kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Πανάκριβο
. Θα ψάξω και αλλού να το βρω μήπως έχει πιο φτηνά
. Σε κάνα μήνα θα σας πω αποτελέσματα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα αγόραζα και πάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Τι χαζή που είμαι, δεν πήγαινα κατευθείαν απο εκεί να το αγοράσω
... Πήρα εχθές τηλέφωνο και ρώτησα και το είχε.Να σας ενημερώσω ότι ένα μπουκαλάκι μου κράτησε μία εβδομάδα, από 20 σταγόνες(όπως μου είπε η κτηνίατρος) στον καθένα(για 2 γάτους).
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιουλη μπορεις να μου πεις πως λέγονται αυτές οι σταγόνες που μου ειπες οτι βάζεις στη τροφή τους τωρα την ανοιξη που μαδάνε ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ!! αχχ
Αυτό είναι, και είναι πολύ καλό... προς το παρόν...!

https://www.mypetz.gr/threads/glavaderm-liquid.220223/
Επίσης εγώ τους αμαμιγνύω στη τροφή και την "belezza της Royal Canin pure feline" που κάνει καλό στη γούνα και στην ανανέωσή της!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστω Γιουλη. Θα παρω και εγω να τους δωσω....ειδα το σπιτι σου που ειναι τοσο καθαρο και δεν ειδα ουτε μια τριχα!! οχι σαν το δικο μου που ιεναι παντου καλυμμενο με τουφες !!![]()
Ναι... με το glavaderm και τη τροφή είδα βελτίωση... αλλά παίζει και η σκουπίτσα το ρόλο της..!

Γενικά έχω και το Μάριο που τον ενοχλεί το τριχομάνι και είμαι πολύ προσεχτική... βέβαια η τρίχα τώρα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.. θα πρέπει να ανανεωθεί... έτσι πάλι θα'χουμε σχετική... πτώση...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ρε Αντα τόση διαφορά είδες με το Glavaderm?εγω εντάξει δεν μπορώ να πω ότι ήταν η μερα με την νύχτα!πάντως βρωμάει λιγο, να φανταστείτε ότι μύριζαν τα πιατάκια και δεν ήξερα τι ειναι, μεχρις ότου έπεσε λίγο στο χέρι μου, πιφ![]()
Ναι... εμένα μου έχει πασαλειφτεί και το μπουκαλάκι και είναι βρωμερό
... τα πιατάκια με το glavaderm κάθε μέρα τα πλένω...αλλά μωρέ αξίζει το κόπο...Βάσια, τελικά μόλις μου τελειώσει η kitten να τους πάρω light ή μήπως την indorr για μακρύτιχα της Royal Canin καλύτερα?
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα!Ρε Αντα τόση διαφορά είδες με το Glavaderm?εγω εντάξει δεν μπορώ να πω ότι ήταν η μερα με την νύχτα!πάντως βρωμάει λιγο, να φανταστείτε ότι μύριζαν τα πιατάκια και δεν ήξερα τι ειναι, μεχρις ότου έπεσε λίγο στο χέρι μου, πιφ![]()

.πόσο καιρό κρατάει το μπουκαλάκι και από ποια ηλικία θα ήταν καλό να το ξεκινήσουμε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool