sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα αρνητικά του προϊόντος θα μπορούσα ίσως να σημειώσω την μάλλον υψηλή τιμή του, ιδιαίτερα καθώς οι συσκευασίες δεν είναι και πολύ μεγάλες.
Πως χρησιμοποιείται
1. Αν τα μάτια της γάτας σας έχουν πολλές τσίμπλες, αφαιρέστε τις με ένα υγρό πανάκι, μουσκεμένο σε χλιαρό νερό, και με την βοήθεια μιας οδοντόβουρτσας (πολύ απαλά). Προσπαθήστε να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερη κρούστα. Αν τα μάτια της γάτας σας δεν έχουν σκληρές τσίμπλες αλλά είναι υγρά και βρόμικα απο τα δάκρυα, πηγαίνετε στο 2ο βήμα.
2. Ανακινήστε το μπουκαλάκι Eye Envy και μουσκέψτε με το διάλυμα ένα βαμβάκι χωρίς ίνες (όπως αυτά για το ντεμακιγιάζ) ή ένα πανάκι.
3. Καθαρίστε απαλά τα μάτια και την περιοχή γύρω απο αυτά. Αφήστε το να στεγνώσει.
Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις
Ε: Γιατί είναι το Eye Envy τόσο διαφορετικό απο τόσα άλλα προϊόντα που έχω δοκιμάσει και δεν είχαν αποτέλεσμα;
A: Το Eye Envy καταπολεμά το πραγματικό πρόβλημα, την βακτηριδιακή μόλυνση. Το Eye Envy περιέχει ένα καθαριστικό, ένα στυπτικό (για να στεγνώσει την περιοχή) αποστάγματα λουλουδιών (που δρουν σαν φυτικά αντιβιοτικά) και ένα αντιβακτηριδιακό.
Ε: Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω το Eye Envy στην έγκυο γάτα/σκύλα μου;
A: Ναι. Εφόσον το Eye Envy εφαρμόζεται εξωτερικά, είναι 100% ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε γατάκια ή κουτάβια μετά την ηλικία των 7 εβδομάδων.
Ε: Το Eye Envy είναι σταγόνες;
A: Όχι. Το Eye Envy εφαρμόζεται μόνο εξωτερικά.
Ε: Τί μπορεί να συμβεί αν μπει λίγο διάλυμα μέσα στα μάτια;
A: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα συστατικά έχουν ελεγχθεί, είναι ασφαλή και δοκιμασμένα.
Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Eye Envy στα πόδια, στην ουρά και στην περιοχή του στόματος του σκύλου/ της γάτας μου; Είναι ασφαλές;
A: Ναι. Τα συστατικά δεν θα βλάψουν το ζώο σας. Επίσης το Eye Envy μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ακμή του πιγουνιού και για τους λεκέδες των ούρων.
Ε: Το Eye Envy ξεθωριάζει ή λευκαίνει τα ζώα με χρώματα εκτός του λευκού;
A: Όχι. Το προϊόν δεν περιέχει λευκαντικά συστατικά, το χρώμα του ζώου σας δεν θα αλλοιωθεί.
Κόστος - Συσκευασία
Διατίθεται σε δύο συσκευασίες: των 60ml (10 ευρώ) και των 120ml (18 ευρώ).
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Havana
Διάσημο μέλος
που μπορούμε να το βρούμε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGLEBE
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ καλό φαίνεται το προιόν και είναι όντως εξειδικευμένο.
Που μπορούμε να το αγοράσουμε?
Ευχαριστώ εκ μερους του Γατου μου.
ΕΥΗ.Τ
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω
fru_fru
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Με το προϊόν αυτό σταματάνε να δακρύζουν; ή απλώς δεν υπάρχουν οι λεκέδες;
Ρωτάω γιατί ο κτηνίατρος μου έχει δώσει για τον Prince μου οφθαλμολογικές σταγόνες Garamycin από φαρμακείο. Μετά από 10 χρήσεις σταμάτει να δακρύζει τελείως για περίπου μιά βδομάδα αλλά μετά ξαναξεκινάει. Φτου και από την αρχή. Είναι γάτος Περσίας και ο δικός μου και μου είπαν ότι πολλές γάτες αυτής της ράτσας δακρύζουν.
gatoylis
Νεοφερμένο μέλος
Το eye envy μπορειτε να το πάρετε απο ebay, ειναι πραγματικά πολυ καλο. στην ελληνική αγορά υπαρχει το DIAMOND EYE το οποιο δεν κανεί τίποτα ειδικά σε πολύ προβληματικές περιπτώσεις και θέλει πολλες εφαρμογές, και ενα αλλο που μολις πηρα και ειμαι πολύ ικανοποιημένος ειναι το M&C TEAR UM αλλα θέλει υπομονή και αυτο
και επισεις καλο κολπο ειναι τα pads για ντεμακιγιαζ-που εχουνε ραβδωσεις,καλη επιτυχεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgakious
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool