Fuego, ένας μικρός τριποδάκος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Είμαι ένας γατούλης περίπου 7 μηνών. Βρέθηκα σε αυλή πολυκατοικίας, να προσπαθώ να προλάβω το φαΐ από τα άλλα γατάκια που με έδιωχναν. Ναι, είμαι τριποδάκος, αλλά αυτό δεν με κάνει προβληματικό, με κάνει ξεχωριστό!
Είμαι ήδη στειρωμένος και αποπαρασιτωμένος και ψάχνω ένα σπιτάκι που θα με προσέχουν και θα με φροντίζουν όπως μου αρμόζει, όπως αρμόζει σε όλα τα ανυπεράσπιστα ζωάκια.
Προς το παρόν είμαι λίγο φοβισμένος,γιατί μέχρι τώρα δεν είχα καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να με αγαπήσουν και να με φροντίσουν. Μέρα με την μέρα όμως το συνειδητοποιώ και φοβάμαι λιγότερο.
Αριθμός microchip: 968000010054583
Αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά καλέστε στο 6944539442 ή στείλτε mail στο floisvoscats@gmail.com

100_2340.jpg

100_2336.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ψυχή μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O μικρούλης μας κάθε μέρα μας εμπιστεύεται όλο και πιο πολύ!
100_2431.jpg

100_2736.jpg

100_2707.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξανθομελένιε μου εσύ! Εύχομαι ένα πολύ γλυκό σπιτάκι για σένα. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα τι ομορφιά είναι αυτηηηηή. Καλή τύχη αγαπούλι!!

όσοι υιοθετουν τετοια πλασματα ειναι παραδειγμα προς μιμηση/Δεν στερουνται σε τιποτα σε σχεση με τα υπολοιπα, αντιθετως εχουν αλλες αρετες όπως ειναι η ευγνωμοσυνη/Καληυιοθεσια γατουλη!:)

Γρήγορα να βρεις την αγάπη που σου αξίζει ψυχούλα μου!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back