξοδευει εκατομμυρια ευρω για το τιποτα.

Είναι για να προωθηθεί και να ενισχυθεί η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας. Δηλαδή ο τουρισμός. :)

Και εγώ πιστεύω οτι ο Σάκης αυτό που έκανε, το έκανε σωστά, η επιλογή του τραγουδιού ήταν χάλια και η χορογραφία πολύ μέτρια.Απ'ότι κατάλαβα από τις κινήσεις του Σάκη, προσπάθησε ο Φ.Ευαγγελινός να υιοθετήσει στοιχεία από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών στην Αθήνα. Αλλά πάντα η επανάληψη δεν είναι η καλύτερη λύση.;)
Προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πήγε ο Σάκης ξανά στην Γιουροβίζιον.Αφού ήδη μιά φορά πήρε την πολύ καλή τρίτη θέση, γιατί το ρίσκαρε?:hmm:
Οι Μαγγίρες πραγματικά απελπιστικές.:down:Στο τέλος δεν ανακοίνωσαν ούτε την θέση πού πήραμε και ούτε καν είπαν συγχαρητήρια στον νικητή.:down:

περα απο την πλακα, δεν ειναι λιγες οι χωρες που εχουν κερδισει τον διαγωνισμο με ethnic τραγουδια.

Εμένα προσωπικά μ'αρέσουν τα έθνικ.Μακάρι του χρόνου να επιλέξουν κάτι αντίστοιχο.:)
Επειδή πολύ συζητήθηκε τελευταία οτι προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο των τραγουδιών(για αυτό και εισήγαγαν ξανά τις επιτροπές στην βαθμολογία) κάτι πήρε το αυτί μου για Μ.Φραγκούλη για του χρόνου.:blink:
Αλλά νομίζω οτι δεν το συζητάει καν.Ευτυχώς!:)

Είναι για να προωθηθεί και να ενισχυθεί η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας. Δηλαδή ο τουρισμός. :)

Και εγώ πιστεύω οτι ο Σάκης αυτό που έκανε, το έκανε σωστά, η επιλογή του τραγουδιού ήταν χάλια και η χορογραφία πολύ μέτρια.Απ'ότι κατάλαβα από τις κινήσεις του Σάκη, προσπάθησε ο Φ.Ευαγγελινός να υιοθετήσει στοιχεία από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών στην Αθήνα. Αλλά πάντα η επανάληψη δεν είναι η καλύτερη λύση.;)
Προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πήγε ο Σάκης ξανά στην Γιουροβίζιον.Αφού ήδη μιά φορά πήρε την πολύ καλή τρίτη θέση, γιατί το ρίσκαρε?:hmm:
Οι Μαγγίρες πραγματικά απελπιστικές.:down:Στο τέλος δεν ανακοίνωσαν ούτε την θέση πού πήραμε και ούτε καν είπαν συγχαρητήρια στον νικητή.:down:

Εμένα προσωπικά μ'αρέσουν τα έθνικ.Μακάρι του χρόνου να επιλέξουν κάτι αντίστοιχο.:)
Επειδή πολύ συζητήθηκε τελευταία οτι προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο των τραγουδιών(για αυτό και εισήγαγαν ξανά τις επιτροπές στην βαθμολογία) κάτι πήρε το αυτί μου για Μ.Φραγκούλη για του χρόνου.:blink:
Αλλά νομίζω οτι δεν το συζητάει καν.Ευτυχώς!:)
κουμπαρα....μην τα πετας τοσο ξαφνικα και παθω καμμια συγκοπη η γυναικα.... ο μαριος ειναι ο αγαπημενος μου,μιλαμε για μεγαλο κολλημα....εκτος πια και αν το τραγουδι που του γραψουν ειναι του επιπεδου του...μην ξεχναμε οτι,σπανια βεβαια εχουν βγει απο το διαγωνισμο και καποια καταπληκτικα κομματια,γμτ..δεν το θυμαμαι τον τιτλο του τραγουδιου για να σας το πω...

Συμφωνώ για τις Μαγγίρες!Πολύ ξινές!
Εμένα μ'αρεσε πολύ η Εσθονία (πολύ ξεχωριστό κομμάτι).
Και της Norway ηταν πολύ καλό και δίκαια κέρδισε!

κουμπαρα....μην τα πετας τοσο ξαφνικα και παθω καμμια συγκοπη η γυναικα.... ο μαριος ειναι ο αγαπημενος μου,μιλαμε για μεγαλο κολλημα....εκτος πια και αν το τραγουδι που του γραψουν ειναι του επιπεδου του...μην ξεχναμε οτι,σπανια βεβαια εχουν βγει απο το διαγωνισμο και καποια καταπληκτικα κομματια,γμτ..δεν το θυμαμαι τον τιτλο του τραγουδιου για να σας το πω...

Και σύ φαν κουμπάρα!:up::up::up:
Απ'οτι διάβασα σε μιά συνέντευξη του τώρα το Σ/Κ, στο ένθετο "culture" από τον "Κοσμο του επενδυτή" 16/5/09 οτι
"Δεν με ενδιαφέρει η Eurovision.Προκειται για έναν καλτ διαγωνισμό,ένα παιχνιδάκι για 13χρονα κοριτσάκια που κάνουν πλάκα στέλνοντας SMS."
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί εμείς του χρόνου να πάρουμε την θέση της Πασχαλομάνας και της Γατιλομάνας!:blink::blink:;):whistle:

Συμφωνώ για τις Μαγγίρες!Πολύ ξινές!
Εμένα μ'αρεσε πολύ η Εσθονία (πολύ ξεχωριστό κομμάτι).
Και της Norway ηταν πολύ καλό και δίκαια κέρδισε!

Συμφωνώ απόλυτα συμπεθέρα!:D:D:D

Και σύ φαν κουμπάρα!:up::up::up:
Απ'οτι διάβασα σε μιά συνέντευξη του τώρα το Σ/Κ, στο ένθετο "culture" από τον "Κοσμο του επενδυτή" 16/5/09 οτι
"Δεν με ενδιαφέρει η Eurovision.Προκειται για έναν καλτ διαγωνισμό,ένα παιχνιδάκι για 13χρονα κοριτσάκια που κάνουν πλάκα στέλνοντας SMS."
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί εμείς του χρόνου να πάρουμε την θέση της Πασχαλομάνας και της Γατιλομάνας!:blink::blink:;):whistle:

[/color][/b]

Συμφωνώ απόλυτα συμπεθέρα!:D:D:D
αν μας εκπροσωπησει ο μαριος κουμπαρα( που δεν το πιστευω δηλαδη...λεμε τωρα...) οχι φαν θα γινω...αλλα με βλεπω στη νορβηγια να κανω συντομες διακοπουλες:lol::lol::lol: ΠΟΥΠΟΥ λεφτα δεν μας ειπε που θα βρει η μανα μου χι,χι,χι..............

Δεν θα είχα καμία πρόθεση να σχολιάσω κάτι για όλο αυτό τον ετήσιο διασυρμό, αλλά χθες δίαβαζα στο troktiko ότι για χάρη του διαγωνισμού, θα σφαγειαστούν και θα δηλητηριαστούν κάποιες δεκάδες χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. (αν το έχετε αναφαίρει ήδη ζητώ συγνώμη) Κανένα πανηγύρι δεν αξίζει κάτι τέτοιο και ειδικά όταν υπάρχουν θέματα που μένουν άλυτα.
Όσο για τον Σάκη, η γνώμη μου είναι ότι του αξίζει να είναι στον πάτο και ούτε εκατοστό πιο ψηλά. Γελιότητες...

οι παλιοεπιτροπες μου στενοχωρησανε το μωρο μου κ ειναι λυπημενο...:(:(:( εκανε οτι μπορουσε, αλλα πιστευω αν ψηφιζε ΜΟΝΟ ο κοσμος πρωτοι δε θα βγαιναμε, θα βγαιναμε ομως δευτεροι, ή τριτοι....:mad::mad: γιατι στον κοσμο αρεσε ο σακης..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back