Eurovision 2009

Εγώ πάλι όχι.Μπήκε στο ψυχιατρίο(βγήκε βέβαια)και δεν πιστεύω ότι θα την στείλουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πα λυ καλαυπαρχει θεος τελικα
00020149.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πα λυ καλαυπαρχει θεος τελικα
00020149.gif
Πάτως εγώ τη λυπάμαι πολύ.:(Δεν της άξιζε τέτοια μεταχείριση.:(

Μιας και δεν ειπα την γνωμη μου για τα αποτελεσματα εχω να δηλωσω οτι:
Το τραγουδι μας ηταν μια μ......ια κ μιση.
Το χορευτικο επισης-εκτος απο κανα δυο καλες στιγμες.
Της Νορβηγιας το τραγουδι βγηκε επαξια πρωτο και με διαφορα.
Ο Σακης δεν μ'αρεσει-σορυ Ιωαννα:P αλλα εχει το στομα του τζοκερ και η μυτη του κοντεβει να ακουμπησει τα χειλη του-μηπως ειχε λαγοχειλο;;;:hmm:

παιδια φευγω ,παω διακοπες:PΘα μου ληψετε ολες :cry:πητε μου καλο ταξιδι:Dbye-bye:bye:

garfield.gif
Tweety___Crab_Happy_Summer.gif

Καλές διακοπές κ να περάσεις καλά εύχομαι:up::up::up:

καλες διακοπες...να περασεις οσο πιο καλα μπορεις...και να εισαι φρονιμο παιδι εεεεε εεεεεεε??????????:up::up::up:

ηρθαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

ηρθαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

καλως ηρθες, αλλα γιατι γραφεις στο θεμα της γιουροβιζιον που ειναι λιγο....ασχετο?????:hmm:

καλως ηρθες, αλλα γιατι γραφεις στο θεμα της γιουροβιζιον που ειναι λιγο....ασχετο?????:hmm:
ουπςςςςςςςςςςς.....καταλαθος:redface:

Δεν έχς ιδεα ποιό τραγούδι θα έχουμε και ποιά άλλα τραγο΄θδια ήταν στην eurovision 2010 .Πείτε μου...πλζζζζζζζζζ
[URL="https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][/URL]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back