dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...τι στο καλο ομως...μονο εγω εχω γραψει το ονομα μου στα ελληνικα??? τεσπα...θα με βρητε με το ονομα εφη χασαπη(.........καλλιτεχνικοτατο το χασαπη ε.........δεν μπορειτε να πειτε!!)

οσοι πιστοι...προσελθεται!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα πουπουλινα και Εφη,μια ξανθια κοπελια βρηκα(ελπιζω να εισαι εσυ)κια σου εστειλα αιτημα τις υπολοιπες θα μας βρεις εκεικαλε..........μπηκα και εγω στο facebook...τι στο καλο ομως...μονο εγω εχω γραψει το ονομα μου στα ελληνικα??? τεσπα...θα με βρητε με το ονομα εφη χασαπη(.........καλλιτεχνικοτατο το χασαπη ε.........δεν μπορειτε να πειτε!!)
οσοι πιστοι...προσελθεται!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

θες να γινουμε φιλες? θα μας βρεις ολες μετα, καλα λεει η δαφνη
καλε εσυ εισαι κουκλα, ξανθια με καρε μαλλακι κ ωραιο προσωπο, ουαου!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδες πως της παει?και εγω ζητησα να σε κανω φιλη κ τωρα θα πρεπει να με δεχτεις
θες να γινουμε φιλες? θα μας βρεις ολες μετα, καλα λεει η δαφνη
καλε εσυ εισαι κουκλα, ξανθια με καρε μαλλακι κ ωραιο προσωπο, ουαου!![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ειμαι και εγω στο facebook. rigopoulou christina και email toufakos@yahoo.gr. θα δειτε και φωτο με τα γατουλακια μου. οποιος θελει ας με κανει add.ευχαριστω!!!!!!!!!!!!
εμενα μου βγαζει 2 κοριτσια με ακριβως το ιδιο ονομα. μια καστανη κ μια ξανθια με μακρια μαλλαια, ποια εισαι? γατακια δε βλεπω γμτ

myrtos
Δραστήριο μέλος
) αλλα θα μπορω να κανω κινηση αποδοχης απο την Αθηνα μονο γιατι με psdn εδω....
οχι τπτ αλλο αλλα το στικακι του οτε το τερματιζω λογο δουλειαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εμενα μου βγαζει 2 κοριτσια με ακριβως το ιδιο ονομα. μια καστανη κ μια ξανθια με μακρια μαλλαια, ποια εισαι? γατακια δε βλεπω γμτ![]()
κι εμενα..

mkou1978
Νεοφερμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ε, μια και δινουμε τα φεϊσμπουκια μας όλοι, είμαι η Mina Koueli (αλλο ένα καλλιτεχνικό επίθετο!!!!), με mail mina_koueli@hotmail.com - και...δυστυχώς δεν ειμαι πολυ καλα εφοσον ακομη ψαχνω την Γκρινια μου....τελοσπαντων, να μην μιζεριαζω εδω στο συγκεκριμένο θέμα, όποιος θέλει να μου κάνει request, τον περιμένω με πολλη χαρα!![]()
απο ποτε την ψαχνεις??το εσκασε??γιατι??

mkou1978
Νεοφερμένο μέλος

mkou1978
Νεοφερμένο μέλος
(1η φιλη από το Mycat---> Facebook)
aporw
Διακεκριμένο μέλος
έπεσε από το μπαλκόνι στις 20/7 και είναι άφαντη από τότε....παντου - η οπου βρηκα, εβαλα αγγελιες, ξαμοληθηκαμε στους δρομους με ολες τις γνωστες μεθοδους και ακομα την περιμενω....![]()
ηταν αστηρωτη???

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί να φταίει η πολύ χαμηλή σύνδεση που έχω, γιατί μπαίνω από το ασύρματο μόντεμ του γείτονα. 
Πάντος πλάκα έχει να σας ξαναγνωρίζω φυσιογνωμικά αυτήν την φορά.
Οσες δεν ξέρω ήδη, δηλαδή.Οταν γράφεις post σε κάποιον, άθελα σου πλάθεις με την φαντασία σου μια εικόνα και καμιά φορά η πραγματικότητα σε διαψεύδει πανηγηρικά!

mkou1978
Νεοφερμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Στειρωμενη με ενεση (βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο, ο γιατρος με ειχε προειδοποιησει για καποιους απο τους κινδυνους, όμως εδω τα παιδια μου τους εξηγησαν ΟΛΟΥΣ, και ειναι πολλοι, ασε που αν ηταν κανονικα στειρωμενη θα ηταν και πιο ησυχη οποτε μαλλον θα ειχαμε αποφυγει την βουτια στο κενο) και το κυριοτερο....σε καμια 10αρια μερες η ενεση εκπνεει, μας ειχε πει να παμε για την επαναληπτικη....![]()
γι ατο εφυγε..

πηγε να βρει αντρα..
μακαρι να γυρισει καποια στιγμη..εγκυος..αλλα τουλαχιστον να γυρισει..
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

καλε.........δεν επικοινωνουμε απο δω..ποιο ευκολο ειναι

τεσπα...παιδια,ποιος θελει ας μου κανει αυτος προσκληση....γιατι εγω,δεν ξερω πως να κανω!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool