Ismini
Διάσημο μέλος
Εάν παρατηρήσουμε δύο αρσενικούς να τσακώνονται βλέπουμε ότι έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο κατά τη διάρκεια της γατο-λογομαχίας.
Όταν αντιθέτως δύο γάτες επιχειρούν μια πρώτη φιλική προσέγγιση αποφεύγουν ΄να κοιτάζουν η μια την άλλη. Π.χ. η μια γάτα γυρίζει την πλάτη και η άλλη τη μυρίζει δειλά στην ουρά.
Εάν κοιτάξουμε μια αδέσποτη άγρια γάτα στο δρόμο έντονα αυτή θα το βάλει στα πόδια. Οι γάτες που έχουν εξημερωθεί έχουν επινοήσει έναν κώδικα συμπεριφορών προς τον άνθρωπο.
Γι αυτό πολλές φορές που κοιτάζουμε τη γατούλα μας στα μάτια και της μιλάμε, εκείνη για να μας δείξει ότι δεν έχει διάθεση για καυγά ανοιγοκλείνει τα μάτια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
(καθόλου τυχαίο που ο Σίβα τον συμπαθεί πολύ περισσότερο από την πρώτη στιγμή)
ladycat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Α και γω δε μπορώ για πολύ... Και δεν μπορώ να φωνάζω. Εξάλλου ο Σιβα με αγνοεί οπότε μάταιος κόπος.... Απλώς τον αρπάζω πάνω στην απόπειρα και του τη λέω. Και το ξανακάνει μετά.... Τα νεύρα μου!Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:Εγώ ρε γμτ δεν μπορώ να τους μαλώσω... Μου έχουν πάρει τον αέρα νομίζω...

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει, είμαι λίγο αυστηρή, αλλά εγώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μαζί της κι έρχεται μετά αυτός και της κάνει τον καλό. Για ένα διάστημα μάλιστα τον αγαπούσε πιο πολύ (και ζήλευα, χε χε χε). Αλλά τη μάλωσε κι αυτός βλέποντάς την να πηγαίνει να γρατζουνίσει τον καναπέ ή τις κουρτίνες (ευτυχώς σταματάει στο ΜΗ) και του θύμωσε επίσης. Όχι ότι κρατάει πολύ ο θυμός για ένα μάλωμα... Η καημενούλα ξεχνάει και χειρότερα!

Το σνιφάρισμα το κάνει συχνά και σ'εμάς, πότε-πότε το πρωί (δεν έχει πρόσβαση στην κρεβατοκάμαρα το βράδυ και περιμένει πώς και πώς να της ανοίξουμε το πρωί και να ορμήξει!) με αποκορύφωμα όταν την πήραμε στο σπίτι της πεθεράς μου που μας μύριζε όλη νύχτα για επιβεβαίωση. Και φυσικά δε μ'άφησε να κλείσω μάτι! Τη δεύτερη νύχτα την εξόρισα στο μπαλκόνι, αλλά κλαψούριζε στις 5 τα χαράματα και αναγκάστηκα να την ξαναβάλω μέσα.
Για να επανέλθω στο σνιφάρισμα (
) το πιο αστείο ήταν όταν ξαφνικά έχωσε τη μούρη της στη δική μου για να με μυρίσει και έκανα κι εγώ το ίδιο (κολλήσαμε μύτες) και απόρησε! Πραγματικά face to face Ισμήνη! Ήταν τόσο γλυκιά στιγμή!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι βεβαια, μυριζονται στις μουσουδες. Πλακα εχουν. Σα να φιλιουνται ειναι.Αρχική Δημοσίευση από Silmoril:Επίσης, έχω προσέξει ότι οι γάτες του σπιτιού αναγνωρίζονται μυρίζοντας η μία τη μουσούδα της άλλης. Ιδίως σε περιπτώσεις που μία έχει βγει εκτός σπιτιού κ επιστρέφει, είναι σαν να θέλουν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά της.
Η Ροζα μου (παλια γατουλα) το έκανε συνεχεια με ανθρώπους κυρίως! Και τα γατάκια με τη μαμά τους. Σημάδι αναγνώρισης σίγουρα
Τα καταφέρνω κι εγώ μια χαρά στο μάλωμα (φωνή, επαναλαμβανόμενα ΜΗ που τα καταλαβαίνει πολύ καλά), αλλά από το Δημήτρη εισπράττω το χαρακτηρισμό "γκεσταπίτης"!

Εντάξει, είμαι λίγο αυστηρή, αλλά εγώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μαζί της κι έρχεται μετά αυτός και της κάνει τον καλό. Για ένα διάστημα μάλιστα τον αγαπούσε πιο πολύ (και ζήλευα, χε χε χε). Αλλά τη μάλωσε κι αυτός βλέποντάς την να πηγαίνει να γρατζουνίσει τον καναπέ ή τις κουρτίνες (ευτυχώς σταματάει στο ΜΗ) και του θύμωσε επίσης. Όχι ότι κρατάει πολύ ο θυμός για ένα μάλωμα... Η καημενούλα ξεχνάει και χειρότερα!

Και με μας συμβαίνει το ίδιο. όλο εγώ καθαρίζω την άμμο, τον ταϊζω, παίζω μαζί του και ο Δήμος (άντρας μου) του κάνει τον καλό. Αλλά και ο Σίβα τον προτιμά από εμένα. Ειδικά όποτε τον βλέπει ξάπλα στην τηλεόραση, πηγαίνει και κάθεται πάνω του και του δίνει "κουτουλιές". Εμένα τίποτα!

ladycat
Διάσημο μέλος
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ενα απ τα μωρα της Κλεοπατρας ειχε μανια να παραμονευει διπλα στο προσωπο μου οταν κοιμομουν . Οταν με εβλεπε να ανοιγοκλεινω τα ματια επαιζε με τις βλεφαριδες (ευτυχως οχι με νυχιες). Μεγαλωνοντας συνεχισε να το παιχνιδακι αυτο.Αρχική Δημοσίευση από Cat's Paw:Εγώ αν πάρω την Χουζουρίτσα αγκαλιά, κοιτάει το προσωπό μου ήρεμα και προσπαθεί να μου γλύψει την μύτη και καμια φορά εισπράττω πατουσιά (με τα νύχια μέσα ευτυχώς!). Όταν την πρωτοβρήκα την κοιτούσα με τα μάτια μισόκλειστα και την χάιδευα, μέχρι που το αγριμάκι έγινε Χουζουρίτσα...
Καθε γατα με τις δικες συνηθειες!

ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Ismini:Το μασαζ μαλλον ειναι καταλοιπο απο το θηλασμο ε? Που κανουν ετσι στη μαμα τους. Η απολυτη τους ευτυχια![/quote
Και κάνει περισσότερο μασάζ στο Δημήτρη, ακόμη και σε μέρη που δεν πρέπει...
Λέτε να περιμένει γαλατάκι;![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool