Face to face

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
χαχαχαχαχα πωπω πονος αουτσσσσ

Αυτός ο βλάκας (:rolleyes:) κάθεται ό,τι και να του κάνει το Νιαράκι! Μιλάμε για λατρεία, κι ας μην το παραδέχεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ο Μισκα κανει μασαζ με τα παπλωματα! Μια φορα αλλαξαμε παπλωμα (το καθαρισαμε και στεγνωνε) και δεν ανεβαινε καθολου στο κρεβατι ο χαζουλης :D . Η Μαυριτσα μου γλειφει το προσωπο μου και τα δακτυλα των ποδιων!!! Μια λατρεμενη της συνηθεια :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μασάζ είναι αγαπημένη συνήθεια όλων των γατών μου, με τη διαφορά ότι χρησιμοποιούν κ τα νυχάκια τους, με αποτέλεσμα τα πόδια, η κοιλιά ή οποιοδήποτε άλλο σημείο μου προτιμούν να είναι γεμάτα με νυχιές. :(

Εμένα είναι γεμάτα με σάλια γιατί όταν ζυμώνει βήχει..

και ο δικος μου εχει αυτη τη συνηθεια με το μασαζ..αλλες φορες με νυχια αλλες οχι..
ταυτοχρονα χουρχουριζει κιολλας...

θυμαμαι οταν ηταν μικρος, ειχε τη συνηθεια να βυζενει το στηθος του :blink::blink::blink::blink:
το ειχε τοσο καιρο που με αυτο τον τροπο νανουριζοταν και κοιμοταν, μιλαμε το ενα του το στηθος το ειχε εξογκωσει απιστευτα, το πηγα στο γιατρο μου ειπε να μην ανησυχω και οτι θα του περασει...
οντως του περασε αλλα μετα απο κανενα χρονο..

τελος για την εκπαιδευση του..κυριως φωνη (αλλα πολυ δυνατη), τις περισσοτερες φορες δε χρειαζεται να κανω κατι αλλο, γιατι ξερει οτι αν φωναξω δεν αστειευομαι οποτε ακουει.. σε πολυ λιγες περιπτωσεις εχει χρειαστει να τον χτυπησω, και αυτο που πιστευω τον εχει κανει πιο υπακουο ειναι το εξης ..
τη πρωτη φορα που με δαγκωσε (στυλ παιχνιδι και καλα..αλλα πονεσε.) γυρισα του αρπαξα το αυτι και του το δαγκωσα :redface::redface: . παιδια ο καημενος χεστηκε πανω του, δε το περιμενε και με κοιταζε με ενα υφος.."τι εγινε ρε παιδια"
απο τοτε εχει συμβει κανα δυο φορες ακομη, αλλα τωρα με το που παει να με δαγκωσει (τον βλεπω που ετοιμαζετε..στο παιχνιδι εννοειται και παλι)κανει πισω κατευθειαν...

Γενικα αυτο που πιστευω οτι πρεπει να κανει ενας που εχει οποιοδηποτε ζωο, ειτε ειναι σκυλος ειτε ειναι γατα ειναι να του δειξει οτι ξερεις..ολα καλα και ολα ωραια, αλλα οταν πχ με δεις να φωναζω (ή να ειμαι εξαλη, ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του οριο) ε τοτε σουζα..και κυριως να αντιδρουμε παντα με τον ιδιο τροπο για να μην μπερδευετε και να μην μας παιρνει τον αερα.. τι εννοω..
αν πχ η γατα μας γρατζουνισει μια φορα και τιμωρηθει, την αλλη φορα δεν τιμωρηθει κτλ τοτε πολυ απλα δε μπορουμε να περιμενουμε απο το ζωο να του ερθει επιφοιτηση..
Οι αντιδρασεις μας πρεπει να ειναι συγκεκριμενες ωστε να συνδεσει το γεγονος με το αποτελεσμα..οτι πχ αν γρατζουνισω---> θα τιμωρηθω. και αυτο να ειναι στανταρ, να μην υπαρχει δηλ περιθωριο ουτε παρεξηγησης, να ειναι η αντιδραση μας παντα ιδια, και στο τελος ειναι σιγουρο οτι θα το μαθει και θα το εφαρμοσει..

Εμένα ο Σάκης είναι γενικά ήσυχος. Παρόλα αυτά ένα ΝΙΑΝΙΑ με δυνατή και επιβλητική φωνή αρκεί για να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι κακό και πρέπει να σταματήσει. Το πρωί όταν καταλάβει ότι ξύπνησα είναι πολύ γλυκός. Έρχεται και μου γουργουρίζει δυνατά, κάνει μασάζ με τα πόδια του και μου δίνει κουτουλιές όπου βρει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back