Fire Salamander στο Πήλιο;!!!

wow:blink:

τι ειναι αυτο που σχηματιζεται μεσα στο σκυλι και στη γατα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον κάποιο σήμα της εταιρίας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ομορφες θα πρεπει να ειδοποιησουμε το εκπαζ

Α,άκυρο. το βρήκα:)

Ναι πρέπει κάτι να γίνει.:hmm:Αλλά θα γίνει;

Εγω δεν το βρηκα:redface:τι ειναι:hmm:

Πολύ ομορφες θα πρεπει να ειδοποιησουμε το εκπαζ
Γιασμίν, έχει μόνο στη Θεσσαλονίκη και την Αίγινα απ' ό,τι βλέπω.:hmm:Θα επικοινωνίσετε εσείς;

Ναι πρέπει κάτι να γίνει.:hmm:Αλλά θα γίνει;

γιατι πρεπει να γινει κατι; Απο οτι ειδα αυτο το ειδος (αν το ειδες σωστα γιατι μονο απο το χρωμα δεν μπορεις να εισαι σιγουρη οτι ηταν το συγκεκριμενο ειδος) ειναι ενδημικο στην ευρωπη, κυριως στον νοτο. Εβρεχε και βγηκαν περισσοτερα, που το περιεργο; Το οτι εκκρινει τοξικες ουσιες δεν ειναι ασυνηθιστο, πολλοι φρυνοι κανουν το ιδιο. Ξανατονιζω οτι απο το χρωμα και μονο δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρη οτι ειναι το συγκεκριμενο ειδος.

γιατι πρεπει να γινει κατι; Απο οτι ειδα αυτο το ειδος (αν το ειδες σωστα γιατι μονο απο το χρωμα δεν μπορεις να εισαι σιγουρη οτι ηταν το συγκεκριμενο ειδος) ειναι ενδημικο στην ευρωπη, κυριως στον νοτο. Εβρεχε και βγηκαν περισσοτερα, που το περιεργο; Το οτι εκκρινει τοξικες ουσιες δεν ειναι ασυνηθιστο, πολλοι φρυνοι κανουν το ιδιο. Ξανατονιζω οτι απο το χρωμα και μονο δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρη οτι ειναι το συγκεκριμενο ειδος.
Άρχισα να σιγουρεύομε,όταν είδα στις φωτό την ίδια τοποθέτηση των πόρων στα μάγουλα...

Εγώ δε θα πάρω τηλέφωνο,ευχαριστώ για την απάντηση.:)

Ειναι πολλα ειδη που μοιαζουν μεταξυ τους. Μπορει στο συγκεκριμενο ειδος η τοποθετηση των πορων (δεν ξερω τι εννοεις εδω, εννοεις τα βραγχια τους μηπως;) να ειναι οπως τα λες, αλλα χωρις να εξετασεις καλα τα ζωο δεν μπορεις να εισαι σιγουρη. Υπαρχουν ζωα που μοιαζουν τοσο πολυ που ο μονος τροπος να τα ξεχωρισεις ειναι απο τα δοντια τους. Ακομα και να ειναι το ειδος που λες οτι ειδες, παλι δεν βρισκω τον λογο να παιρνετε τηλεφωνα σε σωματεια κτλ. Στην φυση του βρεθηκε το αμοιρο, δεν ειναι αδεσποτο. Θα εκανες το ιδιο αν εβλεπες ενα ποντικι στο δασος; Το οτι ειδες ενα αμφιβιο δειχνει οτι η περιοχη ειναι καθαρη χωρις ρυπους :)

Χριστινάκι, μάλλον είναι συνηθισμένες στο Πήλιο, μικρή έχω δει κι εγώ κάπου έξω από την Πορταριά. Επειδή είναι πολύ έντονος ο χρωματισμός τους μου έκανε κι εμένα εντύπωση και ρώτησα και μου είπαν "Α, σαλαμάντρα είδες." Άρα δεν είναι κάτι το παράξενο. Βέβαια είχα χροοοονια να δω, φαίνεται ότι εσείς πέσατε στην περιοχή τους. Είχε βρέξει κιόλας. Πολύ όμορφη δεν είναι? Εμένα είχε πιο πολύ μαύρο και λίγα κίτρινα σχέδια.(Φαντάσου, έχουν περάσει χρόνια και χρόνια κι ακόμη τη θυμάμαι!!!!)

Α,οκ ευχαριστώ.:)

Απλά επειδή τόσα χρόνια που πάω στο Πήλιο,πρώτη φορά είδα,γι' αυτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back