Eurovision 2009

• Thread starter Thread starter Ace
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τώρα σχολιάζοντας τα τραγούδια...από τους ημιτελικούς σε σχέση με τον τελικό...δεν έχω αλλάξει τραγικά την άποψη μου για τα τραγούδια...εκτός από 2-3 εξαιρέσεις!

1. Norway - Δίκαιος νικητής,ωραία μελωδία...απλά ψιλοβαρέθηκα το φέρσιμο του και το στήσιμο του στο τραγούδι(αυτό το κολλημένο χαμόγελο...πππφφφ)

2. Iceland - Πολύ ωραία μπαλάντα,από μια γλυκιά-φρέσκια φωνή!Η ωραιότερη έκπληξη του τελικού.

3. Azerbaijan -Καλό χιτάκι και πιστεύω η Aysel ήταν πολύ πιο καλή από τον Arash.

4. Turkey - Επιμένω πως το videoclipaki ήταν φοβερό,και η Live εμφάνιση τραγική!Μα γιατί τόση μεγάλη διαφορά.Για μένα όχι στο top-5

5. United Kingdom - Αν και παλαιομοδίτικη μπαλάντα...με καθήλωσε με τη φωνή της!Κι επειδή στον τελικό μόνο είδα την Live εμφάνιση της,άλλαξα γνώμη και το γούσταρα περισσότερο

6. Estonia - Αγαπημένο μου από την πρώτη μέρα που το άκουσα!Φοβερό και με φοβερούς στίχους

7. Greece - Επιμένω,Σάκης Θεός στα άσπρα!Και με καλύτερα κοντινά πλάνα από ότι στον ημιτελικό

8. France - Λοιπόν αυτή ήταν η έκπληξη μου για τον τελικό!Με καθήλωσε εξίσου...και ακόμα περισσότερο από της Αγγλίας!Τι φωνάρα,το τραγούδι,τι στήσιμο...αυτό είναι τραγουδιστής βρε παιδάκι μου,να τραγουδάει έτσι για πλάκα και χωρίς κόπο και να βγάζει τέτοια φωνή,τέτοιο συναίσθημα!Τρομερό!Το λάτρεψα!άξιζε καλύτερη θέση

9. Bosnia & Herzegovina - Δεν μου άρεσε η Live εμφάνιση...τίποτα παραπάνω

10. Armenia - Δεν περίμενα επουδενί να περάσει χώρες όπως Ισραήλ,Πορτογαλία...αφήστε που αν ήταν να ψήφιζα κάποιο έθνικ τραγούδι αυτό θα ήταν της Μολδαβίας

11. Russia - Αισθαντικό τραγούδι και η καλύτερη ηθοποιία πάνω στη σκηνή για την βραδιά

12. Ukraine - Καλά κι εδώ έχω αλλάξει γνώμη...πολύ πολύ δυνατό τελικά αναδείχτηκε το κομμάτι!Αφήστε που μου έχει κολλήσει στο μυαλό από εκείνο το βράδυ...αλλά όλο το show πολύ too much...
13. Denmark - Ένα καλό αμερικανίστικο τραγούδι,τίποτα άλλο

14. Moldova - Το καλύτερο έθνικ τραγούδι και μαγκιά τους να στέλνουν τραγούδι που αναφέρεται στον πρώτο παραδοσιακό χορό της χώρας τους κι όχι κάποιο τυποποιημένο αγγλικό ποπάκι

15. Portugal - Το παραδέχομαι,το ψήφισα!Και πως νευριάζω που όλοι οι δημοσιογράφοι παίζουν με το επίθετο της τραγουδίστριας(Varela)...αντί να ακούν το ωραίο τραγούδι,την φωνή της,το ότι το ακούς και σε ταξιδεύει...τι να πω!Άξιζε μέσα στη δεκάδα

16. Israel - Το άλλο αγαπημένο μου,από την πρώτη επίσης στιγμή που είδα τον εθνικό τελικό του Ισραήλ...Και για όσους νομίζουν ότι η Noa και η Mira έβγαλαν αυτό το τραγούδι για διαφήμιση στην eurovision και για προπαγάνδα,να πω ότι η Noa(η ισραηλινή)είχε τραγούδησει με την Mira και πριν την eurovision τραγούδι κατά του πολέμου Ισραήλ-Παλαιστίνης,αλλά αποφάσισε να κάνει το ίδιο και στην eurovision για να κάνει πιο γνωστή την πρόθεση της,να θέλει να περάσει μήνυμα με την μουσική υπέρ της Ειρήνης!Φοβερό δέσιμο φωνών και φοβερό δέσιμο 3 γλωσσών σε τραγούδι!Μπράβο.Άξιζε μέσα στη δεκάδα

17. Albania - Το χαριτωμένο αυτό τραγούδι,το κατέστρεψε η όλη χορογραφία(το ίδιο θυμάμαι είχε γίνει με ένα φαβορί τραγούδι της Ρωσίας πριν από κάτι χρόνια,φαβορί τραγούδι η χορογραφία ήταν απαίσια...κι έχασε έδαφος χωρίς λόγο)Κρίμα

18. Croatia - Συγγνώμη,εξακολουθεί να μου είναι αδιάφορο

19. Romania - Καλό τραγουδάκι αλλά κι αυτό αδιάφορο

20. Germany - Με όλο αυτό το show Περίμενα περισσότερους πόντους για την Γερμανία,συμπαθητικό τραγούδι αλλά το στριπτίζ μάλλον δεν άρεσε(Ο Σάκης μας έχει καλύτερους 6-pack :P)

21. Sweden - Περίμενα καλύτερη θέση,γιατί είχε καλά φωνητικά,αλλά τελικά ο συνδυασμός ποπ με όπερα δεν έπεισε.Μάλλον τρόμαξαν κι όλοι από τα κοντινά στο πρόσωπο της

22. Malta - Καλά την φωνή δεν την σχολιάζω,απλά υπέροχη...αλλά και η chiara Μου φαίνεται έπαθε το ίδιο με τον Σάκη.Την ξαναστείλαν eurovision για να πάρει πρωτιά...αλλά την έστειλαν αυτήν την φορά με πιο αδύναμο κομμάτι...οπότε δεν έπεισε

23. Lithuania - Ακόμα μου είναι αδιάφορο

24. Spain - ΕΚΠΛΗΞΗ....φαινόταν να έχει περισσότερους θαυμαστές...αλλά δεν ξέρω τι έγινε και δεν έπιασε...Κρίμα γιατί ήταν καλή

25. Finland - Με ΤΟΣΑ καλά τραγούδια φέτος...ΠΩΣ να μπορέσει ένα απλό χορευτικό μπιτάκι με αδύναμα πρωτα φωνητικά να πάρει καλύτερη θέση από την τελευταία???

Αυτό που έχω να πω είναι ότι φέτος υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός...το επίπεδο ήταν αισθητά ανεβασμένο...και ειλικρινά πρώτη φορά μετά από καιρό δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαλέξω!Γιαυτό έγινε αυτή η σφαγή για την κατάκτηση των άλλων θέσεων,ο νικητής ούτως η άλλως ήταν σίγουρος

Ένα τελευταίο...αυτός ο νέος θεσμός των επιτροπών....προσωπικά δεν είδα να δουλεύει και τρελλά....αφού και πάλι οι χώρες αλληλοψηφίζονταν....πριν καν πουν οι παρουσιαστές τα δωδεκάρια...προλάβαινα και τα έλεγα εγώ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΕΕ???δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ που νόμιζα ότι θα με δουλεύετε,την "κουλτουριάρα"!:lol::lol::lol::P(πλάκα,έτσι;)
Eίμαστε ποιοτικοί άνθρωποι, μη μας βλέπετε έτσι!:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eίμαστε ποιοτικοί άνθρωποι, μη μας βλέπετε έτσι!:P:lol:
Ναι!:P:lol:
alb_67500_big.jpg

Είμαστε πολύ φινετσάτοι!:P:bleh:Τσαγάκι και τέτοια ''Εγγλέζικα''.:P
Και κάτι για να δυνοδεύσουμε το τσαγάκι μας.:P
post-3-1236595493.jpg

Εγώ θα φάω το σοκολατάκι!:D

Εγώ θα φάω το σοκολατάκι!:D
Πάλι καλά, γιατί εγώ ήθελα το σε στιλ κουραμπιέ:P!

Πάλι καλά, γιατί εγώ ήθελα το σε στιλ κουραμπιέ:P!
Ναι;Για παγωτό μου μοιάζει!:hmm:(που θα το πεις το μωρό κουραμπιέ!:mad::lol::lol::up:)

Ναι;Για παγωτό μου μοιάζει!:hmm:(που θα το πεις το μωρό κουραμπιέ!:mad::lol::lol::up:)
Γιατί το παγωτό είναι καλό;:mad::P:lol:Μα στου λέω χρυσή μου, κουραμπιές ειν΄του πιδί.:P:lol:
%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%95%CE%A3.jpg

Φυσικά και είναι καλό!
171_pagvto350.jpg

Βρε άι στο διάολο:redface::lol::lol::lol::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:!
Εεεε!:mad: Θα πω να σε κάνουν ban κακό παιδί!:P:lol::lol::lol::up:(αν θέλεις όμως μην το λες αυτό...)

Εεεε!:mad: Θα πω να σε κάνουν ban κακό παιδί!:P:lol::lol::lol::up:(αν θέλεις όμως μην το λες αυτό...)
Αχ συγνώμη!!!:(:cry:

Ευχαριστώ!Ορκίζομαι οτί δε θα το ξανακάνω!!
ΟΚ,ξέχνα το!:happy:

Το 'χουμε κάνει το θέμα της Εurovision...:lol: μόνο γι' αυτό δε μιλάμε!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σιγα καλε δεν υπαρχει κανενα προβλημα

σιγα καλε δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Μην πετάγεσε εσύ κουνούπι!Κουκουλώσου στο κουκούλι σου και ούτε λέξη!:lol::lol::lol:

Η σκοτεινή πλευρά του διαγωνισμού στη Μόσχα

Ειδήσεις Friday, 15 May 2009 [FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]
150509-eurodogs.jpg
[/FONT]

[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Η μουσική και τα τραγούδια του αυριανού τελικού της Eurovision στη Μόσχα θα παίζουν αρκετά δυνατά για να καλύψουν τις σπαρακτικές κραυγές των 30,000 αδέσποτων της πόλης. Σε μια επιχείρηση που προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική, οι αρχές της πόλης έχουν διατάξει τη θανάτωση...[/FONT]​

[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]30,000 αδέσποτων σκυλιών με δηλητήριο ή άλλους τρόπους. Οι διαδικασίες πρέπει να γίνουν γρήγορα, μέχρι αύριο το βράδυ δε θα πρέπει ντα αδέσποτα σκυλιά να κάνουν την εμφάνισή τους στα μέρη που θα συχνάζουν οι fans της eurovision. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την απόφαση. Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν ξεσηκωθεί και κάνουν το παν για να αποτραπεί αυτή η επιχείρηση.[/FONT]​

Aυτό δημοσιεύτικε 2 μέρες πριν την Γιουροβίζιον,αλλά το βρήκα τώρα και σας το βάζω!

παιδια του χρονου νομιζω οτι θα στειλουν την Εφη Θοδη:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back