evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
17-01-10
16:50
εχετε παραπονο κιουρια μου με τα πραγματα που προτεινω??? πειτε το καθαρα!!α ρε Εβελυν..τι αλλο εχεις να μας προτεινεις??
Σε πειραζω!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
19-01-10
00:09
εχετε παραπονο κιουρια μου με τα πραγματα που προτεινω??? πειτε το καθαρα!!![]()
εγω τι παραπονο να εχω..αυτη που πηραν την αμμο ειχαν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
19-01-10
00:15
εγω τι παραπονο να εχω..αυτη που πηραν την αμμο ειχαν..![]()
εγω ειπα οτι εχει αυτο το αρνητικο, απο κει και περα ...

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα.
19-03-10
03:02
εβελυνακι απο που τη πηρες στη Πατρα??!Γιατι δεν εχω αυτοκινητο και πραγματικα το κουβαλημα της αμμου ειναι το χειροτερο μου...Και απο τιμη γιατι ειναι ακριβη δεν καταλαβαινω...Τα περισσοτερα πετ σοπ τοσο δεν εχουν τις 10λιτρες?Εγω αγοραζω την easy clean γυρω στα 12-13 και μου ειχα φανει και φτηνη κιολας αφου η everclean το 7λιτρο εκανε περιπου 18....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
19-03-10
05:40
η οδος ειναι κορινθου 1. πετ σεντερ νομιζω λεγεται..easy clean που βρικες εσυ? σβολιαζει? σε συγκιση με everclean πως την βρισκεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα.
19-03-10
17:17
Ναι σβολιαζει και την βρηκα καταρχας πολυ πιο φτηνη απο την everclean και εγω παιρνω αυτη με σοδα(εχει και με λεβαντα, κανονικα κ.α.) και δεν μυριζει καθολου, τιποτα...!!
και σκεψου οτι την ειχα μεσα κιολας...
Στη Νοταρα την παιρνω,λογικα σου πεφτει μακρυα...και στο κεντρο που ειχα ψαξει σε καποια πετ σοπ δεν την ειχα βρει.Εμενα μονο αυτη την αμμο εχει δεχτει μετα την everclean.
Στις αλλες εμπαινε, τα εκανε και τα αφηνε ξεσκεπαστα!!!

και σκεψου οτι την ειχα μεσα κιολας...Στη Νοταρα την παιρνω,λογικα σου πεφτει μακρυα...και στο κεντρο που ειχα ψαξει σε καποια πετ σοπ δεν την ειχα βρει.Εμενα μονο αυτη την αμμο εχει δεχτει μετα την everclean.
Στις αλλες εμπαινε, τα εκανε και τα αφηνε ξεσκεπαστα!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
11-08-10
10:34
Εχθες την αγορασα για δοκιμη!
η πρωτη αντιδραση ηταν να αρχισουν να την τρωνε..

εβαλα ομως μεσα λιγη αμμο κανονικη που μου ειχε μεινει και 2-3 σκατουλιτσες μπας και πιασουν το νοημα..
σημερα θα δουμε πως πηγε η πρωτη μερα..
η πρωτη αντιδραση ηταν να αρχισουν να την τρωνε..

εβαλα ομως μεσα λιγη αμμο κανονικη που μου ειχε μεινει και 2-3 σκατουλιτσες μπας και πιασουν το νοημα..
σημερα θα δουμε πως πηγε η πρωτη μερα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum