Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η Felice έγραψε: #161 15-10-09 14:02 Γεια σας, χτες δοκίμασα την βούρτσα στα μαλλιά μου στο χέρι μου να δώ αν ξυρίζει αλλα να πώ την αλήθεια δεν φαινόταν ότι κόβει τρίχες. Έψαξα στο ιντερνετ και συνέκρινα την βούρτσα που αγόρασα. Απο πλευράς εμφάνισης δείχνει ίδια η μόνη διαφορά που εντόπισα είναι ότι οι γραμμές στο χερούλι μου δεν έχουν φορά προς τα κάτω αλλά προς τα επάνω. Απο το πρωι προσπαθώ να ανεβάσω φωτος που έβγαλα για να σας την δείξω που μου ζητήσατε και όλο μου λέει ότι είναι μεγάλες. Hellllppppppp! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η aretha έγραψε: #162 15-10-09 14:13 Ανέβασέ τες είτε στο Gallery, είτε στο photobucket, το imageshack ή κάποιο παρόμοιο και βάλτες στο ποστ σου πατώντας το κουμπί "εισάγετε εικόνα" και κάνοντας copy-paste το URL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Η Felice έγραψε: #163 15-10-09 15:50 συσκευασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Η Felice έγραψε: #164 15-10-09 15:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:52 Η Felice έγραψε: #165 15-10-09 15:52 Η μόνη διαφορά του δικου μου από τις φωτο στο ιντερνετ ειναι στο χερούλι.οι γραμμές είναι προς τα επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Felice έγραψε: #166 15-10-09 15:53 https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=xerouli2.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η Felice έγραψε: #167 15-10-09 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η Felice έγραψε: #168 15-10-09 15:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας, χτες δοκίμασα την βούρτσα στα μαλλιά μου στο χέρι μου να δώ αν ξυρίζει αλλα να πώ την αλήθεια δεν φαινόταν ότι κόβει τρίχες. Έψαξα στο ιντερνετ και συνέκρινα την βούρτσα που αγόρασα. Απο πλευράς εμφάνισης δείχνει ίδια η μόνη διαφορά που εντόπισα είναι ότι οι γραμμές στο χερούλι μου δεν έχουν φορά προς τα κάτω αλλά προς τα επάνω. Απο το πρωι προσπαθώ να ανεβάσω φωτος που έβγαλα για να σας την δείξω που μου ζητήσατε και όλο μου λέει ότι είναι μεγάλες. Hellllppppppp! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η aretha έγραψε: #162 15-10-09 14:13 Ανέβασέ τες είτε στο Gallery, είτε στο photobucket, το imageshack ή κάποιο παρόμοιο και βάλτες στο ποστ σου πατώντας το κουμπί "εισάγετε εικόνα" και κάνοντας copy-paste το URL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Η Felice έγραψε: #163 15-10-09 15:50 συσκευασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Η Felice έγραψε: #164 15-10-09 15:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:52 Η Felice έγραψε: #165 15-10-09 15:52 Η μόνη διαφορά του δικου μου από τις φωτο στο ιντερνετ ειναι στο χερούλι.οι γραμμές είναι προς τα επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Felice έγραψε: #166 15-10-09 15:53 https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=xerouli2.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η Felice έγραψε: #167 15-10-09 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η Felice έγραψε: #168 15-10-09 15:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανέβασέ τες είτε στο Gallery, είτε στο photobucket, το imageshack ή κάποιο παρόμοιο και βάλτες στο ποστ σου πατώντας το κουμπί "εισάγετε εικόνα" και κάνοντας copy-paste το URL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Η Felice έγραψε: #163 15-10-09 15:50 συσκευασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Η Felice έγραψε: #164 15-10-09 15:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:52 Η Felice έγραψε: #165 15-10-09 15:52 Η μόνη διαφορά του δικου μου από τις φωτο στο ιντερνετ ειναι στο χερούλι.οι γραμμές είναι προς τα επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Felice έγραψε: #166 15-10-09 15:53 https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=xerouli2.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η Felice έγραψε: #167 15-10-09 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η Felice έγραψε: #168 15-10-09 15:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συσκευασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:51 Η Felice έγραψε: #164 15-10-09 15:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:52 Η Felice έγραψε: #165 15-10-09 15:52 Η μόνη διαφορά του δικου μου από τις φωτο στο ιντερνετ ειναι στο χερούλι.οι γραμμές είναι προς τα επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Felice έγραψε: #166 15-10-09 15:53 https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=xerouli2.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η Felice έγραψε: #167 15-10-09 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η Felice έγραψε: #168 15-10-09 15:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:52 Η Felice έγραψε: #165 15-10-09 15:52 Η μόνη διαφορά του δικου μου από τις φωτο στο ιντερνετ ειναι στο χερούλι.οι γραμμές είναι προς τα επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Felice έγραψε: #166 15-10-09 15:53 https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=xerouli2.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η Felice έγραψε: #167 15-10-09 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η Felice έγραψε: #168 15-10-09 15:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μόνη διαφορά του δικου μου από τις φωτο στο ιντερνετ ειναι στο χερούλι.οι γραμμές είναι προς τα επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Felice έγραψε: #166 15-10-09 15:53 https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=xerouli2.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η Felice έγραψε: #167 15-10-09 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η Felice έγραψε: #168 15-10-09 15:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=xerouli2.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:54 Η Felice έγραψε: #167 15-10-09 15:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η Felice έγραψε: #168 15-10-09 15:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:55 Η Felice έγραψε: #168 15-10-09 15:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:56 Η Felice έγραψε: #169 15-10-09 15:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η kounelaki: #170 15-10-09 15:58 Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 15:58 Η Felice έγραψε: #171 15-10-09 15:58 Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βίντεο Ακούστε προσεκτικά που ακούγεται σαν να το ξυρίζεις. https://s769.photobucket.com/albums/xx336/picassoletta/?action=view¤t=PA150457.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:09 Η Felice έγραψε: #172 15-10-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Λεττα το ειδα και το βιντεο εμεινα εκπληκτη με το ποοοοση τριχα βγαζει! Οντως ακουγεται ηχος ξυραφιου... Βυζαινει και το δικο σου γατακι ε? Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:22 Η Felice έγραψε: #173 15-10-09 16:22 Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά εγώ δεν ξέρω! δεν μπορώ να αποφανθώ. Εσεις που έχετε δει to original τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η Giannis-Vivi: #174 15-10-09 16:42 εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Η Felice έγραψε: #175 15-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... Ναι πράγματι είναι η μεσαία. Όμως γιατί έχει διαφορετικό χερούλι? (οι γραμμες του είναι προς τα επάνω). Δεν ξέρω κατά πόσο ξυρίζει ή όχι. Το θέμα είναι μην τους ξεριζώνουμε την τρίχα και λέω εγώ δεν ξέρω τους κάνουμε κακό και όταν γεράσουν δεν έχουν τρίχωμα.Αυτό αναρωτιόμουν. Καλή η ιδέα σου να μαζευτούμε και να τις συγκρίνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:57 Η Felice έγραψε: #176 15-10-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... να ρωτήσω κάτι. Τα δόντια της δικιά σου (που είναι μπλέ)είναι ίδια με την δικιά μου (που είναι κίτρινη)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 16:58 Η kounelaki: #177 15-10-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Αυτή είναι η μανούλα (η Κλεοπάτρα μου) 1 χρονών αλλά χτες που την χτένιζα της άρεσε το ριχτάρι και το άρχισε στο πιπίλιμα.Εχει μία καρδούλα μάλαμα το πιτσινάκι μου. Ήντα κάνει ο Σηφαλιός σου ? Click για ανάπτυξη... Παραποναται που δεν μπαινεις στο θεμα ντου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:38 Η Giannis-Vivi: #178 15-10-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ετσι ειναι το δικο μου.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:42 Η evelynkar: #179 15-10-09 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω παλι λεω να κανονισουμε ολες καφε να παρουμε και τα χτενακια μαζι μας και να τα δουμε απο κοντα..ρωτεισα και τη γιατρο μου για καλο και κακο για τι χτενα και μου ειπε αφου την ειδε οτι μπορω να χτενιζω τα ζουζουνια μου και οτι δεν ξυριζει..να πω κατι αλλο που μου περασε εχθες απο το μυαλο???οσες κοπελες την εχουν παρει και ξυριζει εχουν παρει τη μεσαια(τη κιτρινη?)?γιατι σκεφτικα(μπορει να λεω και βλακεια...) οτι ισως επιδη ειναι και για σκυλακια ισως να ναι διαφορετικη και οντως να ξυριζει..λεω τωρα μια ιδεα..γιατι δεν το βλεπω λογικο να μαστε οι μεν πολυ ευχαριστιμενοι και οι δε οχι... Click για ανάπτυξη... βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Giannis-Vivi: #180 15-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: βιβη κι εγω το σκεφτηκα οτι μπορει να εχει να κανει με το μεγεθος.. Click για ανάπτυξη... ειναι ιδεα μου η το κιτρινο απο της φωτο που ειδα στα δοντια της χτενας εχει σαν ξυραφι αναμεσα?γιατι το δικο μου δεν εχει...ειναι μεχρι μεσα τα δοντακια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.