Furminator

βουρτσα furminator

Καλησπερα και καλο υπολοιπο διακοπων :(. Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ,που και αν μπορω να βρω την εν λογω βουρτσα γιατι εχω ακουσει οτι κανει θαυματα για εμας τους μακρυτριχους https://www.furminator.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει θεμα εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την παράγγειλα και την περιμένω γιατί απότι φαίνεται η τρίχα είναι πλούσια στην ατμόσφαιρα:lol:

triha is in the air που λεει και το ασμα...παντως evelynkar αν την βρεις ενταξει,επειδη ειμαι και γω Πατρα στειλε που ενα πμ να μου πεις μερικα πραγματα παραπανω. :)

hello και απο εμενα..θα ηθελα και εγω να παραγγειλω αλλα δυστιχως δεν εχω καρτα για να παρω απο το e-bay...εδω ελλαδα που μπορω να το βρω και σε τι τιμη...??
αν θα παραγγειλει καποιος απο το e-bay και εφοσων δεν υπαρχει αλλαδα θα εκτιμουσα να μου παραγγειλει ενα και να του δωσω τα λεφτα που κανει οταν το παραλαβει...

δεν ξέρω που τα πουλάνε σε προηγούμενες σελίδες γραψανε κάποιοι ότι το βρήκαν. τώρα για να στο παραγγείλω εγώ, θέλω πρώτα να δω αν είναι εντάξει αυτο που θα μου έρθει και αν είναι κανονίζουμε να σου το παραγγείλω .

δεν ξέρω που τα πουλάνε σε προηγούμενες σελίδες γραψανε κάποιοι ότι το βρήκαν. τώρα για να στο παραγγείλω εγώ, θέλω πρώτα να δω αν είναι εντάξει αυτο που θα μου έρθει και αν είναι κανονίζουμε να σου το παραγγείλω .
σε ευχαριστω παρα πολυ...απλα σε περιπτωση που το παραγγειλεις για μενα θα ηθελα να βρεθουμε να σου δωσω τα λεφτα...εψαξα σε καποιες σελιδες αλλα δεν το βρηκα εδω ελλαδα..

είμαι πάτρα εγω..αλλά έχω λογαριασμό στην τράπεζα κύπρου..

Φ.Νεγρη 47, 210 8660113:)
λεω να το παρω απο το ebay γιατι ειναι πιο οικονομικο:hmm: θα ξερω σε λιγεσ μερες.Αν δεν το εχεις παρει θα σου στειλω πμ αν θες να σου παρω και εσενα

Παιδια το furminator το εχω παρει εδω και καιρο και εχω την εντυπωση οτι ξυριζει και την υγιη τριχα:hmm::/:
παρολο που ο εκτροφεας μου ειπε οτι το χρησιμοποιει με επιτυχια....

Εμενα σας εχω πει,η δικη μου μου ειπε να μην το χρησιμοποιησω με τιποτα,ειδικα σε φυλες που εχουν υποστρωμα...

Εμενα σας εχω πει,η δικη μου μου ειπε να μην το χρησιμοποιησω με τιποτα,ειδικα σε φυλες που εχουν υποστρωμα...
δωρα μου τι εννωεις οταν λες υποστρωμα???

Καποιες φυλες εχουν διπλο τριχωμα,ενα πιο κοντο υποστρωμα που ειναι "μονωτικο" και ενα δευτερο,που ειναι το εξωτερικο τους τριχωμα.

Καποιες φυλες εχουν διπλο τριχωμα,ενα πιο κοντο υποστρωμα που ειναι "μονωτικο" και ενα δευτερο,που ειναι το εξωτερικο τους τριχωμα.
αχα...θα ρωτεισω και τη γιατρο μας για καλο και για κακο ...

Δωρα η ουρα του Σεβαχ μαδησε εντελως:/:και η Αναστασια θα το σταματησει...μα τι στο καλο? το δοκιμασα σε μια τουφα στα μαλια μου και μου τα ξυρισε καλε στην ακρη:blink:

Σας το ειπα απο οταν λεγατε να το παρετε...:(Τον καημενο τον Σεβαχουλινο...Θα παω να το παρω το λιλα λουκουμι!:P

Σας το ειπα απο οταν λεγατε να το παρετε...:(Τον καημενο τον Σεβαχουλινο...Θα παω να το παρω το λιλα λουκουμι!:P
ηξερες μαρη οτι ξυριζει?? εμενα με πεισαν οι καταλινες:/:

Οχι αλλα μου ειχε πει η Ρενέ ότι δεν κανει για γατες με υποστρωμα κι οτι αυτη το δοκιμασε σε μια της γατα παλιοτερα και φρικαρε.Χε χε ηταν δολιοφθορα για να σας φαω λαχανο στην εκθεση αλλα το ανακαλυψατε νωρις.:P

Οχι αλλα μου ειχε πει η Ρενέ ότι δεν κανει για γατες με υποστρωμα κι οτι αυτη το δοκιμασε σε μια της γατα παλιοτερα και φρικαρε.Χε χε ηταν δολιοφθορα για να σας φαω λαχανο στην εκθεση αλλα το ανακαλυψατε νωρις.:P
o Σεβαχ που μαδησε δεν εχει υποστρωμα...κι ολοι λεγανε οτι ενδεικνυται ιδιαιτερα για κοντοτριχα οπου κανει πολλη καλη δουλεια...
ουτε οι δικες μου εχουν υποστρωμα...αλλα οταν ειδα το τριχωμανι να πεφτει τρομαξα και το σταματησα αμεσως.

με λίγα λόγια τι να κάνουμε οι έρημες οι μάνες; :hmm:

να πάρουμε στα παιδία μας αυτή την εφεύρεση που αφαιρεί τις νεκρές

ή να μην το πάρουμε γιατί τις ξουρίζει;;:lol:

χωρίς πλάκα... η δικιά μου γκάνγκστερ δεν κάθεται να την καθαρίσω ούτε με τ γάντι που είναι μαλακό....:(:down:

λυπάμαι να δώσω τόσα λεφτά και τελικά να μην το χρησιμοποιώ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back