nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
20-05-09
18:14
Οσα γατακια εχω βρει τα μεγαλωνα με friskies και whiskas.
Τις συγκεκριμενες κροκετες τις εδινα σε γατακια που μολις ειχαν βγαλει δοντια.Μερικα τα εκοβε διαρροια και μερικα οχι.Φυσικα τοτε δεν ηξερα οτι μπορει να φταει η τροφη.
Απο μυρωδια πιστευω ειναι πολυ καλη.Η τιμη της επισης ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αλλα ειναι αναλογη αυτου που προσφερει.
Για μονιμη διατροφη δεν θα τη προτιμουσα μονο κ μονο επειδη πλεον αμφιβαλω για την ποιοτητα της.
Τις συγκεκριμενες κροκετες τις εδινα σε γατακια που μολις ειχαν βγαλει δοντια.Μερικα τα εκοβε διαρροια και μερικα οχι.Φυσικα τοτε δεν ηξερα οτι μπορει να φταει η τροφη.
Απο μυρωδια πιστευω ειναι πολυ καλη.Η τιμη της επισης ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αλλα ειναι αναλογη αυτου που προσφερει.
Για μονιμη διατροφη δεν θα τη προτιμουσα μονο κ μονο επειδη πλεον αμφιβαλω για την ποιοτητα της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pati
Νεοφερμένο μέλος
Η pati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
01-06-09
13:30
Πριν λιγο καιρο αγορασα με μεγαλο δισταγμο μπορω να πω μια συσκευασια της τροφης αυτης. Μετα απο 2 εβδομαδες περιπου μπορω να πω οτι τα γατακια μου την τρωνε πολυ ευχάριστα. Σε συγκριση με την one της purina που μολις την μυρισουν εξαφανιζοντε. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pelen9
Νεοφερμένο μέλος
Η pelen9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Δίκαια (Έβρος). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
21-09-09
10:43
Ήταν η πρώτη τροφή που αγόρασα για τον Dylan γιατί ήταν η εύκολη επιλογή στο σουπερμαρκετ. Δεν μύριζε ιδιαίτερα και ο γατούλης μου την έφαγε κανονικά. Όταν μου είπε ο κτηνίατρος να παίρνω πιο καλές τροφές από petshop την άλλαξα με την Hills. Μόλις του έβαλα Hills έπεσε με τα μούτρα, οπώτε υποθέτω οτι την Friskies την έτρωγε αναγκαστικά...
Μου έμειναν 2 κουτιά και την έδωσα στα αδέσποτα που φροντίζω, τα οποία την τρώνε χωρίς παράπονα.
Μου έμειναν 2 κουτιά και την έδωσα στα αδέσποτα που φροντίζω, τα οποία την τρώνε χωρίς παράπονα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki