PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

01. Norway: Alexander Rybak - Fairytale 387
02. Iceland: Yohanna - Is it true 218
03. Azerbaijan: Aysel & Arash - Always 207
04. Turkey: Hadise - Düm Tek Tek 177
05. United Kingdom: Jade - It’s My Time 173
06. Estonia: Urban Symphony - Rändajad 129
07. Greece: Sakis Rouvas - This is our Night 120
08. France: Patricia Kaas - Et s’il fallait le faire 107
09. Bosnia-Herzegovina: Regina - Bistra Voda 106
10. Armenia: Inga & Anush - Jan jan 92
11. Rusia: Anastasia Pridhodko - Mamo 91
12. Ukraine: Svetlana Loboda - Be my valentine (Anti-crisis girl) 76
13. Denemark: Niels Brinck - Believe Again 74
14. Moldova: Nelly Ciobanu - Hora din Moldova 69
15. Portugal: Flor-de-Lis - Todas as Ruas do Amor 57
16. Israel: Noa en Mira Awad - There must be another way 53
17. Albania: Kejsi Tola - Carry me in your dreams 48
18. Croatia: Igor Cukrov ft. Andrea – Lijepa tena 45
19. Romania: Elena Gheorghe - The Balkan girls 40
20. Germany: Alex Swings Oscar Sings - Miss Kiss Kiss Bang 35
21. Sweden: Malena Ernman - La Voix 33
22. Malta: Chiara – What if we 31
23. Lithuania: Sasha Son - Love 23
24. Spain: Soraya - La noche es para mí 23
25. Finland: Waldo’s People - Lose Control 22
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Δεν θα είχα καμία πρόθεση να σχολιάσω κάτι για όλο αυτό τον ετήσιο διασυρμό, αλλά χθες δίαβαζα στο troktiko ότι για χάρη του διαγωνισμού, θα σφαγειαστούν και θα δηλητηριαστούν κάποιες δεκάδες χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. (αν το έχετε αναφαίρει ήδη ζητώ συγνώμη) Κανένα πανηγύρι δεν αξίζει κάτι τέτοιο και ειδικά όταν υπάρχουν θέματα που μένουν άλυτα.
Όσο για τον Σάκη, η γνώμη μου είναι ότι του αξίζει να είναι στον πάτο και ούτε εκατοστό πιο ψηλά. Γελιότητες...
Ποπο ρε παιδι μου πολυ σκληρη γινεσαι με τον ανθρωπο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν μου άρεσε ο Σάκης και το τραγούδι...
Το αστείο είναι ότι τώρα όλοι του κάνουν συμπαράσταση γιατί θίχτηκε από τη σοβαρή αποτυχία.
Και το ενοχλητικό έιναι ότι αυτό που ενδιαφέρει τώρα είναι να νικήσει μόνο ο Σάκης,και όχι κάποιος που ίσως είναι καλύτερος από εκείνον. Και γιατί; Γιατί είναι έλληνας φυσικα!
Ακόμη προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε πείσουν ότι δεν θα ψηφήσεις π.χ. τη Νορβηγία κλπ.
Παρ' όλα αυτά σε γενικές γραμμές η φετινή Eurovision, μπορώ να πω ότι ήταν ωραία και είχε ποιότητα.
Οι χώρες που μου άρεσαν περισσότερο(χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρα):
- Ισλανδία
- Εσθονία
- Δανία
- Ρουμανία
- Ηνωμένο Βασίλειο
- Νορβηγία
Τί να με κάνω;
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Που την είδες την ξενέρα καλέ;Και εμένα αυτοί μου άρεσαν!!Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν μου άρεσε ο Σάκης και το τραγούδι...Το αστείο είναι ότι τώρα όλοι του κάνουν συμπαράσταση γιατί θίχτηκε από τη σοβαρή αποτυχία.
![]()
Και το ενοχλητικό έιναι ότι αυτό που ενδιαφέρει τώρα είναι να νικήσει μόνο ο Σάκης,και όχι κάποιος που ίσως είναι καλύτερος από εκείνον. Και γιατί; Γιατί είναι έλληνας φυσικα!Ακόμη προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε πείσουν ότι δεν θα ψηφήσεις π.χ. τη Νορβηγία κλπ.
Παρ' όλα αυτά σε γενικές γραμμές η φετινή Eurovision, μπορώ να πω ότι ήταν ωραία και είχε ποιότητα.Οι χώρες που μου άρεσαν περισσότερο(χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρα):
Ξενέρα είμαι,ε;
- Ισλανδία
- Εσθονία
- Δανία
- Ρουμανία
- Ηνωμένο Βασίλειο
- Νορβηγία
Τί να με κάνω;
![]()

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουτε και εμενα μου αρεσε της τουρκιας ,δεν ακουγοταν η φωνη της και οταν ακουγοταν ακουγοταν βαρια σαν αντραςH Νορβηγια ειχε ωραιο τραγουδι,οπως και το Αζερμπαιτζαν.Η τουρκια δεν μου αρεσε καθολου.Ο Σακης εκανε οτι μπορουσε.Αντε να δουμε του χρονου τι τραγουδια θα ακουσουμε...ελπιζω ποιοτηκα.

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ενω αυτος απο την πλευρα του (το μυγοχεσμα ο νορβηγος) στους ελληνες δημοσιογραφους κοκορευοταν οτι νικησε εκεινος κ οχι ο σακης, και εμμεσως πλην σαφως τον αποκαλεσε και γκει

ποιος, το μυγοχεσμα 

για μενα δε φτανει να εχεις καλο τραγουδι, πρεπει να εισαι κ ταπεινος κ ευγενης σαν ανθρωπος. θα το φαει το κεφαλι του στην "καριερα του' με αυτη τη συμππεριφορα, το σαμιαμιδι
ELENIP
Διάσημο μέλος
τωρα μολις ειδα οτι το σακουλινι στις δηλωσεις του μετα,ζητησε συγνωμη που δεν τα καταφερε, και σαν ανωτερος κ καλοψυχος ανθρωπος, ειπε συγχαρητηρια στον νορβηγο. ποσο παραπανω να αγαπησω πια, ποσο ????
ενω αυτος απο την πλευρα του (το μυγοχεσμα ο νορβηγος) στους ελληνες δημοσιογραφους κοκορευοταν οτι νικησε εκεινος κ οχι ο σακης, και εμμεσως πλην σαφως τον αποκαλεσε και γκειποιος, το μυγοχεσμα
για μενα δε φτανει να εχεις καλο τραγουδι, πρεπει να εισαι κ ταπεινος κ ευγενης σαν ανθρωπος. θα το φαει το κεφαλι του στην "καριερα του' με αυτη τη συμππεριφορα, το σαμιαμιδι![]()
Σοβαρα?Τι είπε, δεν το ειδα.Και οι δημοσιογραφοι δεν του ριχνανε καμια μπουνιά να στρωσει???

ιβανα
Επιφανές μέλος
Σοβαρα?Τι είπε, δεν το ειδα.Και οι δημοσιογραφοι δεν του ριχνανε καμια μπουνιά να στρωσει???![]()
τον ρωταγαν κατι οι ελληνες δημοσιογραφοι κ ειπε "sakis didn't win, i won χα χα χα" και γελαγε με κακια με αυτη τη γελοια φατσα του 5χρονου που εχει
μεγαλο τσογ.....νι με απαισιο χαρακτηρα
ουστ, γαιδουριΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

δλδ ποτέ δεν σου περασε απο το μυαλο οτι ειναι γκει?? ουτε οταν ηταν με τον ψινακη

σιγα τη μαλακια τραγουδι που τραγουδησε
αν δεν ηταν ο σακης θα βγαιναμε 20, παλι καλα να λες
ιβανα
Επιφανές μέλος
μαρη ιωαννα τι καψουρα ειναι αυτη με τον σακηδλδ ποτέ δεν σου περασε απο το μυαλο οτι ειναι γκει?? ουτε οταν ηταν με τον ψινακη
σιγα τη μαλακια τραγουδι που τραγουδησεευτυχως που δεν βγηκε πρωτος μπας και στειλουμε τιποτα καλυτερο.
αν δεν ηταν ο σακης θα βγαιναμε 20, παλι καλα να λες
μια χαρα ηταν το τραγουδι, ηταν αρκετα καλο, εστω μετριο, αλλα οχι χαλια. με αυτο το τραγουδι ο σακης στα στοιχηματα, και με τελεβοτινγκ ΜΟΝΟ, εβγαινε 2ος. αλλα μπηκαν οι επιτροπες στη μεση κ τον αδικησαν. και δε δεχομαι οτι ηταν καλυτερη η τουρκαλα η ο αρας απο το σακη

και οχι αν θες να ξερεις ακομα και τοτε που ηταν με τον ψινακη, δεν πιστευα οτι ειναι γκει

τελοσπαντων, το ειχα ξεχασει το θεμα, αλλα ειδα το μυγοχεσμα τον νορβηγο να κοριδευει το σακη κ φουντωσα

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μπορεί να τρέφει... κρυφές ελπίδες να τα φτιάξουν!και εμμεσως πλην σαφως τον αποκαλεσε και γκει

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα αν δεν δω με τα μάτια μου (πράγμα το οποίο δεν θα το κυνηγήσω κιόλας, εννοείται!και οχι αν θες να ξερεις ακομα και τοτε που ηταν με τον ψινακη, δεν πιστευα οτι ειναι γκει
). Τέτοιες φήμες έχουν βγει για αμέτρητους και αμέτρητες. Και τι μας νοιάζει στο φινάλε;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μπορεί να τρέφει... κρυφές ελπίδες να τα φτιάξουν!
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα αν δεν δω με τα μάτια μου (πράγμα το οποίο δεν θα το κυνηγήσω κιόλας, εννοείται!). Τέτοιες φήμες έχουν βγει για αμέτρητους και αμέτρητες. Και τι μας νοιάζει στο φινάλε;;;
γεια σου ρε ζωη

bunny
Περιβόητο μέλος
Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ξανατραγουδήσει οι έλληνες από κάτω φώναζαν:"Σάκη,Σάκη,Σάκη!"

Για να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει ο Ρουβάς,αλλά δεν τον μισώ κιόλας!
Το τραγούδι δεν μου άρεσε επίσης και καθώς έχει ειπωθεί από ξένες εφημερίδες,ο Σάκης είναι εξαιρετικός,αλλά το τραγούδι...
Και μπορώ να πω ότι ο Αλεξάντερ μου άρεσε περισσότερο από τον Σάκη...
Και κάτι άλλο,επίσης ενοχλητικό,είναι ότι υποτήθεται πως έπρεπε να μας ψηφίσει η Ουκρανία!
Αν δεν τους άρεσε το τραγούδι;
Γενικά είναι χαζό να ψηφίζουμε τους "γείτονες" ή τους "φίλους",να μην ψηφίζουμε αυτούς που "αντιπαθούμε", σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού!

bunny
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ που νόμιζα ότι θα με δουλεύετε,την "κουλτουριάρα"!Που την είδες την ξενέρα καλέ;Και εμένα αυτοί μου άρεσαν!!![]()

(πλάκα,έτσι;)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να πρωτοσχολιάσω?
Καταρχάς να ξαναπω ότι παρακολουθώ Eurovision από τότε που πήγαν οι Bang με το Στοπ!Ακόμα σχολείο δεν πήγαινα καλά καλά και όμως ήθελα να έρθει η επόμενη χρονιά για να δω τι τραγούδι έχει η κάθε χώρα και τι τραγούδι στέλνουμε εμείς,τι θέση θα πάρουμε κτλ κτλ!Τότε ήταν ωραία τα πράγματα!Όχι ότι τώρα δεν μου αρέσει,αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερος ο διαγωνισμός εάν δεν είχε την δημοσιότητα που εχει στα χαζοκάναλα!
Η αλήθεια είναι ότι ο διαγωνισμός τα τελευταία χρόνια έχει ΠΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ...ειδικά από πολλούς δημοσιογραφίσκους(δεν είναι όλοι το ίδιο φυσικά).Πριν τους Antique κανείς δεν ασχολιόταν(τι ωραία που ήταν)ενώ τώρα μας έχουν πρήξει τα @#$@#...τέλοσπαντων είμαι λίγο συγχισμένη με τις βλακείες που έχω ακούσει...και φυσικά κατευθείαν έκλεισα την TV.
Βαρέθηκα να τους βλέπω όλους να κ@λ#χτυπιούνται ποιός θα κατηγορήσει περισσότερο,και το ποιος θα αναλύσει καλύτερα για το ποιος φταίει!Αν θέλουν απάντηση ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...που έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στους νέους και έχουν προωθήσει ότι πρέπει να πηγαίνουμε κάθε χρόνο το καλύτερο ξενοφερμένο τραγούδι...κτλ κτλ!
Αυτοί που 1 μέρα πριν τον τελικό αποθέωναν τον Σάκη και το χορευτικό,κανείς δεν μιλούσε για το τραγούδι και όλοι έλεγαν "Παμε για την πρωτιά" και από το τέλος κιολας του τελικού σκεφτόντουσαν τις μπούρδες που θα λένε στα πάνελ τους,λέγοντας ότι το χορευτικό ήταν χάλια,το τραγούδι ήταν χάλια,το κουτί στην σκηνή ήταν χάλια(τι χαρακτηρισμό έδωσαν?Τον πιο γελίο που έχω ακούσει)
Αυτοί φταίνε που τόσο καιρό έχουν εκεί στη Μόσχα απεσταλμένους που κάνουν χίλιες δυο μ@λ@κίες(αχ χίλια συγγνώμη για τις εκφράσεις μου,είμαι συγχισμένη)και έλεγαν τα χίλια μύρια απίστευτα χαζά για τον Νορβηγό,για την Τουρκάλα κτλ κτλ!
Φτάνει λοιπόν,κλείστε την TV για να μην έχουν τηλεθέαση,γιατί ΟΛΟΙ αυτοί κάνουν αυτόν τον ντόρογια να πουλήσουν!Η Eurovision δεν πουλάει,όλοι αυτοί με τις βλακείες που σκαρφίζονται την κάνουν να πουλάει!Πρέπει να τους βάλουμε επιτέλους στη θέση τους,ρίχνοντας τους μαύρο...γιατί το έχουν παραξεφτιλίσει!Χαρακτηριστικότερο από όλα....ένας από όλους αυτούς τους βλάκες,έπαιρνε συνεντευξη τον Rybak(πριν τον τελικό).Ε λοιπόν λίγο πριν αρχίσει να του μιλάει στα αγγλικά,έκανε μια εισαγωγή στην κάμερα και τον έθαβε στα ελληνικά...και μετά άρχισε να του κάνει τις ερωτήσεις στα αγγλικά!ΕΕΕ ήμαρτον δηλαδή...αν το έκαναν αυτό στον Σάκη δεν θα νευριάζαμε?
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από την αρχή που άκουσα ότι θα στείλουμε τον Σάκη χάρηκα,γιατί στην Ευρώπη τον συμπαθούν,οι eurofans τον θυμούνται με καλές εντυπώσεις λόγω shake it,όπως επίσης και είχε κάνει καλή εντύπωση με το shake it(προσωπικά δεν με ξετρέλαινε το τραγούδι αυτό,αλλά στην Ευρώπη άρεσε)
Όταν ήρθε η ώρα να διαλέξουμε από τα τρία τραγούδια,δεν μου άρεσε κανένα,αλλά ανάμεσα στα τρία το "This is our night" ήταν νομίζω το καλύτερο!Εδώ έρχεται να πέσει η ευθύνη στην προχειρότητα της διοργάνωσης!Στέλνουμε τον Ρουβά...γιατί να μην στείλουμε κι ένα σούπερ κομμάτι?
Τέλοσπαντων μην τα πολυλογώ,ήμουν σίγουρη ότι παρόλο που το τραγούδι ήταν αδύναμο για τον Σάκη,με την εμφάνιση του,την εμπειρία του,την ικανότητα του στην σκηνή και την συμπάθεια της Ευρώπης στο όνομα του(και δεν το λέω χωρίς αποδείξεις,είχα δει τις θετικές αντιδράσεις των Ευρωπαίων φαν στο άκουσμα ότι ο Ρουβας θα πήγαινε φέτος...αλλά και τις αρνητικές τους αντιδράσεις στο άκουσμα του τραγουδιού).
Μετά ήρθαν οι ανακοινώσεις εθνικών τελικών κι άλλων τραγουδιών!
Το παράδοξο που είχε ο Alexander Rybak ήταν ότι ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ένα τραγούδι είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη,ΠΡΙΝ ΚΑΝ το διαλέξουν οι Νορβηγοί στον εθνικό τελικό τους για να το στείλουν Μόσχα....αυτό και μόνο έλεγε πολλά(και φάνηκε και με το ρεκόρ που έκανε στο σκορ)
Τον τελευταίο καιρό όμως είδαμε ότι εκτός από τον Νορβηγο,κι άλλες χώρες είχαν ρίξει στη μάχη μεγάλα ονόματα(βλέπε Αγγλία-Γαλλία).
Μετά ήρθαν τα Polls...απλώς μας έδιναν ελπίδες...εγώ δεν ήμουν τόσο αισιόδοξη στο να λέω ότι θα νικήσουμε,αλλά καμιά φορά σκεφτόμουν(ειδικά αφού είδα τις πρόβες) "Βρε λες να το πάρουμε???"
Το αποτέλεσμα?Ο Νορβηγός νικητής(δίκαια κατά τη γνώμη μου...άλλοι όμως ήταν πολύ ανεβασμένοι σε σχέση με την ποιότητα των τραγουδιών τους)και εμείς στην 7η θέση!
Συνοψίζοντας....η 7η θέση είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλή για το τραγούδι που στείλαμε...ας μην ξεχνάμε ότι εξακολουθεί να είναι διαγωνισμός τραγουδιού,άσχετα που πλέον το έχουν κάνει και διαγωνισμό φαντασίας και φαντασμαγορικότητας!
Ο μόνος λόγος που φτάσαμε τόσο ψηλά...Ο Σάκης!Αυτός ο άνθρωπος έχει απίστευτο ταλέντο,ήταν σίγουρα ο καλύτερος showman της Eurovision και αν ο διαγωνισμός ήταν Euroshow σίγουρα θα έβγαινε πρώτος,όχι με 387 αλλά με 1000 πόντους!Αλλά είπαμε,υπάρχει και το τραγουδιστικό κομμάτι...κι εκεί από ότι φάνηκε δεν άρεσε στους Ευρωπαίους.Λογικό κατά τη γνώμη μου,γιατί η eurovision παρόλο που επιτρέπει τα αγγλικά,θέλει να ακούει και κάτι παραδοσιακό εθνικό...μιά μικρή μελωδία έστω σε κάθε κομμάτι!Δεν το είχαμε...και γενικά δεν άρεσε το τραγούδι!Μέχρι εκεί!
Το να θεωρείται όμως αποτυχία δεν το δέχομαι...και γιαυτό νευριάζω με την ερώτηση "Γιατί χάσαμε?" Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά κάθε χρόνο να είμαστε 1οι 2οι 3οι???Δηλαδή τι να πουν κι άλλες χώρες που εδώ και χρόνια βλέπουν eurovision μόνο στα ημιτελικά γιατί ποτέ δεν περνάνε τελικό!
Τελευταία θα πώ....Μπράβο στον Σάκη για όλη του την προσπάθεια,έλαμπε ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ εκείνο το βράδυ(καλά όποιος είχε την ιδέα να του ανοίξει λίγο ακόμα την μπλούζα του....μπράβο του!
)Μπράβο για ότι έκανε,που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο(εμείς οι απ'έξω ξέρουμε να μιλάμε εκ του ασφαλούς πάντα...)και καλή συνέχεια σε ότι άλλο κάνει....ΑΑΑΑ και να κλείσει την TV για να μην ακούσει ΚΑΝΕΝΑΝ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool