DaisyTakis
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι πολυ καλος χαρακτηρας , πολυ ησυχος(οπου με ακουμπησεις καθομαι!), εχω μαθει να λερωνω μονο την αμμο μου και ξερω μονο να χουρχουριζω οταν με πλησιαζει ανθρωπος!!! Θελω συνεχεια χαδια....
Ειμαι 1.5 μηνων γκριζογατος με ασπρα πατουσακια και ασπρη κοιλιτσα!!!!
Μου ειπαν οτι θα δοθω με συμβολαιο υιοθεσιας απο τη Ζωοφιλικη Ενωση Ηλιουπολης και αποκλειστικα για μεσα στο σπιτι!!!!
Τηλ. επικοινωνιας 6930528506
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ομορφος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί όμορφος γκριζόγατος! Καλή του Τύχη!
speri
Διάσημο μέλος
Κουκλος!!! Μακαρι να βρει γρηγορα σπιτι!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ ομορφος! Ακομα δεν βρηκε σπιτακι αυτη η φατσουλα? Μακαρι να βρει συντομα ενα ζεστο σπιτακι!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Νινί μου! Κουκλί είναι!!! Ευχούλα για ένα ζεστό σπιτάκι και εσένα!
DaisyTakis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γουιλι ακομα περιμενει !! Υιοθετηθηκε και τον επεστρεψαν μετα απο δυο ημερες λογο αλεργικου σοκ!
Ποιος θα του χαρισει ενα ζεστο σπιτακι για το υπολοιπο της ζωης του???
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Κρίμα κρίμα κρίμα...
Έχω δικό μου άνθρωπο με αλλεργία σε κάποιες γατες και πραγματικά υποφέρει.
Πολές ευχούλες για νέο ζεστό σπιτάκι για το κουκλάκι!
goth
Δραστήριο μέλος
Εχει τοσο ωραια χρωματα στο τριχωμα του που ταιριαζουν απολυτα με τα ομορφα ματακια του.Καλη τυχη στο ομορφο γατακι!!!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool