Golden white

ria23

Διάσημο μέλος

Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
Μετά από πολύ καιρό είπα να μοιραστώ και γω την νέα μου ανακάλυψη σε άμμο!!!!

Εισαγωγή
Είναι απλά τέλεια.Πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούσα και εγω την ever clean ή στην καλύτερη περίπτωση την biocat's η οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει χαλάσει πολύ την ποιότητα της,δεν γνωρίζω το γιατί,ίσως να πέτυχα εγώ άσχημη παρτίδα.
Μετά από μια συζήτηση που είχα με την κουμπάρα μου η οποία εχει 3 γάτες και έχει βολευτεί πολύ με αυτή την άμμο ,αλλά και μετά απο προτροπή φίλης μέσα από το φόρουμ είπα και γω να την δοκιμάσω, αυτό ήταν δεν την αλλάζω πλέον με καμία άλλη.

Περιγραφή
Η άμμος Golden White είναι από φυσικό πηλό λευκού μπετονίτη ,αντιαλλεργική και 100% μη τοξική. Επίσης εμποδίζει την δημιουργία μικροβίων μιας και απομακρύνει αμέσως τις μυρωδιές και οι σβώλοι του δημιουργούνται αμέσως. Είναι άσπρη και η υφή της δεν ειναι πολύ ψιλή.

Εντύπωση
Κατά την γνώμη μου είναι ίδιας ποιότητας με την ever clean απλά πολύ πιο οικονομική. Δεν κολλάει στα πατουσάκια της γάτας και μυρίζει απλά υπέροχα σαν πούδρα μωρού. Έχω την αμμολεκάνη σε μια κατασκευή που έχω κάνει στο σαλόνι και δεν μυρίζει καθόλου ακόμη και αν κάνω να την καθαρίσω και 3-4 μέρες. Δεν λασπώνει καθώς οι σβώλοι που σχηματίζει ειναι πολύ συμπαγείς και αφαιρούνται πολύ εύκολα τόσο που όταν την καθαρίζεις με το φτυαράκι φαίνεται σαν καινούρια και απλά συμπληρώνεις άμμο. Πιστεύω οτι μια δοκίμη θα σας πείσει είναι πραγματικά πολύ καλή και αξίζει ο κόπος να την δοκιμάσετε.

Κόστος
Τα 10 kg κοστίζουν μόλις 11,50 ευρώ. Η συγκεκριμένη συσκευασία των 10kg εμένα μου κρατάει περίπου 1,5 μήνα, πολύ καλά πιστεύω για τα λεφτά της.

Πού μπορώ να την βρώ;
Θα την βρείτε σε αρκετά πετ σοπ (εγώ την πήρα από την αποθήκη της Άννας).

Tip: Επειδή λόγω μιας γάτας μόνο αλλάζω την άμμο ολόκληρη 1-2 φορές τον μήνα φρεσκάρω το άρωμα της ρίχνοντας λίγη πούδρα στην άμμο της και η μικρή μου τρελαίνεται της αρέσει πάρα πολύ..:clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Nα'σαι καλα, θα την παρω οπωσδηποτε.Εγω κολλησα με την Ever αλλα ειναι πανακριβη και κολλαει στις πατουσιτσες ,αν και εχει ωραια μυρωδια και τα σχετικα.Θα δω αντιδρασεις και με την Golden, ειμαι περιεργη τωρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την έβλεπα στο πετ σοπ και είχα την περιέργεια αν είναι καλή ή όχι! Κ εγώ Everclean παίρνω και κάθε μέρα μαζεύω άμμους με το φτυάρι. Αν εξαιρέσεις την τιμή γενικά είμαι ευχαριστημένη αλλά όπως και να το κάνεις δεν μπορείς να την παραβλέψεις. Μου είπαν στο forum για την biocat's αλλά δυστυχώς δεν την βρήκα πουθενά στην περιοχή μου τουλάχιστον. Θα δοκιμάσω κ αυτή που μπορώ να την βρω εύκολα. Το μέγεθος της άμμου είναι όπως της Everclean?Πώς γίνεται να μην κολλάει φαίνεται ψιλή...Επίσης όταν λες βάζεις λίγη πούδρα εννοείς πούδρα πούδρα? :D:D:D
Υ.Γ.: Έπαθα πλάκα με την κατασκευή σου και αισθάνθηκα πολύ βρωμιάρα την έχω κλέψει την ιδέα συμπαθάτε με!:D:D:D

Και εμένα μια ever clean μου δώσανε και όντως κολλάει στα πατουσάκια. Ο Σμόκυ μου είναι πολύ ιδιότροπος και αν δεν του την αλλάξω μέρα παρά μέρα δεν πηγαίνει μέσα. Σήμερα λοιπόν που πηγα να την αλλάξω ούτε σβόλους είδα ούτε τίποτα :worry:... είχε κολλήσει στον πάτο της αμμολεκάνης και αναγκαστικά την πέταξα όλη και έβαλα καινούρια. Θεσσαλονίκη την έχετε δει κάπου την Golden White παιδιά?

SamySkg σου έχω στείλει pm :)

Ριακι μου στο ειχα πει πως ειναι ΣΟΥΠΕΡ η άμμος αυτή. :clapup:Το ειχα ξαναπει εδώ στο φόρουμ αλλα κάποιος ειχε πει πως βρωμοκοπούσε η συγκεκριμένη άμμος. Εμένα πάντως τα 6 γατιά μου, οταν την πρωτοδοκίμασα έκαναν διαδήλωση έξω απο την αμμολεκάνη και περίμεναν τη σειρά τους για πιπί και για κακα όπως οι γριές στα ΙΚΑ που περιμένουν με τον αριθμό στο χέρι να περάσουν στον γιατρό:hehe: Κι αυτό, γιατι στην μια αμμολεκάνη ειχα αφήσει την biocats ενω στην άλλη ειχα βάλει golden white για δοκιμή. Εως ότου αντικατέστησα και τις δυο αμμολεκάνες με golden!!!!

Εμένα πάντως τα 6 γατιά μου, οταν την πρωτοδοκίμασα έκαναν διαδήλωση έξω απο την αμμολεκάνη και περίμεναν τη σειρά τους για πιπί και για κακα όπως οι γριές στα ΙΚΑ που περιμένουν με τον αριθμό στο χέρι να περάσουν στον γιατρό:hehe:

Έχω πέσει κάτω χαχαχαχαχα :rofl: :rofl: :rofl:

εγω παιρνω την shah η οποια ειναι οικονομικη και κανει τα τσισακια και τα κακακια μπαλιτσες...Δυστυχως το μπαλκονι που εχω την αμμολεκανη γεμιζει απο την αμμο!Ασε που μετα απο μια βδομαδα αρχιζει και μυριζει χαρακτηριστικα:mpliaks:...Εχω μπει στον πειρασμο να δοκιμασω και εγω την Golden White..μολις το κανω ,θα γραψω τις εντυπωσεις μου!!!:D:hmm:

καλημερα!!βρε παιδια σε ποια πετ σοπ βρηκατε την golden ??σε 4 πηγα και δεν την βρηκα..:worry:μυστικη την εχουν???

Την έβλεπα στο πετ σοπ και είχα την περιέργεια αν είναι καλή ή όχι! Κ εγώ Everclean παίρνω και κάθε μέρα μαζεύω άμμους με το φτυάρι. Αν εξαιρέσεις την τιμή γενικά είμαι ευχαριστημένη αλλά όπως και να το κάνεις δεν μπορείς να την παραβλέψεις. Μου είπαν στο forum για την biocat's αλλά δυστυχώς δεν την βρήκα πουθενά στην περιοχή μου τουλάχιστον. Θα δοκιμάσω κ αυτή που μπορώ να την βρω εύκολα. Το μέγεθος της άμμου είναι όπως της Everclean?Πώς γίνεται να μην κολλάει φαίνεται ψιλή...Επίσης όταν λες βάζεις λίγη πούδρα εννοείς πούδρα πούδρα? :D:D:D
Υ.Γ.: Έπαθα πλάκα με την κατασκευή σου και αισθάνθηκα πολύ βρωμιάρα την έχω κλέψει την ιδέα συμπαθάτε με!:D:D:D

ναι κανονικη πουδρα για μωρα με αρωμα βαζω και της αρεσει πολυ!!!!οσο για την κατασκευη να και μια φωτο οταν ειναι κλειστη την εχω στο σαλονι και κανεις δεν πιστευει οτι μεσα εχω την τουαλετα της γατας!!!!:whistle::whistle:

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=15267

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!
Τα συγχαρητήριά μου στον Καλλιτέχνη!!! Φοβερή ιδέα με απίστευτο μεράκι!!!
Να θεσπίσουμε "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΗΣ ΓΑΤΟΤΟΥΑΛΕΤΑΣ"!!! :P

Αγόρασα κι εγώ τη συγκεκριμένη άμμο, είναι η πρώτη που δοκιμάζω όμως που κάνει σβόλους. Την καθαρίζω κάθε πρωί και δε μυρίζει σχεδόν τίποτα. Έχω κλειστή τουαλέτα με φίλτρο και κατά τη διάρκεια της μέρας δεν υπάρχει η παραμικρή μυρωδιά, δεν καταλαβαίνω καν πότε παει. Η γατούλα μου πήγε αμέσως και της αρέσει να μπαινοβγαίνει στη λεκάνη. Τα 10 κιλά τα πήρα 15 ευρώ από πετ σοπ στο κέντρο θεσσαλονίκης. Οι μπαλίτσες από τα ούρα δε σπάνε εύκολα αλλά θέλει λίγο προσοχή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι πάρα πολύ λεπτή (σαν άμμος παραλλίας σχεδόν) και τη μεταφέρει παντού οπότε πρέπει να την αλλάξω. Στο πετ σοπ μου είπαν όμως ότι υπάρχει και πιο χοντρή για μακρύτριχες γάτες σα τη δική μου. Θα τη δοκιμάσω και αυτή και θα σας γράψω :)

ρε παιδια δε την βρισκω πουθενα δεν υπαρχει κανενα σαιτ που να την πουλανε μεσω ιντερνετ????????????και εγω την ever περνω και κολλαει σκορπαει παντου ομως

ακυρακι την βρηκα σε ενα σαιτ

Καλησπέρα σε όλους!
τη βρήκα στο PET MARKET που βρίσκεται Ιωνίας & Σάρδεων αρ. 19-21 στη Ν. Σμύρνη.

στην Θεσσαλονικη ξερει κανεις που μπορουμε να την βρουμε?επισης θα ηθελα να μαθω αν μεταφερεται σκονη απο την αμμολεκανη μεσα στο σπιτι..

Στη Θεσσαλονίκη έχει στο pets που είναι στην αγ. θεοδώρας (ανεβαίνοντας την αγ. Σοφίας ο δεύτερος πεζόδρομος)

Στη Θεσσαλονικη τη βρηκα στα petland (υπαρχουν 3 στη Θεσσαλονικη), 15 ευρω τα 10 κιλα.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενη, απο αποψη μυρωδιας και ευκολιας στην καθαριοτητα (σβωλιαζει πολυ καλα), ειναι αρκετα ψιλη ομως (σε συγκριση με τη biocats), μεταφερονται κοκκοι στο σπιτι γυρω απο την αμμολεκανη, οχι ομως σκονη.

:mad:βασικα δεν εχω δει ακομα αμμο γατας να μην μεταφερεται ολουθε στο σπιτι....

παιδια αν δειτε την κατασκευη που εκανα θα καταλαβετε οτι δεν μεταφερετε σχεδον τπτ..ζητημα να βρω ενα δυο κοκκους!!!μου κοστισε συνολικα το μπαουλακι που πηρα 14 ευρω αλλα αξιζε τον κοπο με το πριονι εκανα μια τρυπα να μπαινοβγαινει η μικρη και ειναι μια χαρα!!!!!! οποιος θελει βοηθεια ας μου πει..επισης αν καποιος μενει κοντα ευπροσδεκτος να ερθει να την δει και απο κοντα!!!!!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back