Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δόκίμασα να ρίξω και keep off (αυτό που έχω για να μην γρατζουνάνε τα έπιπλα) αλλά τζίφος. Διάβασα όμως στο σαιτ του Αίλουρου ότι μπορεί κανείς να το αντιμετωπίσει αυτό με feliway.
Το ξέρει κανείς αυτό το προϊόν? Το έχετε δοκιμάσει? Είχε αποτελέσματα? Που μπορώ να το βρω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το βρίσκεις σε κτηνιατρεία ή μεγάλα pet shop που έχουν κτηνιατρικά φάρμακα.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
και για τη τουαλέτα της δεν είδα καμία πρόοδο. Βέβαια αν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις να ξέρεις ότι τα αποτελέσματα δεν φαίνοντε σε 1-2 μέρες και αν είναι θέμα μαρκαρίσματος δεν νομίζω να κάνει και τίποτα.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

rotonda
Δραστήριο μέλος
Διάβασα όμως στο σαιτ του Αίλουρου ότι μπορεί κανείς να το αντιμετωπίσει αυτό με feliway.
Το ξέρει κανείς αυτό το προϊόν? Το έχετε δοκιμάσει? Είχε αποτελέσματα? Που μπορώ να το βρω?
Το feliway, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είναι ένα υγρό σε μπουκαλάκι που το βάζεις στην πρίζα σαν συσκευή αντικουνουπικού. Υποτίθεται ότι έχει χαλαρωτική επίδραση στις στρεσαρισμένες γάτες (υπάρχει αντίστοιχο προϊόν και για τους σκύλους) Το είχα δοκιμάσει ΚΑΙ αυτό, όταν προσπαθούσα να συμφιλιώσω τις δυο δικές μου. Δεν είδα κανένα απολύτως αποτέλεσμα - ούτε στο ελάχιστο. Το μόνο που μπορούσε να χαλαρώσει κάπως τα γατιά μου ήταν το catnip, και αυτό μόνο για πολύ λίγο - κανένα πεντάλεπτο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, Κατερίνα, η μόνη "γιατρειά" θα είναι η στείρωση του Pokito (και του Pepe βέβαια).
Ismini
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΖΙΦΟΣ. Ουδεμία διαφορά!
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι καναμε και εμεις στο WC που βαζουμε το βραδυ τα πουλια για να μην μπαινει η σαρδελα.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
. Είχα αφήσει την πόρτα ανοιχτή γιατί συνήθως αυτό το έκανε βράδυ και γιατί είπα να τεστάρω κιόλας (βασικά ήλπιζα ότι δεν θα το ξανακάνει). Κι όμως...το ξανάκανε...
έχω απελπιστεί...
Για ενα βραδυ θα κρατησει σιγουρα!Ισως δυσαρεστηθει και δεν ξαναπαει!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tι τραβάς και συ... Nομίζω οτι πρεπει η πόρτα να κλείνει οποσδήποτε να περάσει καιρός και να το ξεχάσει το συνήθειο. Aν ψεκάσεις πολύ άρωμα, πάλι να του βρωμάει ?περίεργο τι βρωμάει του καθενός- και να μην θέλει να μπει...
Tι να πω... Πάντως το φελιγουέι το είχα πάρει κι εγώ. Ξέχνα το καλύτερα... Aπορία: Πάει προς τα εκεί οταν είστε μπροστά; Nα φάει και καμιά στον ποπούλη, ε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anastasiya
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool