Frostie, άσπρος γάτος με μπλε μάτια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
O Frostie βρέθηκε σε μια μεγάλη αποικία μιας ηλικιωμένης κυρίας, η οποία δεν μπορούσε πλέον να συντηρήσει τα υπεράριθμα ζώα που είχε μαζέψει.
Τον πήραμε, τον στειρώσαμε και τώρα φιλοξενείται, με σκοπό να βρει αυτό που αξίζει σε όλα τα ζώα: ένα σπιτάκι που θα τον προσέχουν σαν βασιλιά.
Η ηλικία του είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, μιας και η πολύ κακή διατροφή που έκανε του χάλασε τα δόντια του. Είναι ένας ενήλικος γάτος, περίπου 2 ετών, ο οποίος τρώει όμως μια χαρά.
Είναι ένας άσπρος γατούλης με κρεμ λεπτομέρειες και μπλε πανέμορφες ματάρες, που θα σας τρελάνει αν τον δείτε από κοντά.
Αριθμός microchip: 968000010063919
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

100_2731.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πολύ ξεχωριστός ο κύριος! Δεν μπορεί, πρέπει να τον ερωτευθούν σφόδρα κ να μαλώνουν ποιος θα τον πρωτο-υιοθετήσει! :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι όντως πανέμορφος, λίγο φοβισμένος βέβαια, αλλά είναι φυσιολογικό με την αλλαγή που πέρασε.
100_2778.jpg

Εύχομαι να βρεθεί σύντομα ο κατάλληλος άνθρωπος που θα τον κρύψει μες την αγκαλιά του μακριά από τα βάσανα αυτού του κόσμου..

100_2940.jpg

100_2947.jpg

Πω πω φοβερές ματάρες , πολύ σπάνιο χρώμα για κεραμιδογατάκι.
Εύχομαι να βρει σύντομα την τύχη που του αξίζει!

Ναι, μάλλον έχει ρίζες από σιάμ.
Εδώ είναι με τον φίλο του τον Σταχτούλη :D
100_2918-1.jpg

Ωχ μωλέ, μωλέ που έχουν και φιλίες!! :bigarmhug

409753_452223344817978_824286737_n.jpg

Λυπάμαι όταν η ηλικία ενός γατούλη κάνει τον περισσότερο κόσμο να διστάζει να τον υιοθετήσει. Πολλές φορές κοιτάζω τον Disney μου, που έχει κλείσει τα 6 και σκέφτομαι πόσο πολύτιμος είναι. Αν μου συνέβαινε κάτι αύριο, ποιος θα του έδινε αγάπη; Πόσος κόσμος θα τον κοιτούσε ναι μεν με συμπάθεια αλλά θα έστρεφε το βλέμμα αλλού επειδη είναι 6 χρονών;
Κι' όμως! Έχουν τόσα να προσφέρουν...τόσα πολλά που δεν μπορείς απλά να τα γράψεις. Αλλά το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η ανακούφιση που αισθάνεσαι όταν σ' ένα πλασματάκι δίνεις καταφύγιο, μακριά από το κρύο, την πείνα, την απόρριψη. Ίσως κάποιος λοιπόν, δει αυτό τον πανέμορφο γατούλη και τον υιοθετήσει, γιατί είναι ακόμα πολύ μικρός ( 2 χρονών) και ίσως, αν έχει την οικονομική ευχέρεια, πάρει μαζί κι ένα βρεφάκι, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την γατοοικογένειά του.
Καλή τύχη ψυχούλα μου!!

394266_466443956729250_1330158771_n.jpg

Axx... αγόρι μου εσύ!!!!

Ψυχουλα μου, γλυκια μου εσυ. Ειναι φανταστικος.
Θα βρεθει γατογονιος, ειμαι σιγουρη. Υπαρχουν ανθρωποι οπως εγω, που ειναι καπως μεγαλοι και δισταζουν να παρουν μικρο γατακι, γιατι δεν ξερουν αν θα ζησουν οσο καιρο τους χρειαζεται. Για εναν ανθρωπο μεγαλο που αγαπαει τα ζωα και δεν μορει να ζησει χωρις αυτα, η λυση ειναι μια γατουλα μεγαλη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back