Free Γουίλι!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

DaisyTakis

Νεοφερμένο μέλος

Η DaisyTakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αργυρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.
Γεια σας ειμαι ο Γουιλι και εχασα την μανουλα μου στο δρομο! Μια μερα πολυ βροχερη πηγα εξω απο ενα σπιτι και ζητησα βοηθεια φωναζοντας , κρυωνα και πεινουσα παρα πολυ κι ετσι μια κοπελα με πηρε αγκαλια και με πηγε στο γιατρο ο οποιος με βρηκε λιγακι κρυωμενο αλλα τιποτα σοβαρο! Τωρα η κοπελα με φιλοξενει στην τουαλετα του σπιτιου της γιατι εχει ενα σκυλο που με κυνηγαει να παιξει και ενα γατο που δεν με θελει καθολου και με γρατζουναει!!
Ειμαι πολυ καλος χαρακτηρας , πολυ ησυχος(οπου με ακουμπησεις καθομαι!), εχω μαθει να λερωνω μονο την αμμο μου και ξερω μονο να χουρχουριζω οταν με πλησιαζει ανθρωπος!!! Θελω συνεχεια χαδια....
Ειμαι 1.5 μηνων γκριζογατος με ασπρα πατουσακια και ασπρη κοιλιτσα!!!!
Μου ειπαν οτι θα δοθω με συμβολαιο υιοθεσιας απο τη Ζωοφιλικη Ενωση Ηλιουπολης και αποκλειστικα για μεσα στο σπιτι!!!!
Τηλ. επικοινωνιας 6930528506

P1020180.jpg

P1020202.jpg

P1020206.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Free Γουιλι!!!!!

τι ομορφος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί όμορφος γκριζόγατος! Καλή του Τύχη!

Κουκλος!!! Μακαρι να βρει γρηγορα σπιτι!!!

Ειναι πολυ ομορφος! Ακομα δεν βρηκε σπιτακι αυτη η φατσουλα? Μακαρι να βρει συντομα ενα ζεστο σπιτακι!

Νινί μου! Κουκλί είναι!!! Ευχούλα για ένα ζεστό σπιτάκι και εσένα!

Ο Γουιλι ακομα περιμενει !! Υιοθετηθηκε και τον επεστρεψαν μετα απο δυο ημερες λογο αλεργικου σοκ!
Ποιος θα του χαρισει ενα ζεστο σπιτακι για το υπολοιπο της ζωης του???

Κρίμα κρίμα κρίμα...
Έχω δικό μου άνθρωπο με αλλεργία σε κάποιες γατες και πραγματικά υποφέρει.
Πολές ευχούλες για νέο ζεστό σπιτάκι για το κουκλάκι!

Εχει τοσο ωραια χρωματα στο τριχωμα του που ταιριαζουν απολυτα με τα ομορφα ματακια του.Καλη τυχη στο ομορφο γατακι!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back