Glavaderm liquid

sardela

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα.
To GLAVADERM ειναι διατροφικο συμπληρωμα το οποιο περιεχει τα απαραιτητα λιπαρα οξεα για υγιες δερμα και τριχωμα.
Περιεχει επισης λινολεικο οξυ(70%) και γ-λινολεικο οξυ(10%). Πηγη ολων αυτων των λιπαρων οξεων ειναι το Evening Primose oil, το οποιο προερχεται απο τους σπορους του φυτου Oenothera biennis.
Περιεχει επισης και Βιταμινη Ε.

[table 0 3 1]2^=Συνθεση ανα 100gr
Πολυακορεστα λιπαρα οξεα|78g
Κεκορεσμενα λιπαρα οξεα|8g
Ενεργεια (KJ)|3700
Ενεργεια (Kcal)|900
[/table]

Δεν περιεχει συντηρητικα, τεχνητες χρωστικες και γευστικες ουσιες.

Ποιες ειναι οι ιδιοτητες των απαραιτητων λιπαρων οξεων που περιεχονται στο προιον?
Τα θηλαστικα μπορουν να συνθετουν κορεσμενα καο μονοακορεστα λιπαρα οξεα, αλλα δεν μπορουν να συνθεσουν τα πολυακορεστα οξεα λινολεικο και λινολενικο. Τα πολυακορεστα αυτα λιπαρα οξεα ειναι απαριατητα για την αναπτυξη των οργανισμων και πρεπει να λαμβανονται υποχρεωτικα με την τροφη.

Δοσολογια
Η συκευασια περιεχει ενα μπουκαλακι των 15ml με σταγονομετρο.
Πρεπει να αναμιγνυεται καθημερινα με την τροφη για νεαρες γατες 5 σταγονες, ενω για ενηλικες 10.

Τιμη
Το μπουκαλακι των 15 ml, το αγορασα 6,55 ευρω.

Η γνωμη μου
Το θεωρω ενα πολυ καλο προιον.
Το χρησιμοποιουμε εδω και αρκετο καιρο κυριως για τις γατες του κηπου, γιατι δεν εχουμε την δυνατοτητα να τις βουρτιζουμε συχνα(δεν θελουν και γρατζουνανε).
Αποτελεσματα ειδαμε, κυριως με την κοτση μαρια, η οποια καθε βραδυ που ανεβαινε στην πολυκατοικια και κοιμοταν στο χαλακι εξω απο την πορτα μας, το γεμιζε τριχες.Τουφες ολοκληρες....
Τωρα εχει περιοριστει κατα πολυ η "τριχοπτωση".:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ καλό ακούγεται!! από φαρμακείο το παίρνεις ή από pet shop?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι κακή ιδέα! Θα το πάρω γιατί ο Χιόνης αν και κοντότριχος μαδάει αρκετά!

Απο το pet shop το πηρα.
Δεν νομιζω να υπαρχει στα φαρμακεια, αν και δεν ειμαι σιγουρη.:hmm:

ελπιζω να μην παχαινει...

Δεν νομιζω μιμικακι.
Το μπουκαλακι ειναι 15 ml, αι τα 100 γραμμαρια εχουν 900 θερμιδες.
Αν βαζεις μονο 5-10 σταγονες ειναι ελαχιστες.

ωραια γιατι κατα τα αλλα φαινεται πολυ καλο και για γατακια μεσα στο σπιτι που τωρα εχουν αρχισει να μαδανε περισσοτερο....λογο ανοιξης

θα το ψαξω κι εγω,ελπιζω μονο να το βρω...:hmm:

Παιδια ρωτησα τον κτηνιατρο μου για το συμπληρωμα αυτο και αφου μπηκε στο my cat για να δει το ονομα και την εταιρια παρασκευης, μου ειπε οτι δεν εμπιστευεται την εταιρια που το παρασκευαζει. :hmm:Αλλα γενικα οτι τα συμπληρωματα δεν βλαπτουν ομως δεν του αρεσε η εταιρια... :confused:

Τι να πω?
Εμας δεν ειπε τιποτα οταν του ειπαμε οτι το δινουμε στις γατες...:hmm:

Καλα αυτα ειναι περι κτηνιατρων... :)

αποτελεσματικό!!

καλησπέρα σε όλους...πριν λίγους μήνες μου πρότειναν τις συγκεκριμένες σταγόνες από το pet shop που ψωνίζω..τις ξεκίνησα λοιπόν στο hugo(tsintsila) και πράγματι είδα διαφορά..η απώλεια τρίχας μειώθηκε κατά πολύ..όταν τελείωσε δεν ξαναπήρα (μου είπαν ότι πρέπει να το σταματάς για κάποιο διάστημα) και εδώ και 2 βδομάδες έχει αρχίσει να χάνει πολύ τρίχα..επειδή διάβασα για το ότι δεν είναι έμπιστη η εταιρία πήγα εχθές στον κτηνίατρο και μου είπε να πάίρνει αυτές άφοβα... δοκιμάστε & εσείς..

Έχω πάει σε 2 pet shop να το βρω και τελικά από το petshop που ψωνίζω με στείλανε σ'ένα φαρμακείο που φέρνει και κτηνιατρικά φάρμακα. Το παράγγειλα χθες και σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο Δευτέρα θα το έχω. Άντε να δούμε μπας και σταματήσει η μαμά μου τη γκρίνια ότι μαδάει ο Χιόνης...;)

Το πήρα τελικά χθες και ξεκίνησα να του το βάζω στο φαγητό. Αποτελέσματα θα σας πω σε λίγο καιρό. Αυτό όμως που με εκνευρίζει είναι ότι ποτέ, μα ποτέ όμως, δεν βρίσκω την τροφή, την άμμο ή τα συμπληρώματα στις τιμές που λέτε. Πάντα είναι ακριβότερα. Η Ελένη το πήρε 6,55 εγώ 8,5 ευρώ! Πιο ακριβά τα Ν.Προάστια από τα Β.Προάστια?:hmm:
Δεν είναι τα 2 ευρώ διαφορά, αλλά 2 στις σταγόνες 3 στις άμμο άλλα 3 στην τροφή μαζεύονται και αισθάνομαι και λίγο μ*****ς....:mad:

Το glavaderm liquid μου το πρότεινε η κτηνίατρος μου για τον Νόμπου επειδή μαδάει αρκετά και θα του το πάρω. Μου είπε να του δίνω 25 σταγόνες την ημέρα λόγω των κιλών του. Είναι 5.900 και μου είπε ότι οι σταγόνες πάνε ανάλογα με το βάρος. Άμα δω όμως ότι τα κακά του γίνονται πολύ μαλακά να του της μειώσω στις 20 σταγόνες. Θα του το δίνω για 1 με 2 μήνες. Και μετά ξανά από τα 4 μήνες περίπου.
Όταν το αγοράσω θα σας ενημερώσω για την τιμή του.

Εγώ του δίνω 10 σταγόνες κάθε μέρα από 31/3, δηλαδή εδώ και 20 μέρες και δεν έχω δει διαφορά. Λες να έπρεπε να αυξήσω κι εγώ τη δόση? :hmm:
Ο δικός μου τελευταία φορά που ζυγίστηκε ήταν 5,200. Ήδη κοντεύει να τελειώσει το πρώτο μπουκαλάκι, οπότε με 10 σταγ.την ημέρα κρατάει το πολύ 1 μήνα. Θα δοκιμάσω περισσότερες σταγόνες στο επόμενο μπουκαλάκι...;)

Ο Αντρέας μου ειναι τωρα 2,5 χρονών και εχουμε μονιμα σχεδον το προβλημα τις τριχοπτωσης. Ρωτησα τον κτηνιατρο μας και μας χορηγησε κατι καψουλες (Viacutam Caps λεγονται) απο τις οποιες δεν ειμαι και ιδιαιτερα ευχαριστημενη. Θα προσπαθησω να το βρω το συγκεκριμενο, και ελπιζω να κανει δουλειά!:cat:

VARDA τι εννοεις προβλημα τριχοπτωσης? Δηλαδη ριχνει πιο πολλες τριχες απο το φυσιολογικο?

Εξαρταται τι εννοεις φυσιολογικο...
Οχι δεν κάνω πλάκα, στις περιόδους που εχει περάσει η επιδραση των βιταμινών, απλα τον χαιδευω και μενουν τριχουλες στα χερια μου. Για τα ρουχα μου δε, δεν το συζητώ καν...γουνινα εχουν καταντησει! Η τελευταια φορα που καναμε την θεραπεια με τα Viacutan ηταν στις αρχες του χρονου και τωρα μαδαμε σαν τρελοι...
Αν έχεις να μου προτείνεις κάτι πιο δραστικο ευχαριστως να σε ακουσω.
Α! και κάτι ακόμα, γιατι εχω ακουσει οτι παιζει ρολο και η διατροφη. Ο Αντρεας μου τρωει μονο κροκετουλες και μαλιστα ειδικές για στειρωμένους γάτους. Οπότε μάλλον η διατροφή του δεν παιζει ρολο στο συγκεκριμένο μας προβλημα.
Ευχαριστώ για τον χρονο σου.

Εννοω οτι οι γατες ετσι κι αλλιως μαδανε. Ιδιαιτερα οι μακρυτριχες (εγω να δεις τι περναω....:( ). Πιο πολυ το καλοκαιρι εξαιτιας της ζεστης. Δηλαδη κι εγω οταν τον χαϊδευω και τον ακουμπαω πανω μου, μενουν τριχες. Αλλα δεν εχει προβλημα, ειναι φυσιολογικο.
Τωρα βεβαια δυσκολο να περιγραψει κανεις ποσο ειναι το φυσιολογικο μαδημα και που αρχιζει το προβλημα.
Ευχαριστω κι εγω.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back