Furminator

εγω εχω το απλο και κανει καλη δουλεια..αλλα φανταζομαι το διπλο θα κανει ακομη καλυτερη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμείς το απλό έχουμε!!!:P:P:D:DΚαι εκτός του ότι κάνει πολύ καλή δουλειά (φέτος είχαμε αισθητά λιγότερη τρίχα), τα γατόνια κάθονται να τα χτενίσω και τους αρέσει!!:D:D:D Ενώ με τις απλές βούρτσες είχαμε μάχη..;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο , ως γνωστο οι γατες εχουν πολυ τριχα να αφησουν, πανω σε μοκετες, καναπεδες,κτλ
εκατσα χθες κα εφαγα τον κοσμο να βρω κατι που να δουλευει τελικα και βρηκα το εξεις
https://www.youtube.com/watch?v=GVg3q_bUZaI
εγω το αγορασα εσεις τι γνωμη εχετε?

Τι ζώο έχεις? το κοντότριχο της φωτό?

ναι το κοντοτριχο εχω το σιαμ. ενοιξα νεο topic μιας και αυτο ειναι το διπλο.. το πηρα απο ebay 12euro. ευχομαι να μην ξυριζει οπως διαβασα,, γιατι θα ξυριζομαι και εγω μαζι με τον μικρο.. η απλη δεν κανει τπτ ασε που γινεται συνεφο στο σπιτι

12 ευρω?wow!!!!!
εγω θελω το μεγαλο για να χτενιζω και τον σκυλο...
αν δε σου κανει κοπο βαλε ενα λινκ

ναι το κοντοτριχο εχω το σιαμ. ενοιξα νεο topic μιας και αυτο ειναι το διπλο.. το πηρα απο ebay 12euro. ευχομαι να μην ξυριζει οπως διαβασα,, γιατι θα ξυριζομαι και εγω μαζι με τον μικρο.. η απλη δεν κανει τπτ ασε που γινεται συνεφο στο σπιτι
Καλά αυτο ολοι οι γατόφιλοι το ξέρουν οτι οι απλές ειναι για απλό βούρτσισμα και τίποτα παραπάνω.:/:
Τώρα σχετικά με το συγκεκριμένο. Εγώ πήρα το μεσαίο αλλα με μονή βούρτσα απο το πετσοπ στην Φωκίωνος.
Οταν κάνω την μακρύτριχη μου (την αρκούδα οπως την αποκαλώ εγώ:P) τότε πραγματικά με διευκολυνει φοβερά. Ξεμπερδέυει και καθαρίζει αμέσως, οταν ομως προσπάθησα στα μικρά μου που δεν εχουν τριχωμα γιατι είναι απλά ευρωπαικά τότε λογο του ότι εχω την μεσαία σε μέγεθος (ειναι πολύ πλατιά για γάτα)και λόγο του ότι δεν έχουν πολύ παχύ τρίχωμα τότε δεν χτενίζονταν άνετα και κόλαγε η βούρτσα στα κόκκαλα οπως έχω γράψει:P).Πραγματικα με κούρασε γιατι φοβόμουν μήπως τα πονάω ετσι που ακουμπούσα πάνω στα κόκκαλα.
Τώρα πως θα είναι με την διπλή λεπίδα δεν ξέρω :hmm:. Απο την μία μάλλον θα καθαρίζει πολύ γρήγορα από την άλλη όμως μήπως επειδή εχεις κοντοτριχο δεν θα ειναι πολύ άνετη?Τι να σου πω ? αυτό θα το ανακαλύψεις μόνος σου. Πάντως η τιμή που το πήρες ειναι πάρα πολύ καλή γιατι εγω το μεσαίο το αγόρασα απο το κατάστημα 29 ευρώ.
Καλή αρχή εύχομαι και να μας γραψεις την εμπειρία σου με το διπλό οταν το πάρεις.
Βάλε και εδώ την διεύθυνση απο το θεματάκι σου για να μπούμε και να το δούμε και εμείς.;):D
Ευχαριστώ

12 ευρω?wow!!!!!
εγω θελω το μεγαλο για να χτενιζω και τον σκυλο...
αν δε σου κανει κοπο βαλε ενα λινκ

εγω πηρα αυτο https://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150374403933

Δείχνει πάρα πολλύ ωραίο.:clapup:
Να μας γράψεις οπωσδηποτε τελικά την εμπειρία σου απο την χρήση του, έτσι?;)

σε λιγες μερες λογικα θα το εχω, ευχομαι να μην ειναι καμια μουφα χαχαχαχα, γιατι πολυ φθηνο το βλεπω, μολισ μου ερθει θα σας γραψω νεα για να ξερετε αν αξίζει να το παρετε η οχι

σε λιγες μερες λογικα θα το εχω, ευχομαι να μην ειναι καμια μουφα χαχαχαχα, γιατι πολυ φθηνο το βλεπω, μολισ μου ερθει θα σας γραψω νεα για να ξερετε αν αξίζει να το παρετε η οχι
Οκ. Thanks ;):D

εγω δεν θα το επαιρνα (και αυτα που εχω κακως τα πηρα) γιατι ερεθιζει το δερμα του. Εξαρταται απο την γατα αλλωστε. Αν με το απλο δεν εχει κανενα προβλημα, τοτε παρτο χωρις 2η σκεψη. Απλα σιγουρεψου οτι δεν ερεθιζεται το δερμα της.

Κι εγώ νομίζω ότι το Furminator ερεθίζει το δέρμα της γάτας. Γι' αυτό πρέπει να γίνεται το βούρτσισμα απαλά και μαλακά και όχι κάθε μέρα. Όσον αφορά το νέο furminator με τη διπλή λεπίδα, αν η γάτα σας δεν είναι σαν αρκούδα, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.. προσωπική μου γνώμη αυτή. Όπως και να 'χει, με γειά σας Δημήτρη και πες μας τις εντυπώσεις σου από τη χρήση του:)

Μόνο Δημήτρη πρόσεχε μην μας πείς οτι απόκτησες Sfinx μετά;);):redface::redface::P:P:P

χαχαχαχα ετσι και αλλιως το εχω πληρωσει, εαν δεν μου κανει θα το κανω δωρακι καπου και τελειωσε,, σε κανενα μαλιαρο σκυλακι που τηα το εχει και πιο πολυ αναγκη!!!!!! οπως και να εχει θα σας πω την γνωμη για να εχετε μια σαφη εικονα,, ευχομαι να μην βγει σφυγγα χαχαχαχα

χαχαχαχα ετσι και αλλιως το εχω πληρωσει, εαν δεν μου κανει θα το κανω δωρακι καπου και τελειωσε,, σε κανενα μαλιαρο σκυλακι που τηα το εχει και πιο πολυ αναγκη!!!!!! οπως και να εχει θα σας πω την γνωμη για να εχετε μια σαφη εικονα,, ευχομαι να μην βγει σφυγγα χαχαχαχα
;);):D:D

ευτυχως εγω δεν παρατηρησα ερεθισμο με το furminator, το μονο που προσεξα ειναι οτι στην πολλη ωρα παθαινει μια υπερδιεγερση η μπειλυ και θελει να παιξουμε οπωσδηποτε:hehe::hehe::hehe::hehe:

καπως ετσι ειναι και ο δικος μου, μπορει να καθετε με τις ωρες να τον χτενιζεις και να κανει σβουρες..!!!!!!

Λοιπον, σημερα ηρθε το furminator σπιτι... Με τοση τριχα που βγαζει η μικρη υπεκυψα και το πηρα. Αν ειναι να βρω την υγεια μου ... Βεβαια τωρα εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες και σκιαχτηκα... Τελικα θα της κανω καλο ή θα της κανω κακο; Κοντοτριχη ειναι αλλα μη την κανω και Σφινξ :D. Η πρωτη δοκιμη ομως με επεισε. Μιση σακουλα τριχα σχεδον εβγαλα. Αφου ανησυχισα οτι της την εβγαλα ολη. Το τριχωμα της ξαναζωντανεψε και γυαλιζει τωρα. Και ναι απο το γνωστο μαγαζι το πηρα, σε μεσαιο μεγεθος και οι χαρακες στη λαβη του ειναι προς τα πανω.
Παντως στο site λεει πως δεν ειναι για καθημερινη χρηση και κατι λεει για μια κλιση που πρεπει να εχει η βουρτσα οταν χτενιζουμε αλλα δεν καταλαβαινω πως.... Α και το χρτσσσ χρτσσ το ακουσα κι εγω

Λοιπον, σημερα ηρθε το furminator σπιτι... Με τοση τριχα που βγαζει η μικρη υπεκυψα και το πηρα. Αν ειναι να βρω την υγεια μου ... Βεβαια τωρα εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες και σκιαχτηκα... Τελικα θα της κανω καλο ή θα της κανω κακο; Κοντοτριχη ειναι αλλα μη την κανω και Σφινξ :D. Η πρωτη δοκιμη ομως με επεισε. Μιση σακουλα τριχα σχεδον εβγαλα. Αφου ανησυχισα οτι της την εβγαλα ολη. Το τριχωμα της ξαναζωντανεψε και γυαλιζει τωρα. Και ναι απο το γνωστο μαγαζι το πηρα, σε μεσαιο μεγεθος και οι χαρακες στη λαβη του ειναι προς τα πανω.
Παντως στο site λεει πως δεν ειναι για καθημερινη χρηση και κατι λεει για μια κλιση που πρεπει να εχει η βουρτσα οταν χτενιζουμε αλλα δεν καταλαβαινω πως.... Α και το χρτσσσ χρτσσ το ακουσα κι εγω
Μεγιάαααα!!!
Σαν βούρτσα ειναι καλή και χρήσιμη. Συστηματικά δεν πρέπει να την χρησιμοποιείς γιατι ναι μεν βγάζει τις νεκρες τρίχες αλλα μαζί ξεριζώνει και ίσως κόβει και λίγο (μάλλον γιαυτό ακουγετε χρατσ χρουτσ) υποτρίχωμα.
Μια φίλη μου που έχει περσικά και την χρησιμοποίησε ανακάλυψε οτι μαζί εβγαζε όλο το υποτρίχωμα των περσικών που είναι απαραίτητο στο να στηρίζει το εξωτερικό για να δείχνει η γάτα φουντωτή.
Αυτή η βούρτσα ειναι φοβερά χρήσιμη κατά τις περιόδους που η γάτα μαδάει και μας πνίγει στην κυριολεξία στην τρίχα. π.χ. τώρα το καλοκαίρι.

Αμα βγαζει και το υποστρωμα ομως ρε παιδια δεν κανει κακο στη γατα και το καλοκαιρι;Το χρησιμοποιουν για μονωση εναντια στη ζεστη και στο κρυο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back