Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
11-05-08
18:16
Καλησπέρα σας!!! Σήμερα ανακάλυψα ότι ο γατούλης μου έχει ένα extra νύχι στο πίσω δεξί πόδι του. Είδα και το άλλο ποδαράκι του αλλά είναι εντελώς φυσιολογικό το άλλο
. Μέχρι να το πάω στην κτηνίατρο μπορείτε να μου πείτε εάν είναι κάτι το σοβαρό??? Πάντως όποτε το ακουμπάω το νυκάκι ο γάτος "τσιρίζει" (Θα βάλω και φωτογραφία)
Ευχαριστώ πολύ!!! περιμένω απαντήσεις!!!
. Μέχρι να το πάω στην κτηνίατρο μπορείτε να μου πείτε εάν είναι κάτι το σοβαρό??? Πάντως όποτε το ακουμπάω το νυκάκι ο γάτος "τσιρίζει" (Θα βάλω και φωτογραφία) Ευχαριστώ πολύ!!! περιμένω απαντήσεις!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
11-05-08
18:21
Λέτε να χρειάζεται ενγχείρηση???!!!:cry::cry::cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
11-05-08
18:24
δυστυχως αν δεν το δει άμεσα κτηνιατρος εμείς δεν μπορούμε να σου πουμε κατι

elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
11-05-08
18:26
Καλύτερα να βάλεις φωτο γιατί όπως το περιγράφεις μου φαίνεται ότι είναι τα νύχια που "αλλάζουν" όταν τα ξύνουν κάπου (ειδικά στα έπιπλαΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα ανακάλυψα ότι ο γατούλης μου έχει ένα extra νύχι στο πίσω δεξί πόδι του. Είδα και το άλλο ποδαράκι του αλλά είναι εντελώς φυσιολογικό το άλλο. Μέχρι να το πάω στην κτηνίατρο μπορείτε να μου πείτε εάν είναι κάτι το σοβαρό??? Πάντως όποτε το ακουμπάω το νυκάκι ο γάτος "τσιρίζει" (Θα βάλω και φωτογραφία)
Ευχαριστώ πολύ!!! περιμένω απαντήσεις!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
11-05-08
18:38
Είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν κάθετε αλλά θα προσπαθήσω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum